Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.454
τσιγαρο στη κολαση(εξω) να πουμε κανω.. crossroads-crossword-roadside cross- την ώρα που γράφεις , κάνεις και MotoCross ?
τσιγαρο στη κολαση(εξω) να πουμε κανω.. crossroads-crossword-roadside cross- την ώρα που γράφεις , κάνεις και MotoCross ?
Έχω φύγει ήδη παω να βρω Πολωνό Νεκροθάφτη και Balthazar άκουσα πίνουν μπυρόνια lucifer με το Κτήνος .....χρειαζεστε διακοπες κε Sihtats...
Θα το προσεχπυμε εμεις.... ^^
αμην !2x 18' JBL 4645C προστέθηκαν για να ολοκληρωθεί το σετάπιον απο την σειρά cinema professional.
Τελικοί ενιαχυτές είναι οι QSC2450a σε γεφυρωμένη λειτουργία, αμήν!
Ήδη το ενα ηχείο είναι καλιμπραρισμένο με το minidsp 2x4 αρχικά μαζί με το pb13 και μόλις στρωθεί και το δεύτερο. 18' θα μπει στο παιχνίδι του ρυθμισεϊτορ.Ολοκληρωμένη φωτο μετά το τέλος των εργασιών απο το Μ.K φυσικά.
τσιγαρο στη κολαση(εξω) να πουμε κανω.. crossroads-crossword-roadside cross
Τhanks KostasEAR και τα σέβη μουΜόλις τώρα είδα αυτό το θρεντ, και το πήρα μονορουφι απ'την αρχή!
Πολλά πολλά μπράβο κι από μένα για τον εξαιρετικά φροντισμένο χώρο σου πάνω απ'ολα!
Κάτι πολύ σημαντικό κι ενδιαφέρον, να μας πεις τι κόστος είχαν όλα αυτά μαζί τα προϊόντα της vicoustic που χρησιμοποιούνται, τα διαχυτικά και απορροφητικά πάνελ, όλο το πακέτο.
Επίσης, και να το υπογραμμίσω, βρείτε ένα σχεδιάγραμμα RT60! Και ανεβαστε το να το δούμε! Άντε! Ακόμα; Μα αυτό είναι το πιο ουσιώδες σ'αυτον το χώρο!
Τα ηχεία της JBL όπως ξέρετε οι παλιοί, τα εκτιμώ ιδιαιτέρως! Είναι μία φίρμα που την έχω μες στην καρδιά μου!
Η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι πως αυτά τα JBL είναι εντελώς ακατάλληλα για 15τμ δωμάτιο (είναι φτιαγμένα για σαφώς μεγαλύτερους χώρους), και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως σε ένα τυπικό δωμάτιο 15τμ χωρίς όλα αυτά τα προϊόντα της vicoustic, θα είχαν ένα αποτέλεσμα εντελώς τραγικό, δράμα. Όμως στο χώρο αυτό, η φροντίδα που έπεσε, έκανε προφανώς το θαύμα της, και επιτρέπει ακόμα και σε αυτά τα γομάρια της JBL να παίξουν και να χαρίσουν ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης στον κάτοχό τους, σε στάθμες μάλιστα που είναι εντελώς αδιανόητες με άλλα ηχεία.. εκεί η JBL δε παλεύεται, κακά τα ψέματα..
Εύχομαι από καρδιάς να είσαι γερός και να βρίσκεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο να χαίρεσαι στο εξαιρετικό σου χομ σινεμα, τις ταινίες σου και τις μουσικάρες σου!
Και βάλε ατμος! Ακόμα;
Το pb έχει φύγει λέμε ,θενξΩραίος !!!
Περιμένουμε εντυπώσεις σε συνδιασμό με το pb
Το pb έχει φύγει λέμε ,θενξΩραίος !!!
Περιμένουμε εντυπώσεις σε συνδιασμό με το pb
Οχι ο stathis βρε τα ανελαβε ολα αυτά. Ο Μανώλης δεν εκανε κατι για την τοποθέτηση.Επίσης, το όλο πακέτο της μέτρησης και περιποίησης του χώρου σου, το ανέλαβε ο Μανώλης; Αυτός δηλαδή επέλεξε ποιά προϊόντα θα τοποθετηθούν; Αυτό κατάλαβα.
Aν ηαι δεν τα παω καλά με τα νούμεραΧ30 καινούριος; με γρίφους μιλάς γέροντα! Χαχαχα, Κάντο σε ευρώ περικαλω!
Bass trim +3 ε; Θα δούμε, τα 2 sub έχουν ενα +6dB στο χώρο απο μόνα τους.χαμος και χωρις το +3 λεμεεεεε!!!!!!
Ελα , πάρε την απόφαση και θα βοηθήσω....λιγάκι.Τα ηχεία της JBL όπως ξέρετε οι παλιοί, τα εκτιμώ ιδιαιτέρως! Είναι μία φίρμα που την έχω μες στην καρδιά μου!