Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
:dance2:

καλε κανεις ενα κλικ στο προφιλ και βλεπεις τι εχω......:)
....καμαρι μου τοσο δυσκολο ειναι !! :fuckyou:

μπορεις να αλλαξεις αυτη την συστηματαρα ;:D

ο γαιτρος το ειπε ωραια....:drinks:
Τελικά το samsung μετράει καλύτερα το δικό σου hc.:D

Reaction score
3.332
Εγώ περιμένω να δω ποτε ο αγαπητός κεφαλας θα αλλάξει κατι .
Όλο προτείνει στους άλλους να αλλάξει κατι αλλα αυτός εκει !
σταθερός !
Εκει βράχος !
Δεν ακουμπάει τίποτα !!!
Δεν θυμαμαι καν εαν εχει 1080p προβολι και hd ηχο ...
Επισης δεν θυμαμαι καν εαν εχει παρουσιασει το συστημα του ...
Σε καλυπτω ?
Μάκη μου δεν χρειάζεται κάποιος να αλλάζει μηχανήματα σαν τα εσώρουχα για να έχει άποψη και εμπειρία !
όταν υπάρχει σοβαρή πρόοδος της τεχνολογίας το συζητάμε προς το παρόν είμαστε στα 1080 p !

Reaction score
15.543
αααααα.....ναι βρε ηταν καλιμπραρισμενο ;)

και σιγα το μετρημα που καναμε !!!....απλα για να ξερουμε σε τι επιπεδο ακουμε +/- 2db απο το reference ;)

Reaction score
15.543
Μάκη μου δεν χρειάζεται κάποιος να αλλάζει μηχανήματα σαν τα εσώρουχα για να έχει άποψη και εμπειρία !
όταν υπάρχει σοβαρή πρόοδος της τεχνολογίας το συζητάμε προς το παρόν είμαστε στα 1080 p !
γιατι .....με 720p καταλαβαινουν την διαφορα και θελουν 1080p ;

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
New update.. L C R.. JBL 3677 και surround / surround back JBL 8340A

Μετά το τράβηγμα της οθόνης δεξιά / αριστερά ,δεν χωράει ούτε γραμματόσημο πλέον ,ήρθε η ώρα του ήχου.
Το svs pb13 μετακόμισε απο μπροστά και κάτω απ΄την οθόνη και νέα θέση είναι όπως φαίνεται πιο μπροστά και πλάι κάνει και τραπεζάκι πλέον.:p
Αφού επιστρατεύτηκε ο Μ.Κ το αλφάδι και το τρυπάνι σηκώσαμε την οθόνη 10cm (μικρό το κακό) απο την προηγούμενη θέση 60cm κατά svs ύψους.

View attachment 57370

Σε δεύτερη φάση έφυγαν περιφερειακά ηχεία κολώνες και βάσεις δαπέδου κολώνες επίσης (η μία κολώνα πάνω στην άλλη κολώνα) :lolsign: της κολώνας το κάγκελο!:lol:
που συμπτωματικά είχαν το ύψος για προδιαγραφές atmos:focus:Aυτές οι προδιαγραφές τηρήθηκαν για την επόμενη αυτή αναβάθμιση. :smg::smg: View attachment 57372

View attachment 57371

Αυτο δεν ειναι Home Cinema
Για κανονικο Cinema το "κοβω"
Μπραβο ρε Σταθη!!!
Υπεροχο...
Στο'χω ξαναπει...εισαι μια κατηγορια μονος σου :bigboss:
Καλες προβολες φιλε :)

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Εγώ το έλεγα ότι πούλησε την ψυχή του ο Στάθης για το home cinema του αλλά κάνεις δεν με πίστεψε. Ιδού η απόδειξη με τον πλειστηριασμό: (και ναι, κάποιος προσπάθησε να πουλήσει την ψυχή του στο ebay)

soul.jpg

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Εγώ το έλεγα ότι πούλησε την ψυχή του ο Στάθης για το home cinema του αλλά κάνεις δεν με πίστεψε. Ιδού η απόδειξη με τον πλειστηριασμό: (και ναι, κάποιος προσπάθησε να πουλήσει την ψυχή του στο ebay)

View attachment 58404
Expedited shipping!!!! Ahahahahahahahahahah, έχω λιώσει ρε π@υστη μη λεμε...:lol::D:p:roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

View attachment 58404

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
TO ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ;

Ο ένας πουλάει το SVS και ο άλλος δεν ποστάρει στο Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα;!!

Ένα ριπόρτο για την τρέχουσα κατάσταση του ΗC παρακαλώ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
2x 18' JBL 4645C προστέθηκαν για να ολοκληρωθεί το σετάπιον απο την σειρά cinema professional.
20160602_144124.jpg

Τελικοί ενιαχυτές είναι οι QSC2450a σε γεφυρωμένη λειτουργία, αμήν! :p
Ήδη το ενα ηχείο είναι καλιμπραρισμένο με το minidsp 2x4 αρχικά μαζί με το pb13 και μόλις στρωθεί και το δεύτερο. 18' θα μπει στο παιχνίδι του ρυθμισεϊτορ.Ολοκληρωμένη φωτο μετά το τέλος των εργασιών απο το Μ.K φυσικά.
20160712_183133.jpg

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads