Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καθαρα σαν αναγνωστης,και ανεξαρτητως περιεχομενου:
το κειμενο του κυριου Σκιαθιτη ειναι κοσμιο και πολιτισμενο απο την αρχη μεχρι το τελος.
(προφανως η φυσαρμονικα,οι φιλοι,και οι βολτες στην φυση-που τοσο παιδιαστικα κοροιδεψες- τον οδηγουν στο να ζει καλυτερα απο ολους εμας που ψαχνουμε τις διαφορες στα καλωδια κτλ)
Το υφος του Τεγοπουλου(συνειδητα αφαιρεσα το κυριος,διοτι οποιος οδηγηται απο οργη παυει να ναι κυριος του εαυτου του)
ειναι επιεικως...λαθος.
Υ.Γ.1 Δεν γνωριζω τον κ.Σκιαθιτη
Υ.Γ.2 Ακουω διαφορες στα καλωδια
..αποψη σου Στελιο, τη σεβομαι. Που ησουν ομως οταν ο Κος Σκιαθιτης με κατηγορουσε οτι ημουν κρυφοφανερος πλασιε καλωδιων ρευματος; και οχι μονον εμενα, ολους και οσους ειχαν αντιθετη αποψη απο αυτον;

Οταν μας χαρακτηριζε ασχετους και απληροφορητους;

Οταν μου ζητουσε να του στειλω τα καλωδια μου να τα μετρησει λεγοντας μου οτι "ισως, προσεξε, ισως σου κανω τη χαρι", και εδώ σε ρωτώ, φανερώνει αλλάζονία αυτή η απάντηση, ή όχι; τι λές; ενω του ειχα αναφερει οτι δεν εχω καλωδια, ρεύματος, δε χρησιμοποιώ στις συσκευές μου, μπορώ να φανταστώ πόση βάση έδινε στα λεγόμενά μου, ΚΑΜΙΑ.

;Οταν δημιουργεί εντυπώσεις, χωρις να ρωτήσει όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, χωρίς να γνωρίζει δηλαδή, πως προβαίνει σε χαρακτηρισμούς, όπως παράνομη, επικίνδυνη, ελαφρά τη καρδία, διαφήμιση κλπ;

Οταν παρά την προειδοποίησή μου να μη συνεχίζει να αναφέρει το ονομ/νυμό μου στις αναρτήσεις του, αδιαφόρησε;

Εάν διαβάσει κανείς καλά τα κείμενά και τις απαντήσεις του θα διαπιστώσει τουλάχιστον υπεροψία; μήπως και μη ανοχή στην αντίθετη άποψη; Εαν δε σου κάνει κόπο, για κοίταξέτα λίγο καλύτερα.

Αφού διάβασες όπως λές όλες του τις τοποθετήσεις, που ήταν η ευαισθησία σου, γιατί δεν την διατύπωσες;

Ισως να υπάρχουν και άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή,

Είδες το ύφος και τον τρόπο γραφής ολων των κειμένων μου, έως το τελευταίο που αναφέρεσαι; ξεχειλίζουν από ευγένεια και σεβασμό; πλήν του τελευταίου βεβαίως, μή βγάζεις συμπέρασμα όμως μόνο από αυτό, διάβασέτα όλα προσεκτικά και μετά κρίνε.

Λυπάμαι Στέλιο, άποψή σου βέβαια, τη σέβομαι, δε συμφωνώ όμως......

