- Reaction score
- 102.099
Πρέπει να κλειδωθεί το θέμα για 2-3 μέρες.
Έχω πάρει κι άλλα 3 κιλά από το ποπκόρν!
Έχω πάρει κι άλλα 3 κιλά από το ποπκόρν!
Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Στη δική μας περίπτωση μάλιστα, η αλεπού δεν προσπαθεί καν να τα φτάσει. Μας λέει με θεωρίες και τύπους ότι με βάση τους νόμους της φυσικής, είναι αδύνατο να τα φτάσει και όλοι οι υπόλοιποι που βάλαμε ένα κασόνι να πατήσουμε πάνω του, είμαστε φαντασιόπληκτοι. Και όταν προτείνουμε να δοκιμάσει να βάλει ένα κασόνι, μας ζητά να στείλουμε το κασόνι ( απλά για να μας κάνει τη χάρη, υποστηρίζοντας ότι και πάλι θα είναι αδύνατο να τα φτάσει ). Κάπως έτσι.Αυτο που ειναι άξιο μελέτης ειναι το γιατι καποια θέματα προκαλούν τέτοιες συγκρούσεις. Και δεν μιλάω για απλή αντιπαράθεση απόψεων. Αυτη ειναι πάντα αναμενόμενη, και θα υπάρχουν και κατα καιρούς και κάποιες αντεγκλήσεις εκτός ορίων.
Μπορώ να το καταλάβω για θέματα πολιτικής, θρησκείας...
Αλλα αυτο που γίνεται με τα καλωδια σε φόρουμ AV, πρέπει να γίνει αντικείμενο επιστημονικής επεξεργασίας. Νομίζω ειναι ακόμα πιο έντονο και απο την διαμάχη βινυλίου-ψηφιακών.
Τι γίνεται με τα καλωδια; Ούτε τη μάνα τους να βρίζανε δεν θα γινόταν αυτο....
Παρακαλώ διαφωτίστε με.
Καταλαβαίνεις πως όσα λες δεν δικαιολογούν προσωπικές και υβριστικές επιθέσεις; Ή όχι;Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Στη δική μας περίπτωση μάλιστα, η αλεπού δεν προσπαθεί καν να τα φτάσει. Μας λέει με θεωρίες και τύπους ότι με βάση τους νόμους της φυσικής, είναι αδύνατο να τα φτάσει και όλοι οι υπόλοιποι που βάλαμε ένα κασόνι να πατήσουμε πάνω του, είμαστε φαντασιόπληκτοι. Και όταν προτείνουμε να δοκιμάσει να βάλει ένα κασόνι, μας ζητά να στείλουμε το κασόνι ( απλά για να μας κάνει τη χάρη, υποστηρίζοντας ότι και πάλι θα είναι αδύνατο να τα φτάσει ). Κάπως έτσι.
Το καλώδιο είναι θρησκεία. Σαν το ποδόσφαιρο.Μπορώ να το καταλάβω για θέματα πολιτικής, θρησκείας...
Εξωτερικές (παθητικές πάντα) μονάδες κροσόβερ των Living Voice Auditorium...
ασχετο νο2, αυτα τα 2 μαυρα κουτια πισω απο τα ηχεια ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ?
θενκς!
Είναι πράγματι αξιοσημείωτον στο τέλος κάθε ημέρας να κατορθώνουμε να συγχυζόμαστε από ένα άτομο που δεν γνωρίζουμε προσωπικώς,αντί από πιο κοντινά προς ημάς άτομα όπως λ.χ. σύζυγοι,πεθερικά,τέκνα,κ.ο.κ....
...κοίτα που πάνω που ετοιμαζόμουνα να κοιμηθώ, με σύγχυσε πάλι. (τέρμα ο πληθυντικός και οι αβρότητες πλέον.)
...
Και όμως -όχι...κινείται αλλά έχει γίνει,είναι απαθανατισμένο κι ενδελεχώς σχολιασμένο στον παρόντα ιστότοπο...Πάντως διαβάζοντας όλο το νήμα και άλλα παλαιότερα ανάλογης θεματολογίας , μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν έχει διοργανωθεί ένα blind test....
Όπως και σε οποιαδήποτε...υπεραγορά,οι προσφορές υπομονής ισχύουν πάντοτε μέχρις... εξαντλήσεως των αποθεμάτων....
Υ.Γ. Εκτός αν στο τραπέζι καθόταν και ο ιδιοκτήτης για κατανάλωση
Αυτο που ειναι άξιο μελέτης ειναι το γιατι καποια θέματα προκαλούν τέτοιες συγκρούσεις. Και δεν μιλάω για απλή αντιπαράθεση απόψεων. Αυτη ειναι πάντα αναμενόμενη, και θα υπάρχουν και κατα καιρούς και κάποιες αντεγκλήσεις εκτός ορίων.
Αλλα αυτο που γίνεται με τα καλωδια σε φόρουμ AV, πρέπει να γίνει αντικείμενο επιστημονικής επεξεργασίας. Νομίζω ειναι ακόμα πιο έντονο και απο την διαμάχη βινυλίου-ψηφιακών.
Παρακαλώ διαφωτίστε με.
Dimifoot ξεκαθαρίζω ότι η αντίδρασή μου δεν έγκειται στο αν τα υπάρχουν διαφορές στα καλώδια, ή όχι, δεν είναι τα καλώδια το ζήτημα , έγκειται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρεοέβει σε χαρακτηρισμούς οι οποίοι κατ'εμέ είναι απαράδεκτοι, βλεπε παραπάνω. Εγώ δεν θα τα έκανα ποτέ αυτά τα πράγματα, ποτέ δε μιλούσα έτσι, και μάλιστα δημόσια. Και απευθύνομαι και προς το Στέλιο, τι περίμενε αυτός ο άνθρωπος, οταν προβαίνει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς να συνεχίσω να του συμπεριφέρομαι με το γάντι; Οχι, θα νοιώσει και αυτός πως είναι να σε προσβάλλουν και νε σε λοιδορούν, και μάλιστα δημόσια, παρ'ολο που αγγιζει την εβδομη 10ετία της ζωής του.Αυτο που ειναι άξιο μελέτης ειναι το γιατι καποια θέματα προκαλούν τέτοιες συγκρούσεις. Και δεν μιλάω για απλή αντιπαράθεση απόψεων. Αυτη ειναι πάντα αναμενόμενη, και θα υπάρχουν και κατα καιρούς και κάποιες αντεγκλήσεις εκτός ορίων.
Παρακαλώ διαφωτίστε με.
Καταλαβαίνεις πως όσα λες δεν δικαιολογούν προσωπικές και υβριστικές επιθέσεις; Ή όχι;
Καλωδια ειναι. Καλωδια. Όχι η μάνα μας!
Μεγάλοι άνθρωποι είστε. Αλλο η αντιπαράθεση αλλο οι βρισιές.
Το θέμα κλειδώνεται!Να ένα θέμα που παρακολουθώ με ενδιαφέρον... Καλημέρα στην παρέα...
Και Sonic Youth υπόκρουση άρχοντα με φραπεδια.Να ένα θέμα που παρακολουθώ με ενδιαφέρον... Καλημέρα στην παρέα...
[moderation]Αρκεί.[/moderation]Dimifoot ξεκαθαρίζω ότι η αντίδρασή μου δεν έγκειται στο αν τα υπάρχουν διαφορές στα καλώδια, ή όχι, δεν είναι τα καλώδια το ζήτημα , έγκειται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρεοέβει σε χαρακτηρισμούς οι οποίοι κατ'εμέ είναι απαράδεκτοι, βλεπε παραπάνω. Εγώ δεν θα τα έκανα ποτέ αυτά τα πράγματα, ποτέ δε μιλούσα έτσι, και μάλιστα δημόσια. Και απευθύνομαι και προς το Στέλιο, τι περίμενε αυτός ο άνθρωπος, οταν προβαίνει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς να συνεχίσω να του συμπεριφέρομαι με το γάντι; Οχι, θα νοιώσει και αυτός πως είναι να σε προσβάλλουν και νε σε λοιδορούν, και μάλιστα δημόσια, παρ'ολο που αγγιζει την εβδομη 10ετία της ζωής του.
Θερίζει ότι σπέρνει, πρέπει να το κατλαβει αυτό, όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. (για τον ίδιο).
Οχι, θα νοιώσει και αυτός πως είναι να σε προσβάλλουν και νε σε λοιδορούν, και μάλιστα δημόσια, παρ'ολο που αγγιζει την εβδομη 10ετία της ζωής του.
Θερίζει ότι σπέρνει, πρέπει να το κατλαβει αυτό, όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. (για τον ίδιο).
..εχεις δικιο φιλε, παραιτουμαι, παω για φραπε, δεν εχει νοημα πλεον..Εδώ θα κάτσει ο φίλος Νίκος να ξεψαχνίσει όλο το thread απο την αρχή για να βρεί λέει το σωστό περιεχόμενο και την επαρκή πνευματική διαύγεια για να απαντήσει.
Μα προς Θεού (ποιόοοοος Θεόοος), βγείτε έξω να πιείτε μια μπύρααααααα!!!!!!!
