Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
..αποψη σου Στελιο, τη σεβομαι. Που ησουν ομως οταν ο Κος Σκιαθιτης με κατηγορουσε οτι ημουν κρυφοφανερος πλασιε καλωδιων ρευματος; και οχι μονον εμενα, ολους και οσους ειχαν αντιθετη αποψη απο αυτον;Καθαρα σαν αναγνωστης,και ανεξαρτητως περιεχομενου:
το κειμενο του κυριου Σκιαθιτη ειναι κοσμιο και πολιτισμενο απο την αρχη μεχρι το τελος.
(προφανως η φυσαρμονικα,οι φιλοι,και οι βολτες στην φυση-που τοσο παιδιαστικα κοροιδεψες- τον οδηγουν στο να ζει καλυτερα απο ολους εμας που ψαχνουμε τις διαφορες στα καλωδια κτλ)
Το υφος του Τεγοπουλου(συνειδητα αφαιρεσα το κυριος,διοτι οποιος οδηγηται απο οργη παυει να ναι κυριος του εαυτου του)
ειναι επιεικως...λαθος.
Υ.Γ.1 Δεν γνωριζω τον κ.Σκιαθιτη
Υ.Γ.2 Ακουω διαφορες στα καλωδια
Οταν μας χαρακτηριζε ασχετους και απληροφορητους;
Οταν μου ζητουσε να του στειλω τα καλωδια μου να τα μετρησει λεγοντας μου οτι "ισως, προσεξε, ισως σου κανω τη χαρι", και εδώ σε ρωτώ, φανερώνει αλλάζονία αυτή η απάντηση, ή όχι; τι λές; ενω του ειχα αναφερει οτι δεν εχω καλωδια, ρεύματος, δε χρησιμοποιώ στις συσκευές μου, μπορώ να φανταστώ πόση βάση έδινε στα λεγόμενά μου, ΚΑΜΙΑ.
;Οταν δημιουργεί εντυπώσεις, χωρις να ρωτήσει όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, χωρίς να γνωρίζει δηλαδή, πως προβαίνει σε χαρακτηρισμούς, όπως παράνομη, επικίνδυνη, ελαφρά τη καρδία, διαφήμιση κλπ;
Οταν παρά την προειδοποίησή μου να μη συνεχίζει να αναφέρει το ονομ/νυμό μου στις αναρτήσεις του, αδιαφόρησε;
Εάν διαβάσει κανείς καλά τα κείμενά και τις απαντήσεις του θα διαπιστώσει τουλάχιστον υπεροψία; μήπως και μη ανοχή στην αντίθετη άποψη; Εαν δε σου κάνει κόπο, για κοίταξέτα λίγο καλύτερα.
Αφού διάβασες όπως λές όλες του τις τοποθετήσεις, που ήταν η ευαισθησία σου, γιατί δεν την διατύπωσες;
Ισως να υπάρχουν και άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή,
Είδες το ύφος και τον τρόπο γραφής ολων των κειμένων μου, έως το τελευταίο που αναφέρεσαι; ξεχειλίζουν από ευγένεια και σεβασμό; πλήν του τελευταίου βεβαίως, μή βγάζεις συμπέρασμα όμως μόνο από αυτό, διάβασέτα όλα προσεκτικά και μετά κρίνε.
Λυπάμαι Στέλιο, άποψή σου βέβαια, τη σέβομαι, δε συμφωνώ όμως......