Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
15.543
2x 18' JBL 4645C προστέθηκαν για να ολοκληρωθεί το σετάπιον απο την σειρά cinema professional.
Τελικοί ενιαχυτές είναι οι QSC2450a σε γεφυρωμένη λειτουργία, αμήν! :p
Ήδη το ενα ηχείο είναι καλιμπραρισμένο με το minidsp 2x4 αρχικά μαζί με το pb13 και μόλις στρωθεί και το δεύτερο. 18' θα μπει στο παιχνίδι του ρυθμισεϊτορ.Ολοκληρωμένη φωτο μετά το τέλος των εργασιών απο το Μ.K φυσικά.
αμην ! :p

καλοακουστα jblακια ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.634
Μόλις τώρα είδα αυτό το θρεντ, και το πήρα μονορουφι απ'την αρχή!

Πολλά πολλά μπράβο κι από μένα για τον εξαιρετικά φροντισμένο χώρο σου πάνω απ'ολα!

Κάτι πολύ σημαντικό κι ενδιαφέρον, να μας πεις τι κόστος είχαν όλα αυτά μαζί τα προϊόντα της vicoustic που χρησιμοποιούνται, τα διαχυτικά και απορροφητικά πάνελ, όλο το πακέτο.

Επίσης, και να το υπογραμμίσω, βρείτε ένα σχεδιάγραμμα RT60! Και ανεβαστε το να το δούμε! Άντε! Ακόμα; Μα αυτό είναι το πιο ουσιώδες σ'αυτον το χώρο!

Τα ηχεία της JBL όπως ξέρετε οι παλιοί, τα εκτιμώ ιδιαιτέρως! Είναι μία φίρμα που την έχω μες στην καρδιά μου!

Η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι πως αυτά τα JBL είναι εντελώς ακατάλληλα για 15τμ δωμάτιο (είναι φτιαγμένα για σαφώς μεγαλύτερους χώρους), και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως σε ένα τυπικό δωμάτιο 15τμ χωρίς όλα αυτά τα προϊόντα της vicoustic, θα είχαν ένα αποτέλεσμα εντελώς τραγικό, δράμα. Όμως στο χώρο αυτό, η φροντίδα που έπεσε, έκανε προφανώς το θαύμα της, και επιτρέπει ακόμα και σε αυτά τα γομάρια της JBL να παίξουν και να χαρίσουν ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης στον κάτοχό τους, σε στάθμες μάλιστα που είναι εντελώς αδιανόητες με άλλα ηχεία.. εκεί η JBL δε παλεύεται, κακά τα ψέματα..

Εύχομαι από καρδιάς να είσαι γερός και να βρίσκεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο να χαίρεσαι στο εξαιρετικό σου χομ σινεμα, τις ταινίες σου και τις μουσικάρες σου!

Και βάλε ατμος! Ακόμα; :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μόλις τώρα είδα αυτό το θρεντ, και το πήρα μονορουφι απ'την αρχή!

Πολλά πολλά μπράβο κι από μένα για τον εξαιρετικά φροντισμένο χώρο σου πάνω απ'ολα!

Κάτι πολύ σημαντικό κι ενδιαφέρον, να μας πεις τι κόστος είχαν όλα αυτά μαζί τα προϊόντα της vicoustic που χρησιμοποιούνται, τα διαχυτικά και απορροφητικά πάνελ, όλο το πακέτο.

Επίσης, και να το υπογραμμίσω, βρείτε ένα σχεδιάγραμμα RT60! Και ανεβαστε το να το δούμε! Άντε! Ακόμα; Μα αυτό είναι το πιο ουσιώδες σ'αυτον το χώρο!

Τα ηχεία της JBL όπως ξέρετε οι παλιοί, τα εκτιμώ ιδιαιτέρως! Είναι μία φίρμα που την έχω μες στην καρδιά μου!

