Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι πως αυτά τα JBL είναι εντελώς ακατάλληλα για 15τμ δωμάτιο (είναι φτιαγμένα για σαφώς μεγαλύτερους χώρους), και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως σε ένα τυπικό δωμάτιο 15τμ χωρίς όλα αυτά τα προϊόντα της vicoustic, θα είχαν ένα αποτέλεσμα εντελώς τραγικό, δράμα
μαντης εισαι κωστα? πραγματικα πολυ τραγικο, το εβλεπα σε μενα με τι διαφορα που ειχε με του σταθη, εβαλα και εγω αφροδη και το αποτελεσμα που πηρα δεν το ειχα ουτε απ'οταν πηγα απο b&w σε jbl ουτε και με το καλιμπρεισον του μανωλη, η ακουστικη του δωματιου ειναι το Α και το Ω και πραγματικα η ακουστικη του σταθη ειναι εξερετικη και το αποτελεσμα με τα jbl φοβερο!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.634
"Μαντευω" και κάτι στο RT60, για να δούμε αν αυτό φταίει που δε σου πολυάρεσε η κλασσική, ή απλά και μόνο η απόσταση ακρόασης.. εις αναμονή σχεδιαγράμματος!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
"Μαντευω" και κάτι στο RT60, για να δούμε αν αυτό φταίει που δε σου πολυάρεσε η κλασσική, ή απλά και μόνο η απόσταση ακρόασης.. εις αναμονή σχεδιαγράμματος!
Δεν του πολυάρεσε ούτε του λιγοάρεσε μάλλον δεν του άρεσε καθόλου :D
Να πω οτι όσοι άκουσαν δικάναλο δεν ήταν στο pure direct του yamaha ούτε απο το oppo απευθείας στον τελικό αλλά απο το ίδιο καλιμπρέσιον (straight) που βλέπαμε και τις ταινίες ,αυτό γιατί έγραψαν κάποιοι για mod του χώρου .
:lolsign:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.624
Δεν του πολυάρεσε ούτε του λιγοάρεσε μάλλον δεν του άρεσε καθόλου :D
Μου άρεσε πολυ σε κινηματογράφο, απίστευτες στάθμες χωρίς προβλήματα απο τον χώρο. Εκπληκτικό.
Δεν περιμένω αρνητικές εκπλήξεις απο το Rt60

Δεν μου άρεσε σε μουσική. Δεν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω πως έχει να κάνει με την κατασκευαστική κατεύθυνση των Ηχειων, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω περαιτέρω λόγω έλλειψης γνώσεων.
Υπήρχαν και κάποια θέματα με ρυθμίσεις cross, small/large που κατόπιν διορθώθηκαν απο ότι έμαθα.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μου άρεσε πολυ σε κινηματογράφο, απίστευτες στάθμες χωρίς προβλήματα απο τον χώρο. Εκπληκτικό.

Δεν μου άρεσε σε μουσική. Δεν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω πως έχει να κάνει με την κατασκευαστική κατεύθυνση των Ηχειων, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω περαιτέρω λόγω έλλειψης γνώσεων.
Υπήρχαν και κάποια θέματα με ρυθμίσεις cross, small/large που κατόπιν διορθώθηκαν απο ότι έμαθα.
Ένας χώρος που να τα κάνει 100% καλά και τα 2 μουσική και κινηματογράφος δεν γίνεται κάπου θα χάνει ,εννοείται πως στον συγκεκριμένο χώρο θα χάνει στη μουσική ,οχι όμως για τα δικά δεδομένα με τα δικά μου ακούσματα.
Φυσικά και.άλλαξαν ρυθμίσματα απο τότε που άκουσες μέχρι και sub και βελτιώθηκαν και στα 2.Σε δικάναλο κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ,απόσταση ακρόασης ή άλλο RT αφού το ζητούμενο απο την αρχή ήταν ο dedicated χώρος για ταινίες .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
...δεν γίνεται κάπου θα χάνει ,εννοείται πως στον συγκεκριμένο χώρο θα χάνει στη μουσική...
Stathόπουλε , τώρα που ολοκληρώθηκες σαν σινεματζής, πέτα τα όλα και πάρε ενα γλομπάτο ενισχυτή 4 ή 5 watt το πολύ, πάρε και 2 κασόνια με full range μεγάφωνα, ν ακούσεις μουσικούλα.
Α και το βασικότερο , κόψε παρτίδες με Καστρουνέλο και Κωσταυτιά.

:dance2::dance2::dance2::dance2:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Stathόπουλε , τώρα που ολοκληρώθηκες σαν σινεματζής, πέτα τα όλα και πάρε ενα γλομπάτο ενισχυτή 4 ή 5 watt το πολύ, πάρε και 2 κασόνια με full range μεγάφωνα, ν ακούσεις μουσικούλα.
Α και το βασικότερο , κόψε παρτίδες με Καστρουνέλο και Κωσταυτιά.

:dance2::dance2::dance2::dance2:
Γλομπάτο 4-5watt για ν'ακουω death ; μόνο; θα τα καταπιεί το Κτήνος με τη μία λέμε.:lolsign::lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Γλομπάτο 4-5watt για ν'ακουω death ; μόνο; θα τα καταπιεί το Κτήνος με τη μία λέμε.:lolsign::lol:
Ρε ξέρεις πόσο ευαίσθητα είναι τα fullrange -dual cone κασόνια?
Μια άγρια ματιά και βάζουν τα κλάματα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.349
Να πω οτι όσοι άκουσαν δικάναλο δεν ήταν στο pure direct του yamaha ούτε απο το oppo απευθείας στον τελικό αλλά απο το ίδιο καλιμπρέσιον (straight) που βλέπαμε και τις ταινίες ,αυτό γιατί έγραψαν κάποιοι για mod του χώρου .
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι είπεεε!

Reaction score
15.543

να κιαλλος ενας με το rt60

ποιο rt60 θεωρεις αρνητικο για τον χωρο του ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.624
να κιαλλος ενας με το rt60

ποιο rt60 θεωρεις αρνητικο για τον χωρο του ;
Μια χαρά ειναι. Το περιμενω γύρω απο το 0.3.
Η ταπεινή μου γνώμη: Θα ηταν άσχημα πάνω απο 0.6-0.7 και κάτω απο 0.2. Όσον αφορά τις θεωρητικές προδιαγραφές χωρών home cinema και το επιθυμητό RT 60, κάπου τα εχω δει, δεν τα θυμάμαι ομως. Αφήνω στους προχωρημένους την υποχρέωση της απομνημόνευσης, έτσι ώστε να την μοιράζονται με τους υπόλοιπους κατ´ επίκληση.

Reaction score
15.543
για να εχει και λιγο suspense :D να πω οτι ειναι ενα χαρτι ηηηηη ..καποια προσθεση αυτων :p

και ειναι flat σε ολο το φασμα...:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK