Κ
κιμωνhifi
Guest
Πολλές υπάρχουν, μόνο αυτές μπορείς να μου πεις; το θέμα όμως είναι τι μπαρούφες λένε κάποιοι κατασκευαστές για να πουλήσουν.
Θέλησα να επιδείξω αβροφροσύνη δια να μην ανακατέψω και μάρκες όπως JBL & Focal ή...HarbethΠολλές υπάρχουν, μόνο αυτές μπορείς να μου πεις; το θέμα όμως είναι τι μπαρούφες λένε κάποιοι κατασκευαστές για να πουλήσουν.
460 / 2 = always two thirty.8:2=4, τι δεν καταλαβαίνεις;
Άλλα νόμιζα οτι είναι τα MiniMain.μίνι μεϊν μόνιτορ
Μινι μι είναι κείνο.
Klein...Main MonitorΆλλα νόμιζα οτι είναι τα MiniMain.
Δεν ξέρω εάν προσφέρουν παραπάνω ή όχι, για αυτό ρωτάω.Πώς ξέρεις ότι προσφέρουν παραπάνω?
Εξ όσων βλέπω στο site της B&W, το 802 προσφέρει μεγαλύτερους οδηγούς, ευρύτερη απόκριση και μεγαλύτερη συχνοτική απόκριση σε σχέση με το 803. Συνεπώς, θεωρώ ότι τα δύο ηχεία καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες ή/και προϋποθέσεις (χώρος φιλοξενίας κτλ). Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλες διαφορές, τεχνικού/κατασκευαστικού επιπέδου (π.χ. μπορεί το 802 να έχει καλύτερα υλικά στο crossover), οι οποίες δεν φαίνονται με "γυμνό" μάτι. Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά αξίζουν τη διαφορά τιμής, δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να εκτιμήσω.Αν εννοείς πως πιστοποιείται η διαφορά ποιότητας που οφείλει(?) να υφίσταται λόγω διαφοράς τιμής, η απάντηση είναι ερώτηση: τι παραπάνω προσφέρει το B&W 802 σε σχέση με το 803 (ας πούμε)
Για πες...
Εάν είχα την ευκαιρία να έρθω στη φετινή έκθεση, στη οποία από ότι κατάλαβα θα είναι παρών ο Bruno, να είσαι σίγουρος ότι θα τον ρωτούσα!Βέβαια η απάντηση είναι και η εξής: Ρώτα τον Μπρούνο....
Ή, το Γκριμ έχει καλύτερο πρατ (γμ τα ονόματα λέμε!)
Σε κάθε περίπτωση, στον ίδιο χώρο, απο τον ίδιο άνθρωπο στημένα, είναι άλλο τόνα-άλλο τάλλο!!!
Ακριβώς σαν αυτό της φωτογραφίας. Το μέλλον προβλέπεται δυσοιωνοΔηλαδή το μέλλον ετοιμάζει ενσωμάτωση των συσκευών ,ξεκινωντας με τα ενεργά ηχεία .Κατι δηλαδή σαν αυτο της φωτογραφίας !!!!! Απλά θα κοστιζει μερικες χιλιαδες ευρω περισότερο.... View attachment 62873 .
Καλησπέρα,Ερώτηση για τους γνωρίζοντες:
Τι παραπάνω προσφέρουν τα Grimm το οποίο δικαιολογεί τη διαφορά τιμής με τα Kii 3;
Ή, με άλλα λόγια, τι λιγότερο προσφέρουν τα Kii 3 συγκριτικά με τα Grimm;
Ρε φιλαράκι, δεν καταλαβαίνω πώς προέκυψαν οι προεκτάσεις (1, 2, 3) στην ερώτησή μου... Ούτε να προκαλέσω θέλω, ούτε να δημιουργήσω έριδες, ούτε τίποτα. Σε κανένα σημείο των προηγούμενων posts δεν υποστήριξα - ούτε άφησα να φανεί/υπονοηθεί - ότι πέραν των Kii, όλα τα άλλα συστήματα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Επίσης, εάν υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις παρόμοιες με τα Kii 3 (ηχείο, ενισχυτής, DSP κτλ, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα), πολύ ευχαρίστως να τις μάθω. Αν μη τι άλλο, χρήσιμες πληροφορίες είναι!Υπάρχουν άλλες 2 προτάσεις απο κει που σταμάτησες....επίσης:
- Είναι σαν να υποστηρίζεις ότι υπαρχόντων των Kii, τα Grimm ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα δεν έχει λόγο ύπαρξης
- Υπάρχουν και φθηνότερες ολοκληρωμένες λύσεις απο τα Kii, οπότε δεν παίρνεις τα Kii και έχεις ρέστα
- Επιμένεις σε μια ερώτηση δημιουργώντας θέμα "εξυπνότερης" αγοράς, συμφερότερης αγοράς, "καλύτερης αγοράς" δεν αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό...καθένας αγοράζει εκεί που του επιτρέπει η όποια κρίση του και η τσέπη του.