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.971
Προτείνω ειδικά σεμινάρια εκμάθησης για να εκπαιδευτούν οι νέες γενιές με την δημιουργία θρεντ με τα top εκφράσεων και υβρεολογίου του πανμέγιστου Άρχοντα της Δεξιάς Σκαλ.
όπως και την δημιουργία εξεταστικού κέντρου με απονομή διπλωμάτων

ΝΑΙ!! ΝΑΙ!!! ΝΑΙ!!! Να κάνουμε ακαδημία Skal!!!

tieipaopoustispali:lolsign::lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.971
Μatipoust1s :p
εγώ έβαλα την ιδέα..εσύ βάλε τα λεφτά

και θέλω καλή δουλειά ε?..μη δω τσιγκουνιές...όλο το μηνιάτικο να φεύγει..στο φινάλε πούλα τον Epson:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::lol::lol::lol:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Εσύ όφειλες να δώσεις όλες τις λεπτομέρειες (δες όποιο απ' τα άρθρα μου και θα δεις δεις λεπτομέρειες μέχρι και το απλούστερο σημείο ειδικά σε τέτοια θέματα όπως πχ Θέματα Προστασίας ανθρώπου & συσκευών (που ΝΑΙ διαφημίζω να το μελετήσετε) που θα βαρεθείς να μελετάς για ώρες (γιατί προσπάθησα με την εκλαϊκευση να γίνουν προσιτά και χρήσιμα και σε μη τεχνικούς)
Περιμένουμε το εν λόγω link...
..να σας τις δώσω..γιατί; υπήρχε κάποιος λόγος για να το κάνω αυτό; τι είστε, o απόλυτος κριτής και ο φύλακας άγγελος του AVSite; Μα ακόμα και μετά από όλα αυτά συνεχίζετε να έχετε τη νοοτροπία του παντογνώστη; ακόμα να την αποβάλλετε; έαν σας ενδιέφερε, που δεν σας ενδιέφερε βέβαια, όπως και πολλά άλλα, έπρεπε να με ρωτήσετε εσείς, πριν ¨'διαπιστώσετε' παρανομίες, και άκριτα και αβασάνιστα τις διατυπώσετε δημοσίως. Σεις κύριε έπρεπε να ερευνήσετε και κατόπιν να τοποθετηθείτε, Φυσικά και σας είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα, δεν σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε τον ήχο σας, ποτέ δεν ήταν αυτός ο σκοπός σας, με τα μηχανήματα που έχετε δε θα μπορούσατε άλλωστε, ότι και αν κάνατε. Μη θεωρηθεί πικάρισμα αυτό, δεν το εννοώ έτσι, αυτή είναι όμως η αλήθεια.
Επιτέλους ψάξτε και σεις κάτι, δείξτε λίγο σεβασμό στον συνομιλητή σας... αλήθεια.. με θεωρείτε συν-ομιλητή σας, ίσο με σας δηλαδή, ή κάτι κατώτερο;

gonis

Luger
Reaction score
12.151
Θέλω να θυμίσω ότι σε ένα φόρουμ τύπου avsite ότι γράφεται,σωστό ή λάθος,σημαντικό ή ασήμαντο,μπορεί να διαβαστεί απο οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ επιθυμεί.
Αυτή ειναι η λειτουργία των φορα και δεν αλλάζει.Ετσι λοιπόν στις προσωπικές αντιπαραθέσεις που αναπόφευκτα συμβαίνουν θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη οι εμπλεκόμενοι ότι ειναι σε δημόσια θέα.
δεν ισχυει το τελευταίο αν τα γαλλικά ανταλλάσσονται με πμ;)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Θέλω να θυμίσω ότι σε ένα φόρουμ τύπου avsite ότι γράφεται,σωστό ή λάθος,σημαντικό ή ασήμαντο,μπορεί να διαβαστεί απο οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ επιθυμεί.
Αυτή ειναι η λειτουργία των φορα και δεν αλλάζει.Ετσι λοιπόν στις προσωπικές αντιπαραθέσεις που αναπόφευκτα συμβαίνουν θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη οι εμπλεκόμενοι ότι ειναι σε δημόσια θέα.
δεν ισχυει το τελευταίο αν τα γαλλικά ανταλλάσσονται με πμ;)
..δε διαφωνω..

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
..
Α.. να μην το ξεχάσω, κάπου σε κάποιο post σου διάβασα ότι ήσουν σε κάποιο άλλο site και έτρωγες ασύστολα troll, και αναγκάστηκες να αποχωρήσεις, γιατί έγινε αυτό; σου είναι εύκολο να μας το πεις ποιο site ήταν, απορία τόχω....
Λοιπόν Μπάρμπα είναι η τελευταία φορά που συνομιλώ μαζί σου, και μη τολμήσεις να με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, πες την αυτοβιογραφία σου, πες ότι θες, κανε κολωτούμπες, στο ονομά μου όμως δεν ξανααναφερθείς, ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ; Αντε μπράβο...........
Αν και είναι off topic αξίζει να δείτε τη συμπεριφορά των ολίγων και αυτό συμβαίνει σ’ όλες τις ιστοσελίδες
Ποιος από σας πχ θα δεχόταν τέτοιο ( ΕΔΩ , ΕΔΩ… ) τρολλάρισμα με την ανοχή της διεύθυνσης;

Ο λόγος που επέμενα ήταν η ‘’ανακάλυψη’’ επιστομίου για ζουρνά φτιαγμένο από καλαμάκι αναψυκτικών που κρατάει για μια ζωή σε σχέση με τα υφιστάμενα που μετά λίγες ώρες καθίστανται άχρηστα καθώς και η ‘’ανακάλυψη - τροποποίηση’’ μετατροπής Δυτικού τύπου φυσαρμόνικας σε κλίμακα ‘’χιτζαζ’’ για να παίζει και τα δικά μας ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια .
Ακόμα και σχόλιο από Τούρκο που λέει έμαθα περισσότερα για το ζουρνά από Έλληνα παρά από Τούρκους. ΕΔΩ:

Πως ήταν δυνατόν ένας ερασιτέχνης μουσικός να ‘’διδάξει’’ έστω με τις όποιες αδυναμίες και τη μη πλήρη γνώση της αρμονίας σ’ ένα forum μουσικών;

Αυτό μερικοί δεν μπορούσαν να το χωνέψουν και το αποτέλεσμα ήταν τα συνεχή τρολλαρίσματα και αρνητικά σχόλια.

Εγώ όμως , τα κατάπια, έκανα το χρέος και μετέδωσα τις 2 ‘’ανακαλύψεις’’ και σήμερα τις χρησιμοποιούν πολλοί κι αυτό είναι που μετράει.

Φυσικά έκτοτε αποχώρησα και δεν με διώξανε. Δείτε , αν ενδιαφέρεστε, το πώς και γιατί ΕΔΩ στο #132

Sorry στο avsite.gr για το off topic

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Κε Σκιαθίτη απευθυνόμενος σε σας θα ήθελα και πάλι να σας παρακαλέσω να μή συνεχίσετε την κουβέντα μαζί μου, αγνοήστε με, ωσαν να μην υπάρχω, το ΙΔΙΟ βέβαια θα κάνω και εγώ για σας. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να επανέλθω με κείμενο σαν το μεταμεσονύκτιο, δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο.
Και, τέλος, δεν τιμά κανένα κανέναν μας, ούτε βέβαια και την ποιότητα των μελών του site.
Σας ευχαριστώ.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.969
Λοιπόν, από τα αναφερθέντα (Έτσι για να έχει και κάποιο νόημα η συζήτηση και όχι να προσπαθούμε να επιβάλουμε την γνώμη μας ο καθένας χωριστά):

Ως προς το καλώδιο ρεύματος: Από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Δηλαδή αν λάβουμε υπ όψη την καλωδίωση από την πηγή μέχρι τον πίνακά μας, και κατόπιν επενδύοντας μόνο σε ένα ακριβό και ποιοτικό καλώδιο ρεύματος, από την πρίζα μας στο μηχάνημα, ματαιοπονούμε. Προσπαθούμε λοιπόν εφ όσον έχομε πεισθεί και αποφασίσει να επενδύσουμε και σε αυτό το κομμάτι, να απομονώσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν το βρόμικο ρεύμα με την προσθήκη κάποιου ειδικού για τον σκοπό αυτό μηχανήματος (ups κλπ), και τότε προχωρούμε και στην αγορά ανάλογης ποιότητας καλωδίωσης.

Ως προς την καλωδίωση των Ηχείων κλπ μπορούμε να επενδύσουμε και σε αυτό το κομμάτι, αρκεί αυτή η κίνηση να συμβαδίζει με το κόστος των υπολοίπων μερών του συστήματός μας.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
ισως εκει να 'ναι και το ρεζουμε της μαχης - αμα ακουω διαφορες εχω συστηματαρα ,αν οχι ειμαι για να με κλαιν οι ρεγγε (ς)
Δεν υπάρχει καμία διάθεση απαξίωσης για τα τυπικά ηχοσυστήματα, αλλά όταν κάποιος έχει ένα απλό σύστημα που δεν είναι σε θέση να αναδείξει τις λεπτομέρειες στο μουσικό πρόγραμμα όπως κάνει ένα σύστημα που αποτελείται απο αναλυτικά μηχανήματα, δεν μπορεί να λέει στους υπόλοιπους ότι είναι φαντασιόπληκτοι. Συγνώμη, δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Τυγχάνει απλά να έχω αρκετά αναλυτικό σύστημα το οποίο άνετα είναι σε θέση να μου δείξει τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στη πληροφορία που του δίνω. Δεν φταίω εγώ που αγόρασα bryston και musical fidelity και όχι ολοκληρωμένο aiwa των 100€. Επίσης, δεν φταίω εγώ που έχω στο ψηφιακό τμήμα μηχανήματα που δίνουν τις πληροφορίες και όχι cd player που ακόμα και η έξοδος jack του laptop μου του ρίχνει στα αυτιά. Για τα πρακτικά, ενα απο τα πρώτα cd players μου ήταν το Technics SLPS770A, στο οποιό απο τους πρώτους μήνες πρόσθεσα το dac in the box της audio alchemy μέσω οπτικής ίνας. Άρα, ξέρω πολύ καλά για ποιο cd player μιλάμε. Επίσης, δεν φέρω εγώ ευθύνη που κάποιος δεν έχει τη διάθεση ή τη δυνατότητα να δοκιμάσει εξοπλισμό ισάξιο του δικού μου ( ή και καλύτερο όπως γνωρίζω ότι υπάρχει σε μέλη του forum, δεν λέω ότι το δικό μου σύστημα είναι το καλύτερο ). Το ότι κάποιος όμως δεν έχει τη διάθεση ή τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο, δεν του δίνει το δικαίωμα να κατηγορεί τους υπόλοιπους για αφέλεια ή ότι είναι έμποροι καλωδίων.

Όποτε πιάνουμε το θέμα "καλώδια, τροφοδοσία και τα σχετικά" πάντα έχομε το ίδιο αποτέλεσμα, συζητήσεις χωρίς νόημα ή τέλος πάντων χωρίς αποτέλεσμα και φαγωμάρα. Τι δείχνει αυτό? Ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση, άρα επιβεβαιώνεται ότι εισέρχεται ο παράγων φαντασία, εφ όσον δηλαδή ένα καλώδιο κοστίζει κάποιες εκατοντάδες - χιλιάδες ευρώ, εφ όσον έχει τέτοια όμορφη και προσεγμένη συσκευασία, οφείλει να βελτιώνει και το σύστημά μας.

Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και με ένα ηχείο πχ, ή έναν ενισχυτή.

Το βασικό ρόλο σε ένα σύστημα τον έχει το Ηχείο, Αυτό θέτει την βάση για τον χαρακτήρα του συστήματός μας, κατόπιν υπεισέρχεται ο παράγων "ενισχυτικά" τα οποία ανάλογα με την ποιότητά τους αναδεικνύουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον χαρακτήρα και την ποιότητα αυτού του μέσου, όπως επίσης σε δεύτερο ρόλο και οι πηγές. Όλα τα άλλα είναι προϊόντα για κατανάλωση και δρουν όπως έχομε αναφέρει κυρίως ψυχολογικά!
Μόνο που ο ενισχυτής θα ενισχύσει αυτό που θα του δώσουμε, σε αντίθεση με το room treatment που αποσκοπεί στην καλύτερη λειτουργία του συστήματος στο τελικό στάδιο. Και room treatment να του κάνεις ενός συστήματος, αν του δώσεις μάπα πρόγραμμα, μάπα αποτέλεσμα θα σου δώσει. Ακόμα και αν έχεις το τέλειο ηχείο, αν του δώσεις μάπα πρόγραμμα, θα σου πετάξει τζιτζίκια. Και μπορεί το σύστημα να μην αποδιδει στο 100% των δυνατοτήτων του σε ένα χώρο που δεν έχει υποστεί room treatment, μπορεί να μην είναι όλες οι παρεμβάσεις προς το καλύτερο, αλλά θα το ξαναπώ, στη φάση που συζητάμε, οι όποιες διαφορές θα ακουστούν. Εδώ λοιπόν έχουμε μια συζήτηση για το ότι δεν μπορούν να ακουστούν διαφορές. Ε, μπατονέτες και καλά συστήματα προτείνω.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Και η απόδειξη ευρίσκεται στον χώρο μου... Ηχεία ίδιου κατασκευαστή σε δύο χώρος, στον βασικό η σύνδεση γίνεται με kimber 8 pr 2,2 μέτρων & διπλοκαλωδίωση & στον δεύτερο καλώδιο αγνώστου κατασκευαστή ευτελούς αξίας (κάτω των 2 ευρώ/μ) με 15 & 17 μέτρα αντίστοιχα. Δεν βλέπω διαφορές στον ήχο, και τα δύο ζεύγη έχουν ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα, αυτόν του κατασκευαστή των ηχείων μου. Μια επίσκεψη θα βοηθήσει αυτόν που έχει αντίθετη άποψη. Όσο για την ηλικία που αναφέρθηκε κάπου παραπάνω, και η κόρη μου που είναι 23 χρόνων δεν μπόρεσε να αναφέρει πιο ζεύγος ακούγεται καλύτερα.

Αυτά συμβαίνουν στο σύστημά μου, ένα σύστημα το οποίο κοστίζει συνολικά μετά βίας 4-5 χιλιάρικα.
Σε συστήματα ασφαλώς ανώτερης κατηγορίας - πολλών χιλιάδων ευρώ, φυσικό είναι να έχουν διαφορετικά τα πράγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις φαντάζομαι θα είχε νόημα η παρούσα συζήτηση, σε όλες τις άλλες...!
....μιλησα vaki για το δικο μου συστημα που ξεπρναει τις 40..000€ και ακομα δεν εχω τελειωσει, ναι φιλε, εδωσα τοσα, δυστυχως, και μαλιστα σε διαστημα 2-3 χρονων, και ολα καινουρια, εκτος απο ενα stabiliizer, ας οψεται το παθος.
Προσοχη, δεν αναφερω το ποσο για να καυχηθω, δε θα ηθελα να παρεξηγηθω, παρακαλω πολυ.
Στο δικο μου λοιπον ακουγονται οι διαφορες, το λεω σε ολους τους τονους. Τωρα πως ερμηνευεται αυτο, εαν ειναι καλο, η κακο το αφηνω στην κριση αλλων φιλων με περισσοτερες γνωσεις απο μενα, ελπιζω να ειναι προς το καλο, τοσα χρηματα εδωσα να παρει η ευχη, απετυχα ;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.969
Μάλλον με προλάβατε, απάντησα παραπάνω.

