- Reaction score
- 85.008
Αντε και μια μετρηση πριν-μετα Dirac για να παρετε μια ιδεα (1/3 smoothing)
Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες που τους αρέσουν τέτοιες παρεμβάσεις στο σαλόνι τους......μπας και δεν μας λέει (όλη) την αλήθεια;Γιατί ξύλο και όχι κάποιο υλικό πχ ελαφρύτερο, να φανταστώ θέμα ομορφιάς!!
Δεν είμαι κανένας βαθύς γνώστης, ειδα ομως πολλές ξυλοκατασκευες στο ιντερνετ.Γιατί ξύλο και όχι κάποιο υλικό πχ ελαφρύτερο, να φανταστώ θέμα ομορφιάς!!
Σοβαρα της αρεσε δεν κάνω πλακα.Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες που τους αρέσουν τέτοιες παρεμβάσεις στο σαλόνι τους......μπας και δεν μας λέει (όλη) την αλήθεια;
Έχω πάρει 2 τεμάχια aritherm με ωραίο κάλυμμα, ώστε να φτιάξω 2 πάνελ πίσω από τα ηχεία (το κάλυμμα στο χρώμα σχεδόν του τοίχου ώστε να μην δείχνει). Όλα αυτά μετά από μετρήσεις και ενημέρωση. Μόνο που δεν μου τα έφερε στο κεφάλι (ακόμα δεν τα έχω φτιάξει).Δεν είμαι κανένας βαθύς γνώστης, ειδα ομως πολλές ξυλοκατασκευες στο ιντερνετ.
Δεν ξέρω τι επίδραση θα εχουν αλλα υλικά, ας πει κάποιος άλλος αν το εχει μελετήσει περισσότερο.
Σίγουρα το αισθητικό που αναφερεις έπαιξε ρόλο, πρέπει να ειναι αρεστά και στην σύζυγο.
[DOUBLEPOST=1468587866][/DOUBLEPOST]
Σοβαρα της αρεσε δεν κάνω πλακα.
Απο περιέργεια δείξτε στη σύζυγο φωτό απο τετοια skyline diffusers ξύλινα, να κάνουμε έρευνα αντιδράσεων . Όμορφα φαίνονται, σαν αφηρημένη τέχνη γλυπτό ενα πραμα...
Μετά από μετρήσεις στον δικό μου χώρο έχω αποφασίσει ότι πρέπει να μπει-μπουν μερικά από τα παραπάνω skyline.Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες που τους αρέσουν τέτοιες παρεμβάσεις στο σαλόνι τους......μπας και δεν μας λέει (όλη) την αλήθεια;
Δεν κάνουν αυτα για απορρόφηση στους 32, πρέπει να γίνουν τεράστια οπως λες.η πυκνοτητα του υλικου αντιστοιχα αυξομειωνει την απορροφηση, με το ξυλο εχεις πολυ μικροτερη φυσικα...
αν θες απορροφηση στους 32 , το πολυ πολυ να περπατας γονατιστος στο σπιτι , γιογκα ξερεις?
Έχω πάρει 2 τεμάχια aritherm με ωραίο κάλυμμα, ώστε να φτιάξω 2 πάνελ πίσω από τα ηχεία (το κάλυμμα στο χρώμα σχεδόν του τοίχου ώστε να μην δείχνει). Όλα αυτά μετά από μετρήσεις και ενημέρωση. Μόνο που δεν μου τα έφερε στο κεφάλι (ακόμα δεν τα έχω φτιάξει).
Αν της είχα φέρει ότι εσύ, θα ήθελα ειδική παραγγελία σαρίκι!!!
Το πριν είναι με η χωρίς room treatment?
Καλα κανεις και ρωτας, γιατι το ποστ μου #181 ειναι επιπολαιο, μη ενημερωτικο, με τσαπατσουλικη μετρηση και επεξηγηση. ΓΤΠ. Ξεχαστε το.Το πριν είναι με η χωρίς room treatment?
[DOUBLEPOST=1468599591][/DOUBLEPOST]Οι μετρήσεις είναι απο το αριστερό ή το δεξί ηχείο?
Απο wikiγια πες
Μέτρηση ΓΤΠ (Για Τον Πουτ$°)Το μωβ γράφημα τις πρώτης εικόνας τι είναι?
Θέση ακρόασης, περιπου 3 μετραΣτα πόσα μέτρα από τα ηχεία είναι οι μετρήσεις?
Δεν νομίζω πως μετράω κατι λαθος. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γινόταν να εχει γίνει λαθος...Οι μετρήσεις που δείχνεις δεν συμβαδίζουν με την ανομοιομορφία του χώρου σου και με τα 3μ. απόσταση από τα ηχεία.
Μήπως μετράς κάτι λάθος?
Αναφέρομαι σε αυτήν την μέτρηση