- Reaction score
- 85.008
Μερικες μετρησεις πριν και μετα την αλλαγη του tweeter, ιδια περιπου σταθμη και αποσταση περιπου 10cm. Σιγουρα δεν ειναι απολυτως ταυτοσημη η θεση του μικροφωνου σε αποσταση και υψος, οτι μπορουσα εκανα.
Ποιά καλώδια ;Το αλλο δεν σας το είπα:
Ο ανωτέρω κύριος, στο πλαίσιο της αντιχαϊεντικης του εκστρατείας, με έβαλε και ξήλωσα τα van der hul cs122 που ειχα για τα ηχεία μου, και μου έδωσε και έβαλα ενα Belden 46380, που κοστιζει το 1/10 των χρημάτων .
Άκου να δεις τωρα.
Νάτο!Ούτε τα κιι. Μόνο πιντιεφ παίζουν.
Άντε μετά από μαύρο να το κανείς και ενεργόΓεια σου ρε Zizik δάσκαλε!!!
Το B&W, μαυρο πλεον-σαν καινουργιο, με Plastdip, επιμέλεια Μελιδη
Πριν:
View attachment 67415
Μετα:
View attachment 67414
(Φαίνονται και τα GIK απο πίσω)
Οχι, τραβηγμένο...απλως καποια στιγμη (ειπαμε, μολις βγει η ΝΔ) θα παρω ενεργα.Άντε μετά από μαύρο να το κανείς και ενεργό
δλδ ποτέ...Οχι, τραβηγμένο...απλως καποια στιγμη (ειπαμε, μολις βγει η ΝΔ) θα παρω ενεργα.
Κρίνοντας από τις τελευταίες φωτογραφίες είσαι σε καλό δρόμο...Σε πιο RT σε χωρίζει η γυναίκα;
Γιατι μαυρα τα Gik?Τώρα είμαι ετσι -προσθήκη μπροστα τα :
http://www.gikacoustics.com/product/gik-acoustics-244-bass-trap-flexrange-technology/
View attachment 67572
Και πάνω απο την βιβλιοθήκη ενα βαθυ Bass resonator με τη βοηθεια Μαριου και Εαρ, γεμάτο με Aritherm. Πιθανον να το ντύσω με κάτι, θα σκεφτω με τι....Αυτό τοποθετήθηκε χτες βράδυ.
View attachment 67574
Επίσης αλλαξα κουρτίνες, με πιο απορροφητικές, με σκοπο την απορροφηση ανακλάσεων και καλύτερη συμμετρία (οσο γϊνεται).
Και ενα Dirac "καπάκι": (1/6 smoothing. Left-Right)
View attachment 67576
Όχι, απο εδώ απο το φόρουμ, του hamourabiΓιατι μαυρα τα Gik?
Απ´εξω παραγγελια?