Τα πάντα εξαρτώνται από το κόστος της επένδυσης. Σε ένα δηλαδή υψηλού και ποιοτικού κόστους σύστημα, επιβάλλεται να δοθεί η απαραίτητη προσοχή σε κάθε σημείο του, είτε αυτό ονομάζεται ηχείο είτε ονομάζεται καλώδιο.

Στο δικό μου σύστημα πχ των 4000 ευρώ, δεν θα έχει κανένα νόημα η επένδυση σε ένα καλώδιο ρεύματος επώνυμο και ακριβό.
Ο άνθρωπος όμως που θα επενδύσει σε έναν ενισχυτή πχ των 10000 ευρώ θα επενδύσει (επιβάλλεται) ανάλογα και στην καλωδίωση του, έστω και για Ψυχολογικούς Λόγους.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest

Τα πάντα εξαρτώνται από το κόστος της επένδυσης. Σε ένα δηλαδή υψηλού και ποιοτικού κόστους σύστημα, επιβάλλεται να δοθεί η απαραίτητη προσοχή σε κάθε σημείο του, είτε αυτό ονομάζεται ηχείο είτε ονομάζεται καλώδιο.

Στο δικό μου σύστημα πχ των 4000 ευρώ, δεν θα έχει κανένα νόημα η επένδυση σε ένα καλώδιο ρεύματος επώνυμο και ακριβό.
Ο άνθρωπος όμως που θα επενδύσει σε έναν ενισχυτή πχ των 10000 ευρώ θα επενδύσει (επιβάλλεται) ανάλογα και στην καλωδίωση του, έστω και για Ψυχολογικούς Λόγους.
..απο τις πιο σωστες αποψεις που ακουσα σε ολο το νημα, δεν το λεω για να σε κολακεψω, δε σε ξερω, ομως συμφωνω απολυτως.....

Reaction score
389
Νικο,εμενα δεν με θιγει το ασχετος και απληροφορητος...ειμαι
Το παρον νημα του κ.Σκιαθιτη ξεκινησε χωρις να απευθυνεται σε κανεναν προσωπικα,
μιλησε με πολλους αλλα μονο εσυ το εκανες προσωπικο.
Καποια στιγμη που δηλωσε οτι θα σταματησει να γραφει,γιατι ανακυκλωνονται τα ιδια και τα ιδια,τον προετρεψες να συνεχισει(.....μην σταματάτε το θέμα εδώ Κε Στέφανε, συζήτηση κάνουμε),τον πιεσες πολλάκις να κανει ακουστικες δοκιμες σε καλωδια,μεχρι να σου προτεινει να του στειλεις τα δικα σου κτλ
Εφτασες στο σημειο να αναπαραγεις,την αστεια κατ εμε κοντρα Πανουση-Νταλαρα,σχετικα με την αναφορα στ ονομα σου(δεν ξερω κανεναν που να ειναι με τον Νταλαρα...)
Τελος παντων και μονο η λεξη ''μπαρμπα''που χρησιμοποιησες ειναι για μενα αιτια για κοκκινη καρτα.
Να ξερεις επισης,οτι επ ουδενί η γραπτη συμπεριφορα σου,δεν με κανει να πιστευω οτιδηποτε κακο για σενα.
Μου φαινεσαι ιδιαιτερα παθιασμενος ανθρωπος,κι αυτο θα σε οδηγει σε πολλες καλες στιγμες στη ζωη σου,
αλλα και σε καποιες λαθος,κι εδω πιστευω οτι εισαι λαθος.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest

Σχετικό. Τα πάντα εξαρτώνται απο το πόσο μακρυά θέλεις να το φτάσεις και πόσο προσγειωμένος είσαι. Να καταλάβεις δηλαδή μέχρι πότε το σύστημά σου ανταποκρίνεται θετικά στις μεταβολές των περιφερειακών και να μη πας παραπάνω ( και πληρώσεις παραπάνω ), οπότε μετά ξεκινά το placebo. Προσωπικά, δεν με απασχολεί το κόστος των μηχανημάτων μου, αλλά η αρχική εικόνα που είχα όταν τα άκουσα στα ρακ των καταστημάτων. Και αφού ξέρω τις δυνατότητές τους, προσπαθώ να πλησιάσω όσο μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου σε αυτό. Πλησίασα αρκετά και σταμάτησα. Τώρα ακούω αρκετά καλά τη μουσική μου ( και την απόδοση των μηχανημάτων μου, γιατί ολίγον απο μηχανάκιας, είμαι. )
[DOUBLEPOST=1467881728][/DOUBLEPOST]
Νικο,εμενα δεν με θιγει το ασχετος και απληροφορητος...ειμαι
Το παρον νημα του κ.Σκιαθιτη ξεκινησε χωρις να απευθυνεται σε κανεναν προσωπικα,
μιλησε με πολλους αλλα μονο εσυ το εκανες προσωπικο.
Καποια στιγμη που δηλωσε οτι θα σταματησει να γραφει,γιατι ανακυκλωνονται τα ιδια και τα ιδια,τον προετρεψες να συνεχισει(.....μην σταματάτε το θέμα εδώ Κε Στέφανε, συζήτηση κάνουμε),τον πιεσες πολλάκις να κανει ακουστικες δοκιμες σε καλωδια,μεχρι να σου προτεινει να του στειλεις τα δικα σου κτλ
Εφτασες στο σημειο να αναπαραγεις,την αστεια κατ εμε κοντρα Πανουση-Νταλαρα,σχετικα με την αναφορα στ ονομα σου(δεν ξερω κανεναν που να ειναι με τον Νταλαρα...)
Τελος παντων και μονο η λεξη ''μπαρμπα''που χρησιμοποιησες ειναι για μενα αιτια για κοκκινη καρτα.
Να ξερεις επισης,οτι επ ουδενί η γραπτη συμπεριφορα σου,δεν με κανει να πιστευω οτιδηποτε κακο για σενα.
Μου φαινεσαι ιδιαιτερα παθιασμενος ανθρωπος,κι αυτο θα σε οδηγει σε πολλες καλες στιγμες στη ζωη σου,
αλλα και σε καποιες λαθος,κι εδω πιστευω οτι εισαι λαθος.
Όταν λέει κάποιος ότι αποχωρεί, καλό είναι να το κάνει χωρίς να αφηνει υποννοούμενα για συνομιλητές του. Κάτι που δεν συνέβη σε αυτή τη περίπτωση και ο Νίκος ανταποκρίθηκε ( όπως κι εγώ, αλλά κατά παράξενο τρόπο ο κύριος Στέφανος δεν αναφέρεται στα δικά μου σχόλια. Μάλλον με έχει κάνει mute... )

Reaction score
1.390
Λοιπόν, από τα αναφερθέντα (Έτσι για να έχει και κάποιο νόημα η συζήτηση και όχι να προσπαθούμε να επιβάλουμε την γνώμη μας ο καθένας χωριστά):

Ως προς το καλώδιο ρεύματος: Από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Δηλαδή αν λάβουμε υπ όψη την καλωδίωση από την πηγή μέχρι τον πίνακά μας, και κατόπιν επενδύοντας μόνο σε ένα ακριβό και ποιοτικό καλώδιο ρεύματος, από την πρίζα μας στο μηχάνημα, ματαιοπονούμε. Προσπαθούμε λοιπόν εφ όσον έχομε πεισθεί και αποφασίσει να επενδύσουμε και σε αυτό το κομμάτι, να απομονώσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν το βρόμικο ρεύμα με την προσθήκη κάποιου ειδικού για τον σκοπό αυτό μηχανήματος (ups κλπ), και τότε προχωρούμε και στην αγορά ανάλογης ποιότητας καλωδίωσης.

Ως προς την καλωδίωση των Ηχείων κλπ μπορούμε να επενδύσουμε και σε αυτό το κομμάτι, αρκεί αυτή η κίνηση να συμβαδίζει με το κόστος των υπολοίπων μερών του συστήματός μας.
και απο μονο του κανει , συμφωνα με τις δικες μου δοκιμες τοσα χρονια ...
και καλωδια και αναποδες φασεις πολλες φορες...

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Σχετικό. Τα πάντα εξαρτώνται απο το πόσο μακρυά θέλεις να το φτάσεις και πόσο προσγειωμένος είσαι. Να καταλάβεις δηλαδή μέχρι πότε το σύστημά σου ανταποκρίνεται θετικά στις μεταβολές των περιφερειακών και να μη πας παραπάνω ( και πληρώσεις παραπάνω ), οπότε μετά ξεκινά το placebo. Προσωπικά, δεν με απασχολεί το κόστος των μηχανημάτων μου, αλλά η αρχική εικόνα που είχα όταν τα άκουσα στα ρακ των καταστημάτων. Και αφού ξέρω τις δυνατότητές τους, προσπαθώ να πλησιάσω όσο μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου σε αυτό. Πλησίασα αρκετά και σταμάτησα. Τώρα ακούω αρκετά καλά τη μουσική μου ( και την απόδοση των μηχανημάτων μου, γιατί ολίγον απο μηχανάκιας, είμαι. )
[DOUBLEPOST=1467881728][/DOUBLEPOST]

Όταν λέει κάποιος ότι αποχωρεί, καλό είναι να το κάνει χωρίς να αφηνει υποννοούμενα για συνομιλητές του. Κάτι που δεν συνέβη σε αυτή τη περίπτωση και ο Νίκος ανταποκρίθηκε ( όπως κι εγώ, αλλά κατά παράξενο τρόπο ο κύριος Στέφανος δεν αναφέρεται στα δικά μου σχόλια. Μάλλον με έχει κάνει mute... )
..ουτε και στο τελευταιο του puretone, αν θυμαμαι καλα το ονομα του απαντησε, Και αυτος τον κατηγορησε για αναιδεια, και δικαιως νομιζω. Κοιτα τα γραφομενα του εν λογω κυριου και θα καταλαβεις.
Εχω την τιμητικη μου φαινεται.
Στελιο δως μου λιγο χρονο να "χτενισω" τα κειμενα του, πρεπει να το κανω, για να σου απαντησω ολοκληρωμενα και σωστα.Ισως καταφερω, οχι να σου αλλαξω αποψη, ισως να καταφερω να σε κανω να δεις τα πραγματα λιγο διαφορετικα, ειναι διαφορετικα απο οτι πιιστευεις, το ζητημα ειναι εαν η ευφυια μου, και η συγκροτηση μου σαν ατομο, μου επιτρεψουν να τα καταφερω. Θα προσπαθησω τουλαχιστον....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.271
Αυτο που ειναι άξιο μελέτης ειναι το γιατι καποια θέματα προκαλούν τέτοιες συγκρούσεις. Και δεν μιλάω για απλή αντιπαράθεση απόψεων. Αυτη ειναι πάντα αναμενόμενη, και θα υπάρχουν και κατα καιρούς και κάποιες αντεγκλήσεις εκτός ορίων.

Μπορώ να το καταλάβω για θέματα πολιτικής, θρησκείας...

Αλλα αυτο που γίνεται με τα καλωδια σε φόρουμ AV, πρέπει να γίνει αντικείμενο επιστημονικής επεξεργασίας. Νομίζω ειναι ακόμα πιο έντονο και απο την διαμάχη βινυλίου-ψηφιακών.

Τι γίνεται με τα καλωδια; Ούτε τη μάνα τους να βρίζανε δεν θα γινόταν αυτο....

Παρακαλώ διαφωτίστε με.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell