Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.491
Σε ολα τα post μας σε αυτο το thread ειναι καλο να quotαρουμε την ανωτέρω πρόταση.
Ολες οι εντυπωσεις μας, ο,τι μου αρεσε και ο,τι δεν μου αρεσε, και εμενα, και εσενα, και ολων, ολα σχετιζονται κατα τεραστιο ποσοστο με την αλληλεπιδραση ηχείων-χωρου-τοποθέτησης.
Τα συμπεράσματα μας ΔΕΝ είναι ασφαλή- χαβαλέ κάνουμε, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!
Να πω και 2 μαλακιούλες δικές μου?
Α) Γιατί χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε/υπενθυμίζουμε συνέχεια πως τα συμπεράσματα σε τέτοιες συνθήκες δεν είναι σωστά/ασφαλή/κλπ ? Το εμπεδώσαμε πλέον. Νομιζω πως πάνω απο το 95% όσων επισκέφθηκαν την έκθεση είτε γνωρίζουν είτε αντιλήφθηκαν πως οι χώροι των δωματίων δεν προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων.
Όλοι όσοι γράψανε σχόλιο πάνω στην έκθεση ξεκινήσανε με ακριβώς αυτό το πρόλογο.
Οπότε μήπως να την σταματήσουμε ή έστω ελλατώσουμε αυτή την καραμελίτσα?
Μοιάζει σαν μια μερίδα ανθρώπων να αντιμετωπίζονται σαν "γίδια" απο μια άλλη μερίδα που κατέχει το "δισκοπότηρο".
Β) Μπορούμε να σχολιάσουμε και να "κρίνουμε" αν μη τι άλλο, ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Όλοι οι εκθέτες είχαν μπροστά τους τα ίδια δεδομένα (τουλάχιστον αυτοί που πήραν τα δωμάτια) και είχαν τις ίδιες και ίσες ευκαιρίες να στήσουν τα συστήματά τους.
Μπορώ λοιπόν πάνω στο παραπάνω πλαίσιο να σχολιάσω τί μου άρεσε και τί όχι σε ότι αφορά τις επιλογές τους για τις δεδομένες συνθήκες.
Μπορώ για παράδειγμα να επικροτήσω την επιλογή της Ultimate Audio να παρουσιάσει ένα σύνολο με Mission και Cayin το οποίο δεν θα είχε τα -πολλά- ανεπιθύμητα αποτελέσματα άλλων δωματίων.
Τα παιδιά εκεί μας μίλησαν για τα τεράστια προβλήματα του χώρου (4x4) και το πόσο ψάξανε για την τοποθέτηση κλπ κλπ... και πως συνειδητά καταλήξανε σε τέτοιο setup.
Μπορώ απο την άλλη να κατακρίνω δωμάτια με πελώρια ηχεία τα οποία φτύνανε θολή λάσπη στην μούρη μου.
Κατανοώ πολλούς εκθέτες που πθανά θέλουνε να δείξουνε ναυαρχίδες και "υερόπλα"... αλλα οκ, μέχρι εκει. Εγώ σαν επισκέπτης θα τοποθετηθώ για το τελικό αποτέλεσμα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
Και εν πάσει περιπτώσει, αν δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τί είδαμε και ακούσαμε στην έκθεση, χάνεται και ένα μεγάλο μέρος απόλαυσης της ίδιας της έκθεσης αλλά και των διάφορων forum που ασχολούνται με αυτή.
Αυτά.
ΥΓ. Dimiφούτη μου, το quote σε εσένα ήταν για να πάρω αφορμή και όχι να απευθυνθώ στην/στις τοποθετήσεις σου!!!