οταν ερωτωμαι απαντω zizik, μην ανυσηχεις ομως, εγω τελειωσα...[moderation]Αρκεί.[/moderation]
Πόσες φορές θα επαναληφθεί το ίδιο, όπως και η ερώτηση των προηγουμένων ημερών;
Ποιος ασχολείται με τα καλώδια; Εγώ ασχολούμαι με τη νοοτροπία μερικών που προσβάλουν τους συνομιλητές τους επειδή αυτοί είναι άσχετοι με το χώρο. Και είναι προσβολή να με λέει κάποιος αφελή και ότι αγοράζω snake oil επειδή κάπου διάβασε τον όρο, αλλά παράλληλα δεν έχει ένα κατάλληλο σύστημα να δοκιμάσει και να ακούσει αν προκύπτουν ακουστές διαφορές ( ούτε καν ασχολείται με το υποθετικό σενάριο, πόσο μάλλον με τις εμπειρίες αμέτρητων κατόχων καλοζυγισμένων ηχοσυστημάτων ). Εδώ μας λένε τρελούς και ότι φανταζόμαστε ότι ακούμε πράγματα ( απόδειξη ότι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με το αντικείμενο που σχολιάζουν ). Έρχεται λοιπόν ο άσχετος και λέει εμένα βλάκα για ποιο λόγο; Δεν βρίσκω καν τον λόγο, αφού εδώ είναι ένα forum που ερχόμαστε να συζητήσουμε και δεν μας ενδιαφέρει η ιδιότητα του καθενός, άρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι αντλεί κύρος απο τις θέσεις του για κάποιο απώτερο σκοπό. Και απο πάνω, εξυπηρετούμε εμείς λέει συμφέροντα και υποννοεί ( ή το είπε ευθέως, δεν θυμάμαι ) ότι είμαστε έμποροι περιφερειακών και δη καλωδίων. Εγώ ήρθα σε αυτό το forum επειδή νόμιζα ότι είχα να κάνω με μερακλήδες και ψαγμένους του χώρου και αντ'αυτού βλέπω συχνά πυκνά πανεπιστήμονες να προσπαθούν να καταρρίψουν με θεωρίες ( που χρησιμοποιούν μονόπλευρα, εις όφελος των δικών τους θέσεων ) αυτά που οι υπόλοιποι φωνάζουν και προκαλούν τον οποιοδήποτε να ακούσει.Καταλαβαίνεις πως όσα λες δεν δικαιολογούν προσωπικές και υβριστικές επιθέσεις; Ή όχι;
Καλωδια ειναι. Καλωδια. Όχι η μάνα μας!
Μεγάλοι άνθρωποι είστε. Αλλο η αντιπαράθεση αλλο οι βρισιές.
Βγαλε τη φορμα και φορα τα γαντια !!!!Να ένα θέμα που παρακολουθώ με ενδιαφέρον... Καλημέρα στην παρέα...
...α..και κατι τελευταιο zizik πριν παω για φραπε.Μην αναρωτιεσαι πως φτασαμε ως εδω, η υπεροψια, η διαθεση του να δειξει οτι τα ξερει ολα, η φρασεολογια του, η ασεβεια του, η ασχετοσυνη του περι μηχανηματων αναπαραγωγης, και πως συμπεριφερονται αυτα, καθως και η μη διαθεση του να μην αποδεχεται την διαφορετικη αποψη, ειναι οι αιτιες...εχεις δικιο φιλε, παραιτουμαι, παω για φραπε, δεν εχει νοημα πλεον..
[DOUBLEPOST=1467886475][/DOUBLEPOST]
οταν ερωτωμαι απαντω zizik, μην ανυσηχεις ομως, εγω τελειωσα...
Να πας αμέσως για φραπέ. Αν δεν είχε τη διάθεση να μην αποδέχεται τη διαφορετική άποψη, τώρα δεν θα συζητούσαμε..καθως και η μη διαθεση του να μην αποδεχεται την διαφορετικη αποψη, ειναι οι αιτιες.
..
Να είσαι σίγουρος φίλε μου σε κανένα σοβαρό σύστημα (ασχέτως τιμής) δεν έχει κανένα νόημα η «επένδυση» σε καλώδια ρεύματος!Στο δικό μου σύστημα πχ των 4000 ευρώ, δεν θα έχει κανένα νόημα η επένδυση σε ένα καλώδιο ρεύματος επώνυμο και ακριβό.
Μόνον για ψυχολογικούς λόγους! Για κανέναν άλλον λόγο.Ο άνθρωπος όμως που θα επενδύσει σε έναν ενισχυτή πχ των 10000 ευρώ θα επενδύσει (επιβάλλεται) ανάλογα και στην καλωδίωση του, έστω και για Ψυχολογικούς Λόγους.
Θα δικαιολογούσα να υπάρχει τέτοια ατέρμονη συζήτηση αν μιλούσαμε για φιλοσοφικά θέματα, για θέματα θρησκείας κλπ. Εκεί όπου δεν υπάρχει η απόλυτη Αλήθεια και τα πάντα έχουν να κάνουν με την οπτική του καθενός, την θεώρηση που έχει ο καθένας για τον κόσμο, για το θείο....Όποτε πιάνουμε το θέμα "καλώδια, τροφοδοσία και τα σχετικά" πάντα έχομε το ίδιο αποτέλεσμα, συζητήσεις χωρίς νόημα ή τέλος πάντων χωρίς αποτέλεσμα και φαγωμάρα. Τι δείχνει αυτό? Ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση, άρα επιβεβαιώνεται ότι εισέρχεται ο παράγων φαντασία, εφ όσον δηλαδή ένα καλώδιο κοστίζει κάποιες εκατοντάδες - χιλιάδες ευρώ, εφ όσον έχει τέτοια όμορφη και προσεγμένη συσκευασία, οφείλει να βελτιώνει και το σύστημά μας.