Bullying (Kii Audio Three)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.241
Είναι κάτι αντίστοιχο με το να εμπιστευτείς εσύ την άποψη του Ζαπάντη ή του Κόγια.

Είναι δύο άτομα που εμπιστεύεσαι. Εμπιστεύεσαι τον τρόπο σκέψης που ακολουθούν (π.χ. ξεκινάν απο τα pdf) και εμπιστεύεσαι τον τρόπο που ακούν και αξιολογούν ένα σύστημα.

Είναι φανερό οτι αν ο Ζαπάντης σου πεί "όχι" το όχι του θα έχει βαρύτερη σημασία απο το όχι το δικό μου. Το "όχι" του Ζαπάντη θα επηρεάσει την αγορά σου σε βαθμό στο αυτή να μήν γίνει. Το όχι του Ζαπάντη μπορεί να κρύβει μία λεπτομέρεια που σου ξέφυγε. Που στην τελική δέν την είδες ή δέν την ξέρεις. Και το αντίθετο φυσικά.

Και όλοι "ακούν" μήν το παίζουμε τετράγωνοι. Άλλο ήχο έχει το Grimm, άλλο το lipinski, άλλο το B&O και άλλο το ΚΙΙ. Και ακούν γιατί το πλήθος των μετρήσεων στο να τα ξεχωρίσεις είναι τόσο μεγάλο που ξεφεύγει. Όλα +- θα μετράνε καλά..
Η άποψη του ζαπαντη για τον ήχο της μέτρικ ή του γριμ ή του κιι ή οποιουδήποτε άλλου μηχανήματος μου είναι άγνωστη και παντελώς αδιάφορη.

Τον Κόγια ποτέ δε τον ρωτησα αν του άρεσε ο ήχος οποιασδήποτε συσκευής. Ιδέα δεν εχω τι ηχείο του αρέσει, ούτε καν τι μουσική ακούει.

Ούτε ο ζαπ δε ξέρω τι μουσική ακούει, τι ηχεία έχει στο σπίτι και αν του αρέσουν. Ούτε ο Κόγιας δε ξέρω τι ηχεία έχει σπίτι. Αλήθεια σου λέω. Και ποτέ δε τον ρωτησα. Ποτέ.

Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;

Βασιζομαι στη γνώση του ζαπ και στη γνώση του Κόγια. Τους έχω συμβουλευτεί άπειρες φορές, για πράγματα που δε ξέρω, εντελώς άσχετα με το πώς ακούγεται οτιδήποτε.

Τώρα αν ο ζαπ μου πει ξέρεις μαλάκα αυτή η μέτρικ είναι και γαμώ τα εργαλεία, θα του πω οκ, γιατί; Και θα μου απαντά μονο τεχνικά, εκθειαζοντας την μηχανολογική κατασκευή της και ττις αντοχές της σε πτώσεις, μέχρι την χωροταξική διευθέτηση των πλακετων, τα στάδια της τροφοδοσίας, κλπ, χωρίς ποτέ να αναφέρει τον ήχο της μέτρικ στο αυτί του, και γω στη συνέχεια δε λέω οκ, αυτό ήταν, αλλά στη συνέχεια πάω στο γκουγλαρισμα και του δίνω και καταλαβαίνει, και ξεκινώ διάβασμα. Σε κάνα εξάμηνο, καταλαβαίνω τι μου είπε ο ζαπ...

Αυτά.

Άλλωστε, αυτό είναι το νόημα στο φόρουμ. Η διάδοση της γνώσης. Κι οι παρέες βέβαια. Δε ξέρω ποιο είναι σημαντικότερο.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.276
Καταρχάς δεν έχω καμιά ειρωνεία. Εξηγώ τρόπο σκέψης, πάντα καλοπροαίρετα.

Ωραιότατα. Δηλαδή, εφόσον δεν έχουμε υπόβαθρο τέτοιο ώστε να κρίνουμε ποιο προϊόν είναι καλύτερο για μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ρωτησουμε τον τάδε αν του άρεσε.
Βέβαια, ξέρουμε τι γίνεται με τα γούστα, καθώς είναι γνωστό πως για το ίδιο προϊόν υπάρχουν αντικρουόμενα σχόλια λόγω διαφορετικών γουστων.
Οπότε, στην τελική, θα πρέπει να βασιστούμε στο δικό μας γούστο για να κρίνουμε το τεχνολογικό αυτό προϊόν, καθώς το να συμπίπτουν τα γούστα μας είναι μάλλον πιο απίθανο απο το να κερδίσουμε ταυτόχρονα το λοττο.

Παραδεξου το για αρχή, ειναι σημαντικό.

Αφού ξέρεις.

Πχ το δικό σου στέρεο δεν αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο, που όλοι τους είναι αξιόλογοι άνθρωποι και όλοι τους ακούν μουσική, ξέρουν. Πχ γιατί είναι κλας ντε οι τελικοί σου, ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων, δε το θέλει σπίτι του, γούστα είναι αυτά.
Κι εσύ βέβαια, πας σε ένα φίλο που έχεις ακούσει διάφορα άκρως θετικά σχόλια για το στέρεο, και νταξ, δε θα το ήθελες σπίτι σου. Για διάφορους λόγους, δεν έχει σημασία.

Οπότε, συμφωνούμε και καταλήγουμε στο πολύ ασφαλές συμπέρασμα, ότι εφόσον δεν έχεις το υπόβαθρο να κρίνεις ένα τεχνολογικό προϊόν άνευ ανάθεσης της κρίσης στα αισθητήρια όργανά σου, κι εφόσον γνωρίζεις πόσο διαφέρουν τα γούστα από άνθρωπο σε άνθρωπο κι ας μιλάμε για ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία κι ενασχόληση με την μουσική, δεν έχει κανενα απολύτως νόημα να ασχολείσαι με το γούστο κανενός, αφού επιβάλλεται να διαμορφώσεις ιδία άποψη, ακούγοντας το προϊόν, κι η άποψη αυτή δικαιούται να είναι αντίθετη με την άποψη οποιουδήποτε άλλου, και το πιθανότερο είναι όντως να είναι έτσι, αφού αυτό λέει η εμπειρία των ακροάσεων και η πραγματικότητα των τόσο διαφορετικών υλοποιησεων και επακόλουθα ηχητικών σφραγίδων των εν κυκλοφορία αξιόλογων για πολλούς στερεων (λάμπες, κλας ντε, μεγάφωνα, πάνελ, κόρνες, μονόδρομα, δεκαοχταδρομα, δίπολα, τάξη α-β, τάξη Α, Α2, Τ, κλπ).

Άρα, έχω δίκιο όταν λέω ότι στην ουσία δεν έχει κανένα απολύτως νόημα ούτε για σένα η άποψη του γκονη, αφού εσύ είναι δεδομένο ότι θα έχεις προσωπική άποψη όταν το ακούσεις, αυτό θα προτιμούσες έτσι κι αλλιώς, κι η προσωπική σου άποψη, βάσει των γνωστών μας δεδομένων, είναι τραγικά απιθανο να συμπίπτει με την άποψη όχι του γκονη, αλλά οποιουδήποτε γκονη και τελικά είτε συμπίπτει είτε όχι, πάλι δεν έχει καμία σημασία στη μουσική, διότι το πιθανότερο είναι να ακούς άλλη μουσική από τον οποιοδήποτε γκονη, πχ αυτός ελαφρολαϊκά και συ χεβιμεταλιες.

Πέραν αυτών των συνομολογούμενων και αυταποδεικτων, σε πάω λίγο παραπέρα.

Έχεις πρόβλημα υγείας και δεν έχεις το υπόβαθρο να κρίνεις τι χρειάζεται για να γίνεις καλά. Οπότε, δείχνεις ενδιαφέρον να μάθεις τι ανακούφιζε πχ τον γκονη όταν ένιωθε φουσκώματα. Βέβαια, εσύ έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου για τα φουσκώματα ή τις καούρες, και πχ εσύ δε πινεις αλκοόλ, ο γκονης δε πίνει γάλα, άλλα στομάχια, πως λέμε αλλά αφτιά, το ίδιο πράμα. Αλλά ας μάθουμε αν με το γάλα περνάνε οι καούρες, ή αν ο γκονης αν πιει ένα σκατς στρώνει το στομάχι. Από ενδιαφέρον, περιέργεια, οτι θες πες, αλλά είτε το θες είτε όχι, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, θα είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.

Κι η πικρή αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι γιατρός, πας στο γιατρό και δε ρωτάς δεξιά αριστερά.
Αν και εν πολλοίς συμφωνώ, υπαρχουν δυο λόγοι που το συζητάω:

1. Γιατι αν δεν γίνει κουβέντα και υποκειμενικός σχολιασμός χάνουμε μέρος της διασκέδασης. (Αρκεί να μην στηριζόμαστε εκεί για λήψη αποφάσεων.)
  2. Γιατι για καθε μπατζετ/ανάγκες χωρου μπορει να υπάρχουν περισσότερες απο μια επιλογές με άριστη σχεδίαση και χαρακτηριστικά. Ή ελάχιστα υπολειπόμενες της κατα τεκμήριο καλύτερης. Και πως αλλιως να προχωρήσει κάποιος στην επιλογή μιας εκ των άριστων ή παρά πολυ καλών συσκευών αν όχι με υποκειμενικά κριτήρια γούστου. Του δικού του γούστου προφανως, όχι κάποιου τρίτου. Και εκεί μπορει να μπουν άπειροι παράγοντες, μεχρι και ποιο απο τα πεντε (για παράδειγμα) ηχεία αρέσει στην σύζυγο εμφανισιακά (μαντεύω ποιο θα αρέσει στις περισσότερες...)
Είμαι λοιπον υπέρ της επιλογής με υποκειμενικά κριτήρια, μιας εκ των συσκευών που ειναι άρτιες με αντικειμενικά κριτήρια.
Και του κουτσομπολιού για αλατοπίπερο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.241
Μπροστά στο μπρουνο, όσον αφορά τη γνώση, η ζαπαταινα δεν ξέρει ούτε τα κορδόνια της να δένει, στις ψηλοτακουνες γυαλιστερές μπότες που βάζει όταν βγαίνει με τον έρωτά της, την αβουγουδου.

Εγώ δε ξέρω τι σημαίνει ψηλοτακουνες.
Εχω δρόμο ακόμα.
Αλλά ξέρω πως ακούγονται σχεδόν όλα.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
Εχω πληθώρα άχρηστων εμπειριών. Εντελώς άχρηστων.
Εκεί θριαμβεύω. Στο αποδεδειγμένα άχρηστο.
Κι αυτό μοιράζομαι στο φόρουμ.
Την γνώση του πόσο άχρηστο είναι.
Δι φακτς οφ λαιφ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.241
Είμαι λοιπον υπέρ της επιλογής με υποκειμενικά κριτήρια, μιας εκ των συσκευών που ειναι άρτιες με αντικειμενικά κριτήρια.
Και του κουτσομπολιού για αλατοπίπερο.
Συμφωνούμε.
Πχ στα λεφτά που έχεις να διαθέσεις για στέρεο, εφόσον τα αντικειμενικά κριτήρια είναι κει αδιαμφισβήτητα, υπάρχουν πχ 3 επιλογές, πες το ενεργό ATC, το ενεργό κλαϊν μαϊν και το ενεργό κιι. Ε, πάρε όποιο αρέσει στη σύζυγο, την παντόφλα την φοβάται κι ο θεός, ή πάρε όποιο σε βολευει σα μέγεθος ή σχήμα καμπίνας στο χώρο σου, ποιο κάθεται πιο καλά από άποψη αισθητικής, ή ποιο διαθέτει περισσότερες εισόδους ή τηλεκοντρόλ. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που σέβομαι απολύτως. Το μόνο που δε δέχομαι είναι πριν αγοράσεις, για να διαλέξεις ποιο θα πάρεις, να πας να τα ακούσεις.. :fuckyou::gotcha:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.532
Καταρχάς δεν έχω καμιά ειρωνεία. Εξηγώ τρόπο σκέψης, πάντα καλοπροαίρετα.
Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε.:)

Ωραιότατα. Δηλαδή, εφόσον δεν έχουμε υπόβαθρο τέτοιο ώστε να κρίνουμε ποιο προϊόν είναι καλύτερο για μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ρωτησουμε τον τάδε αν του άρεσε.
Κώστα, πέφτεις σε μια "παγίδα", τρόπος του λέγειν, η οποία είναι η εξής: Δεν θέλω και δεν δήλωσα σε καμία περίπτωση ότι προτίθομαι να αγοράσω τα Kii ή/και κάποιο άλλο συναφές σύστημα. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω, τελεία και παύλα. Οπότε, δεν κρίνω εάν τα Kii είναι καλύτερα για μένα ή όχι ρωτώντας την γνώμη του gonis εάν του άρεσαν, επειδή δεν μπαίνω καν στη διαδικασία της σύγκρισης με το σύστημά μου. Τόσο απλό. Ο λόγος που ρωτάω τη γνώμη του gonis είναι καθαρά για "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις, από περιέργεια, πώς το λένε πιο απλά;

Βέβαια, ξέρουμε τι γίνεται με τα γούστα, καθώς είναι γνωστό πως για το ίδιο προϊόν υπάρχουν αντικρουόμενα σχόλια λόγω διαφορετικών γουστων. Οπότε, στην τελική, θα πρέπει να βασιστούμε στο δικό μας γούστο για να κρίνουμε το τεχνολογικό αυτό προϊόν, καθώς το να συμπίπτουν τα γούστα μας είναι μάλλον πιο απίθανο απο το να κερδίσουμε ταυτόχρονα το λοττο.

Παραδεξου το για αρχή, ειναι σημαντικό.
Μα, δεν έχω κάτι να παραδεχθώ. Γνωρίζω το μέγεθος της άγνοιάς μου και γνωρίζω ότι η "άποψη" ή το "γούστο" όσον αφορά σε τεχνολογικά προϊόντα είναι προσωπικά, υποκομεινικά και λανθασμένα κριτήρια για να λαμβάνονται υπόψη όταν έρχεται η στιγμή της επιλογής/αγοράς.

Για αυτό κι όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξω τα συστατικά στοιχεία του συστήματός δεν βασίστηκα στο γούστο μου. Ρώτησα ανθρώπους που αποδεδειγμένα γνώριζαν περισσότερα από εμένα σε τεχνικό επίπεδο, μου εξήγησαν όσο πιο απλά μπορούσαν, κατάλαβα (και διάβασα κάποια πράγματα στο internet) κι αποφάσισα. Στο μόνο που "έβγαλα γούστο" ήταν το χρώμα των ηχείων μου! Ναι, αυτό το piano black "αιχμαλώτισε" τα μάτια μου, τι να λέμε τώρα...

Αφού ξέρεις.

Πχ το δικό σου στέρεο δεν αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο, που όλοι τους είναι αξιόλογοι άνθρωποι και όλοι τους ακούν μουσική, ξέρουν. Πχ γιατί είναι κλας ντε οι τελικοί σου, ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων, δε το θέλει σπίτι του, γούστα είναι αυτά.
Κι εσύ βέβαια, πας σε ένα φίλο που έχεις ακούσει διάφορα άκρως θετικά σχόλια για το στέρεο, και νταξ, δε θα το ήθελες σπίτι σου. Για διάφορους λόγους, δεν έχει σημασία.

Οπότε, συμφωνούμε και καταλήγουμε στο πολύ ασφαλές συμπέρασμα, ότι εφόσον δεν έχεις το υπόβαθρο να κρίνεις ένα τεχνολογικό προϊόν άνευ ανάθεσης της κρίσης στα αισθητήρια όργανά σου, κι εφόσον γνωρίζεις πόσο διαφέρουν τα γούστα από άνθρωπο σε άνθρωπο κι ας μιλάμε για ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία κι ενασχόληση με την μουσική, δεν έχει κανενα απολύτως νόημα να ασχολείσαι με το γούστο κανενός, αφού επιβάλλεται να διαμορφώσεις ιδία άποψη, ακούγοντας το προϊόν, κι η άποψη αυτή δικαιούται να είναι αντίθετη με την άποψη οποιουδήποτε άλλου, και το πιθανότερο είναι όντως να είναι έτσι, αφού αυτό λέει η εμπειρία των ακροάσεων και η πραγματικότητα των τόσο διαφορετικών υλοποιησεων και επακόλουθα ηχητικών σφραγίδων των εν κυκλοφορία αξιόλογων για πολλούς στερεων (λάμπες, κλας ντε, μεγάφωνα, πάνελ, κόρνες, μονόδρομα, δεκαοχταδρομα, δίπολα, τάξη α-β, τάξη Α, Α2, Τ, κλπ).

Άρα, έχω δίκιο όταν λέω ότι στην ουσία δεν έχει κανένα απολύτως νόημα ούτε για σένα η άποψη του γκονη, αφού εσύ είναι δεδομένο ότι θα έχεις προσωπική άποψη όταν το ακούσεις, αυτό θα προτιμούσες έτσι κι αλλιώς, κι η προσωπική σου άποψη, βάσει των γνωστών μας δεδομένων, είναι τραγικά απιθανο να συμπίπτει με την άποψη όχι του γκονη, αλλά οποιουδήποτε γκονη και τελικά είτε συμπίπτει είτε όχι, πάλι δεν έχει καμία σημασία στη μουσική, διότι το πιθανότερο είναι να ακούς άλλη μουσική από τον οποιοδήποτε γκονη, πχ αυτός ελαφρολαϊκά και συ χεβιμεταλιες.
ΟΚ, ας πούμε ότι συμφωνώ. Μάλλον, ΟΚ, συμφωνώ. Επομένως, το νόημα, το αντικείμενο, ο σκοπός του παρόντος thread (ή, να το επεκτείνω λίγο) του παρόντος subforum, ποια/ποιος είναι; Μήπως για να αναρτήσει ο gonis 2-3 φωτογραφίες από το καινούριο του απόκτημα, να του πούνε 4-5 μέλη "Μπράβο φίλε, καλή αγορά" και τέρμα; Αν ήταν έτσι, γιατί γράφουμε 33 σελίδες ως τώρα; Μήπως να το κλείσουμε το thread; Κι αν συμβαίνει αυτό σε κάθε παρόμοιο thread, μετά; Τι θα γίνει; Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους (παράφρασα λίγο Καβάφη, ποιητική αδεία);

Πέραν αυτών των συνομολογούμενων και αυταποδεικτων, σε πάω λίγο παραπέρα.

Έχεις πρόβλημα υγείας και δεν έχεις το υπόβαθρο να κρίνεις τι χρειάζεται για να γίνεις καλά. Οπότε, δείχνεις ενδιαφέρον να μάθεις τι ανακούφιζε πχ τον γκονη όταν ένιωθε φουσκώματα. Βέβαια, εσύ έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου για τα φουσκώματα ή τις καούρες, και πχ εσύ δε πινεις αλκοόλ, ο γκονης δε πίνει γάλα, άλλα στομάχια, πως λέμε αλλά αφτιά, το ίδιο πράμα. Αλλά ας μάθουμε αν με το γάλα περνάνε οι καούρες, ή αν ο γκονης αν πιει ένα σκατς στρώνει το στομάχι. Από ενδιαφέρον, περιέργεια, οτι θες πες, αλλά είτε το θες είτε όχι, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, θα είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
Άρα, για να καταλάβω, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ζητάω να μάθω την άχρηση πληροφορία της ημέρας; Ακόμα και να είναι έτσι, τι ή ποιον ενοχλώ;

Κι η πικρή αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι γιατρός, πας στο γιατρό και δε ρωτάς δεξιά αριστερά.
Συμφώνω. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν είμαι "άρρωστος" (=δεν είμαι σε αναζήτηση νέου ηχοσυστήματος) για να πάω στο "γιατρό". Όταν "αρρωστήσω", προφανώς θα πάω στο "γιατρό" (;)), κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα το έκανε αυτό. Ή μήπως όχι;:D

Αν και εν πολλοίς συμφωνώ, υπαρχουν δυο λόγοι που το συζητάω:

1. Γιατι αν δεν γίνει κουβέντα και υποκειμενικός σχολιασμός χάνουμε μέρος της διασκέδασης. (Αρκεί να μην στηριζόμαστε εκεί για λήψη αποφάσεων.).[...]
Στο τονισμένο, κύριοι, δώστε προσοχή στο τονισμένο (χωρίς ίχνος ειρωνίας). Εάν είναι να χάσουμε κι αυτή τη διασκέδαση, ζήτω που καήκαμε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.624
Για να παρασχεθούν απαραίτητες (...πρώτες) βοήθειες στη συζήτηση:

-Ο όρος ΄΄κουδουνίστρες΄΄ έχει τεκμηριωθεί επισήμως στο πλαίσιο του αφιερωμένου στα ΄΄καθαρόαιμα΄΄ (άραγε ένας τέτοιος όρος βοηθά οιαδήποτε συζήτηση;) νήματος.

-Η τεράστια ανάγκη για κάποιους να πληροφορηθούν τις εντυπώσεις του...go go girl από το νέο του απόκτημα δεν συνδέεται με την διασκέδαση,αλλά με το προσλαμβανόμενο limit up ή limit down στην... επένδυση.

-Πώς αποκαλούνται τα Kii για κάποιον φανατικό πιουρίστα που θα τα ακούσει για πρώτη φορά δωρεάν ως επισκέπτης;
FreeKii
:p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.688
Πέραν τούτου, θέλω να πιστεύω ότι ο gonis αγόρασε τα Kii για να ακούει μουσική κι όχι για να τα έχει στημένα και να τα βλέπει.
Εγώ πάλι έχω σοβαρές αμφιβολίες. :p

Εγώ πχ βλέπω με τον ίδιο τρόπο το ενδιαφέρον του να μάθω αν του γκονη του αρέσει να είναι από κάτω ξαπλωμένος κι αραχτός όταν κάνει σεξ, ή αν προτιμάει άλλες πόζες και ποιές. Έχει ενδιαφέρον ομολογουμένως, ε; :D
Όταν συνέλθει από την...κορύφωση, θα σου εξηγήσει ότι οι μόνες στάσεις που τον φέρνουν σ' αυτή, είναι οι στάσεις που βρίσκεται όταν διαβάζει τα pdf. :lolsign:

gonis

Luger
Reaction score
12.079
"μην κάνετε τα ίδια λάθη,κάνετε διαφορετικα λάθη"
είχαν γράψει πριν κάποια χρόνια σε έναν τοίχο στα Εξαρχεια και ειχε τύχει να το διαβάσω.
Ορμώμενος και απο αυτό λοιπόν επέλεξα τα Kii.
Ο λόγος αντικατάστασης του προηγούμενου σετ εχει ειπωθεί,εν συντομία, το προηγούμενο δεν ταίριαξε ακουστικά και χωροταξικά στον τωρινό χωρο μου (απο οτι φαίνεται και μελλοντικό;))
Μπήκα λοιπόν στην διαδικασία αντικατάστασης έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο ηταν εξαιρετικά απλό: θα πουλήσω ηχεία-ενισχυτές και με τα χρήματα που θα εισπράξω θα χρηματοδοτήσω τα νέα.
Είπαμε,όχι τα ίδια λάθη:D
Αν ήμουν Ρώσος εκατομμυριούχος ή Ασιάτης επιχειρηματίας μάλλον θα αγνοούσα την ύπαρξη των Kii και όλων των συναφών με αυτά.(συμπεριλαμβάνεται και το avsite)
Επειδή δεν είμαι, τα Kii μου φάνηκαν απο την αρχή μια καλή επιλογή για τον χωρο μου και έπαιρνα και ρέστα απο την πώληση των προηγούμενων!Προκλητικο,ειδικά για την περίοδο που διανύουμε.
Το ηχείο τοποθετήθηκε-συνδέθηκε απο τον αντιπρόσωπο και έπαιξε.
Τι εννοώ;
Το μεγεθός του το αδικεί,ειναι πλήρους φάσματος(έτσι τουλάχιστον το ακούω εγώ) τονικα ταιριάζει πολύ καλύτερα στο χωρο μου και βγάζει υψηλές στάθμες αδιαμαρτύρητα.
Το χαμηλό του (έαρ) εξαιρετικό και κυρίως πλήρως ελεγχόμενο όπως το εχει τοποθετήσει ο Χατζηστάμου.
Επειδή ειναι πολύ νωρίς για ενθουσιασμους ή απογοητεύσεις θα γίνουν μετρήσεις και μικρές παρεμβάσεις στο χωρο.Εχω την πρόθεση οι μετρήσεις οταν γίνουν να δημοσιοποιηθούν εδώ.
Οι συγκρίσεις υποχρεωτικά γίνονται με το προηγούμενο σετ και για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να λάβουμε υπόψη οτι το Kii των 10 Κ€ αντικατέστησε ηχεία-ενισχυτές των 60 Κ€(η σύγκριση για να εχει νόημα αφορά τιμές νέων συσκευών και προφανώς τα προηγούμενα δεν μου είχαν στοιχίσει αυτό το ποσό)
Η σύνδεση δεν εχει ολοκληρωθεί (εχει μακρύ δρόμο απο οτι φαίνεται και αυτό ειναι ενα θεματάκι ),έγινε μια προσπάθεια χθες να συνδεθεί μια εξωτερική κάρτα ήχου ώστε να συνδεθούν οι υπόλοιπες πηγές αλλα δεν την αναγνώριζε το Mac οπότε το μεγαλείο των "αναλογικών ηχογραφήσεων" θα περιμένει για λίγο.
Το σετ ,κατα τη γνώμη μου ειναι value for money, και αν υποτεθεί οτι στην τιμή αγορας του συμπεριλαμβάνεται και το αυτί και το μάτι του Χατζηστάμου νομίζω οτι σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν εχει αντίπαλο( μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές)
Tip
..μην κάνετε τα ίδια λάθη ....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.624
"μην κάνετε τα ίδια λάθη,κάνετε διαφορετικα λάθη"
...
Η σύνδεση δεν εχει ολοκληρωθεί (εχει μακρύ δρόμο απο οτι φαίνεται και αυτό ειναι ενα θεματάκι )
Tip
..μην κάνετε τα ίδια λάθη ....
Έτσι όπως το έχεις παραθέσει,η αρχική προτροπή μοιάζει να είναι γενικής φύσης,ενώ η τελική σα να γίνεται αναφορικά με...τον εαυτό σου,ήτοι : ΄΄μην κάνετε τα ίδια λάθη (μ'εμένα)...΄΄.;)

gonis

Luger
Reaction score
12.079
...ενώ η τελική σα να γίνεται αναφορικά με...τον εαυτό σου,ήτοι : ΄΄μην κάνετε τα ίδια λάθη (μ'εμένα)...΄΄.;)
Σωστός ο προβληματισμός σου αλλά συνήθως τα tips ειναι για θετικές ενέργειες;)
Έτσι και αλλιώς τα λάθη μας ειναι διαφορετικά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Βοήθησες να μάθω για αυτά στο λινκ που είχες βάλει 1+ χρόνο πριν.
Εμένα μου αρκεί:)
Αν το έψαχνες λίγο παραπάνω αντί να είσαι όλο ξίδια, εϊβισάιτ και θήλασμα, ίσως να είχες πάρει σοβαρότερα μηχανήματα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Έλα καλέ, πλάκα κάνω. :) Τα καλύτερα πήρες.

Η Αθηνά όμως, πολύ θα τα χαιρόταν τα γρανιτένια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.647
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