Η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι πως αυτά τα JBL είναι εντελώς ακατάλληλα για 15τμ δωμάτιο (είναι φτιαγμένα για σαφώς μεγαλύτερους χώρους), και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως σε ένα τυπικό δωμάτιο 15τμ χωρίς όλα αυτά τα προϊόντα της vicoustic, θα είχαν ένα αποτέλεσμα εντελώς τραγικό, δράμα. Όμως στο χώρο αυτό, η φροντίδα που έπεσε, έκανε προφανώς το θαύμα της, και επιτρέπει ακόμα και σε αυτά τα γομάρια της JBL να παίξουν και να χαρίσουν ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης στον κάτοχό τους, σε στάθμες μάλιστα που είναι εντελώς αδιανόητες με άλλα ηχεία.. εκεί η JBL δε παλεύεται, κακά τα ψέματα..

Εύχομαι από καρδιάς να είσαι γερός και να βρίσκεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο να χαίρεσαι στο εξαιρετικό σου χομ σινεμα, τις ταινίες σου και τις μουσικάρες σου!

Και βάλε ατμος! Ακόμα; :)
Τhanks KostasEAR και τα σέβη μου :welcome:
Πολύ σύντομα το RT θ'ανέβει .
Τα προϊόντα της vicoustic είχαν κόστος οσο ενας X30 καινούργιος τότε αν θυμάμαι κάλα .
17τμ είναι τελικά :lolsign:
Θεωρώ ιδανικά τα 3μ αποσταση θέασης για να μην έχουμε εικόνα γραμματόσημο 125' -235/1,εννοείται πως τα ηχεία αντέχουν πολύ παραπάνω απόσταση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.634
Χ30 καινούριος; με γρίφους μιλάς γέροντα! Χαχαχα, Κάντο σε ευρώ περικαλω!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.634
Επίσης, το όλο πακέτο της μέτρησης και περιποίησης του χώρου σου, το ανέλαβε ο Μανώλης; Αυτός δηλαδή επέλεξε ποιά προϊόντα θα τοποθετηθούν; Αυτό κατάλαβα.

Ειπες πως η αντιπροσωπεία είναι κοντά σου και τα πήρες απευθείας από αυτούς, αναρωτιέμαι μήπως οι ίδιοι είχαν συμμετοχή στο project. Στο επίσημο site τους, είναι γνωστό πως παρέχουν τέτοια υπηρεσία, δε ξέρω Αθήνα τι κάνουν, αν έχουν προσωπικό για τέτοια κόλπα..

http://www.vicoustic.com/page/project-request

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ωραίος :hi: !!!

Περιμένουμε εντυπώσεις σε συνδιασμό με το pb
Το pb έχει φύγει λέμε ,θενξ;)
[DOUBLEPOST=1470410413][/DOUBLEPOST]
Επίσης, το όλο πακέτο της μέτρησης και περιποίησης του χώρου σου, το ανέλαβε ο Μανώλης; Αυτός δηλαδή επέλεξε ποιά προϊόντα θα τοποθετηθούν; Αυτό κατάλαβα.
Οχι ο stathis βρε τα ανελαβε ολα αυτά. Ο Μανώλης δεν εκανε κατι για την τοποθέτηση.
Έστειλα mail στην vicoustic με φωτο και μου έκανε μια προσομειώση σε πισι,αυτα ,τα υπόλοιπα ήταν του χεριού μου.:p

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Χ30 καινούριος; με γρίφους μιλάς γέροντα! Χαχαχα, Κάντο σε ευρώ περικαλω!
Aν ηαι δεν τα παω καλά με τα νούμερα :lolsign:
2750 έχει καινούργιος ο JVC τότε.Τόσο κόστισε όλο το πακέτο της vicoustic.
[DOUBLEPOST=1470413474][/DOUBLEPOST]
χαμος και χωρις το +3 λεμεεεεε!!!!!! :D:D
Bass trim +3 ε; Θα δούμε, τα 2 sub έχουν ενα +6dB στο χώρο απο μόνα τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.634

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος