- Reaction score
- 76.568
Πάντως, αν και σου εξήγησε στο ενδιάμεσο ο PURETONE πως έχουν τα πράγματα στην ΚΥΠΡΟ, μου κάνει εντύπωση που αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις ότι α) μένει στην Κύπρο κι όχι στην Ελλάδα (κάτι το οποίο είχε κάνει σαφές από την αρχή) και β) ακριβώς επειδή ΔΕΝ μένει Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο, μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί νόμοι, κανόνες και κανονισμοί από αυτούς που ισχύουν στην Ελλάδα! Ελπίζω με το τελευταίο post του να έγινε αντιληπτή η διαφορά.Ο δε Puritone είχε πει στο #315 : ‘’’……Δεν με συμβουλεψε κανενας. Επελεξα το καλωδιο , 3x10 AWG shielded μονοκλωνο (4 m χρειαζομουν που οπως και να το δεις,ειτε τεχνικα ειτε "χαλιενταδικα" δεν υφισταται θεμα συζητησης ποιο ειναι το καλυτερο ) και με την βοηθεια επαγγελματια, αδειουχου ηλεκτρολογου που εχω απολυτη εμπιστοσυνη το εγκαταστησαμε. Να πω επισης οτι μετα την εγκατασταση,καλεσα φιλο μου που εργαζεται την αρχη ηλεκτρισμου Κυπρου, και εκανε τον ελεγχο ωστε να τηρει τους κανονες ασφαλειας της αρχης.’’
Πάντα έχω δείξει σεβασμό στην αντίθετη άποψη , όμως την ανωτέρω πρόταση την εξέλαβα σαν μη έννομη ………τουλάχιστον με τα ελληνικά που ξέρω και τις διατάξεις που ισχύουν στη ΔΕΗ ότι χωρίς άδεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε πρόσβαση στον σφραγισμένο μετρητή!!
Αγόρι τρελό, θέλεις χαλλούμι; Σε ένα μήνα που θα ανέβω Αθήνα, να σου φέρω όσο θέλεις!
Παντως πας καλα με τα δυο "λλου" , ανκαι θα μπορουσες να βαλεις και 3-4Αγόρι τρελό, θέλεις χαλλούμι; Σε ένα μήνα που θα ανέβω Αθήνα, να σου φέρω όσο θέλεις!
Αργότερα, quit...(είμαι από κινητό θα διορθώσω το quite αργότερα)
Άσε και ξέχασα το "ν" στο τέλος!Παντως πας καλα με τα δυο "λλου" , ανκαι θα μπορουσες να βαλεις και 3-4
Autocorrect, Γκοντ νταμν ιτ!Αργότερα, quit...
Απλά γιατί υπάρχουν κι άλλοι ,που εφάρμοσαν την ίδια μέθοδο ,από ΕλλάδαΠάντως, αν και σου εξήγησε στο ενδιάμεσο ο PURETONE πως έχουν τα πράγματα στην ΚΥΠΡΟ, μου κάνει εντύπωση που αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις ότι α) μένει στην Κύπρο κι όχι στην Ελλάδα (κάτι το οποίο είχε κάνει σαφές από την αρχή) και β) ακριβώς επειδή ΔΕΝ μένει Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο, μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί νόμοι, κανόνες και κανονισμοί από αυτούς που ισχύουν στην Ελλάδα! Ελπίζω με το τελευταίο post του να έγινε αντιληπτή η διαφορά.
..μα καλα..δεν εχεις ακουσει εσυ οτι μετα την καταιγιδα ερχεται η ηρεμια; τι περιμενες δηλαδη Ιουλιο μηνα;Μεγάλη ξενερα, τσάμπα η φραπεδια το πρωί, τσάμπα και τα ποτά τώρα, παιδιά των λουλουδιών γίναμε!!!
Όχι..μα καλα..δεν εχεις ακουσει εσυ οτι μετα την καταιγιδα ερχεται η ηρεμια; τι περιμενες δηλαδη Ιουλιο μηνα;
Πονηρουληηηη.Εχεις γεμισει το συστημα σου ακριβα καλωδια ρευματος,αλλα για την ταμπακερα τσιμουδια.Βγες να υπερασπιστεις την τιμη και την υποληψη του "σιναφιου" μας,δειλε.Μεγάλη ξενερα, τσάμπα η φραπεδια το πρωί, τσάμπα και τα ποτά τώρα, παιδιά των λουλουδιών γίναμε!!!
Μολις σοβαρεύουν τα πραγματα λαγός ο cosmarpan, πάγια επιτυχημένη τακτική εδω και χρονια. Δεν μου αρέσει να με στριμώχνουν.Πονηρουληηηη.Εχεις γεμισει το συστημα σου ακριβα καλωδια ρευματος,αλλα για την ταμπακερα τσιμουδια.Βγες να υπερασπιστεις την τιμη και την υποληψη του "σιναφιου" μας,δειλε.
Γιατί τέτοια ‘’επιθετικότητα’’ ακόμα και από moderator?? (μακροσκελές κείμενο στην ερώτηση που δημιουργεί εντυπώσεις και λακωνικό στην απάντηση σαν να μη συνέβη τίποτα!!!)
Δεν κατανοώ τι θέλετε να πείτε.Κύριε Σκιαθίτη, Στέφανε, αγαπητέ συνάδελφε, δεν κάνω quote το ανωτέρω σου ποστ ώστε να σου επιτρέψω να χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα σου ως editor.
Δεν εκπλήσσομαι .Δεν κατανοώ τι θέλετε να πείτε.