- Reaction score
- 137.252
Νάου γιου'ρ τοκινγκ!θα γίνουν μετρήσεις και μικρές παρεμβάσεις στο χωρο.Εχω την πρόθεση οι μετρήσεις οταν γίνουν να δημοσιοποιηθούν εδώ.
Πιπλ, μπι πριπερντ!
Νάου γιου'ρ τοκινγκ!θα γίνουν μετρήσεις και μικρές παρεμβάσεις στο χωρο.Εχω την πρόθεση οι μετρήσεις οταν γίνουν να δημοσιοποιηθούν εδώ.
Η Αθηνά όμως, πολύ θα τα χαιρόταν τα γρανιτένια.
Ο έρωτας με έρωτα περνάει...λαικόν άζμα φιλοσοφημένο!
Σωστός ο προβληματισμός σου αλλά συνήθως τα tips ειναι για θετικές ενέργειες
Έτσι και αλλιώς τα λάθη μας ειναι διαφορετικά.
Ιδού λοιπόν μια κατάλληλη ευκαιρία ν'απαντηθούν πλήρως το σχόλιο του φίλτατου geomiat και η ερώτηση του Ear...Δεν λυτρωνόμαστε κάνοντας διαφορετικά λάθη κάθε φορά,αφού θα μας ακολουθεί διαρκώς κάποιο...αρνητικό πρόσημο,μη απαλειφόμενο.Το ζητούμενο δεν είναι να περνάει κάτι από μέσα μας,αλλά να μπορούμε να το ξεπερνάμε εμείς οι ίδιοι.Και είναι αυτή ακριβώς η επίγνωση που μας γλυτώνει από την...πίστη.Έλα καλέ, πλάκα κάνω. Τα καλύτερα πήρες.
Η Αθηνά όμως, πολύ θα τα χαιρόταν τα γρανιτένια.
Το γεγονός ότι ότι θα κάθονταν καλύτερα στον χώρο από τα θηρία magnepan και ότι το χαμηλό θα ήταν ελεγχόμενο ακούγονται λογικά. Δεν έγραψες όμως για το θέμα του ήχου, λογικά άκουσες γνωστά σε εσένα κομμάτια. Σου φάνηκαν πιο ουδέτερα πχ από το προηγούμενο σετ; από ανάλυση; υπήρχε κάτι που έστω για την ώρα πιστεύεις ότι ήταν καλύτερο στο προηγούμενο σετ;"μην κάνετε τα ίδια λάθη,κάνετε διαφορετικα λάθη"
είχαν γράψει πριν κάποια χρόνια σε έναν τοίχο στα Εξαρχεια και ειχε τύχει να το διαβάσω.
Ορμώμενος και απο αυτό λοιπόν επέλεξα τα Kii.
Ο λόγος αντικατάστασης του προηγούμενου σετ εχει ειπωθεί,εν συντομία, το προηγούμενο δεν ταίριαξε ακουστικά και χωροταξικά στον τωρινό χωρο μου (απο οτι φαίνεται και μελλοντικό)
Μπήκα λοιπόν στην διαδικασία αντικατάστασης έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο ηταν εξαιρετικά απλό: θα πουλήσω ηχεία-ενισχυτές και με τα χρήματα που θα εισπράξω θα χρηματοδοτήσω τα νέα.
Είπαμε,όχι τα ίδια λάθη
Αν ήμουν Ρώσος εκατομμυριούχος ή Ασιάτης επιχειρηματίας μάλλον θα αγνοούσα την ύπαρξη των Kii και όλων των συναφών με αυτά.(συμπεριλαμβάνεται και το avsite)
Επειδή δεν είμαι, τα Kii μου φάνηκαν απο την αρχή μια καλή επιλογή για τον χωρο μου και έπαιρνα και ρέστα απο την πώληση των προηγούμενων!Προκλητικο,ειδικά για την περίοδο που διανύουμε.
Το ηχείο τοποθετήθηκε-συνδέθηκε απο τον αντιπρόσωπο και έπαιξε.
Τι εννοώ;
Το μεγεθός του το αδικεί,ειναι πλήρους φάσματος(έτσι τουλάχιστον το ακούω εγώ) τονικα ταιριάζει πολύ καλύτερα στο χωρο μου και βγάζει υψηλές στάθμες αδιαμαρτύρητα.
Το χαμηλό του (έαρ) εξαιρετικό και κυρίως πλήρως ελεγχόμενο όπως το εχει τοποθετήσει ο Χατζηστάμου.
Επειδή ειναι πολύ νωρίς για ενθουσιασμους ή απογοητεύσεις θα γίνουν μετρήσεις και μικρές παρεμβάσεις στο χωρο.Εχω την πρόθεση οι μετρήσεις οταν γίνουν να δημοσιοποιηθούν εδώ.
Οι συγκρίσεις υποχρεωτικά γίνονται με το προηγούμενο σετ και για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να λάβουμε υπόψη οτι το Kii των 10 Κ€ αντικατέστησε ηχεία-ενισχυτές των 60 Κ€(η σύγκριση για να εχει νόημα αφορά τιμές νέων συσκευών και προφανώς τα προηγούμενα δεν μου είχαν στοιχίσει αυτό το ποσό)
Η σύνδεση δεν εχει ολοκληρωθεί (εχει μακρύ δρόμο απο οτι φαίνεται και αυτό ειναι ενα θεματάκι ),έγινε μια προσπάθεια χθες να συνδεθεί μια εξωτερική κάρτα ήχου ώστε να συνδεθούν οι υπόλοιπες πηγές αλλα δεν την αναγνώριζε το Mac οπότε το μεγαλείο των "αναλογικών ηχογραφήσεων" θα περιμένει για λίγο.
Το σετ ,κατα τη γνώμη μου ειναι value for money, και αν υποτεθεί οτι στην τιμή αγορας του συμπεριλαμβάνεται και το αυτί και το μάτι του Χατζηστάμου νομίζω οτι σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν εχει αντίπαλο( μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές)
Tip
..μην κάνετε τα ίδια λάθη ....
Κρίνεται σκόπιμη η ενημέρωση για τα επιμέρους συστατικά του συγκεκριμένου setup.Και ...surprise! Αφειρωμένο στους φίλους από συν-πρωτεύουσα και ολ οβερ δε γουερλτ:
Ως απλός...παρατηρητής,έχω να πω ότι το περιεχόμενο των ερμαρίων καθώς και τα εμφανιζόμενα παραφερνάλια διεγείρουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία του θεατή.Ακόμα και από τον ήχο του βίντεο καθίσταται πρόδηλη μια τονική υπογραφή διαφοροποιούμενη από σύνολα του τύπου μονοτελής λυχνία-κόρνα.Ενδιαφέρον επίσης ότι οι ιδιότητες των Kii φαίνεται να επιτρέπουν αξιοπρεπή απόδοση ακόμα και υπό τοποθέτηση με έκδηλες ασυμμετρίες στον περιβάλλοντα τα ηχεία χώρο.Θέλω να δω τι θα πρωτοσχολιάσει ο EAR...τα βίντεο, τα Kii ή τον χώρο...
1) Δοκίμασε να τα βάλει και μέσα στο τζάκι; τα ρημάδια..Θέλω να δω τι θα πρωτοσχολιάσει ο EAR...τα βίντεο, τα Kii ή τον χώρο...
Για το λαπιτοπι;Κρίνεται σκόπιμη η ενημέρωση για τα επιμέρους συστατικά του συγκεκριμένου setup.
Παραδείγματος χάριν,PC ή Mac (το δεύτερο πιθανότερο για τον Chris Hat) ή άλλος διαχειριστής αρχείων,τύπος αναπαραγωγού,κάρτα ήχου ή άλλος προσαρμογέας σε έξοδο AES/EBU,έλεγχος στάθμης στο ψηφιακό πεδίο,χωρίς να ενδιαφέρομαι ιδιαιτέρως περί καλωδίων διασύνδεσης και τροφοδοσίας.Θa ήταν όμως ενδιαφέρον να γνωρίζαμε κιόλας άμα υπήρχε σύνδεσή τους σε UPS.Για το λαπιτοπι;
Χωρίς παρεξήγηση: ποιός νοιάζεται; Τα ηχεία έπαιζαν ανμπιστεφταμπλ στο μεγάλο χώρο του Χρίστου. Παίζει να έπαιζαν και καλύτερα από του Γκόνη Με διαφορά το πιο plug and play ηχείο που πρέπει να υπάρχει. Αν το έπαιρνα, θα πέταγα όλη τη μπασο-μαζεύτρα που έχω στοκάρει σπίτι.Παραδείγματος χάρη,PC ή Mac ή άλλος διαχειριστής αρχείων,κάρτα ήχου ή άλλος προσαρμογέας σε έξοδο AES/EBU,έλεγχος στάθμης στο ψηφιακό πεδίο,χωρίς να ενδιαφέρομαι ιδιαιτέρως για καλώδια διασύνδεσης και τροφοδοσίας.
Ακριβώς,το κλου της υπόθεσης,ποιο;Ένα απλό usb-spdif/aes-ebu converter υπήρχε ανάμεσα στο μακ και τα ηχεία....