- Reaction score
- 100.931
Νομίζω το έχω γράψει και παραπάνω. Ο μόνος λόγος που έγινε αλλαγή σε yamaha ήταν η ύπαρξη ηχείων με στοιχεία στήριξης στο κουτί τους (σειρά installation) που μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω τα ίδια ηχεία παντού, πάνω και κάτω. Το ότι έχει μείνει το κεντρικό ηχείο ακόμα το Μ3-8 οφείλεται στο ότι δεν έχει πουληθεί ακόμα και στο ότι παίζει εξαιρετικά ως κεντρικό και δεν ξεχωρίζει ηχητικά από τα υπόλοιπα.εγω να ρωτησω γιατι η αντικατασταση m-audio M3-8 με yamaha HS7?
για καλυτερα υποθετω αλλα πειτε δυο λογακια ντε!!! μετρανε καλα τα Yamaha... yami yami
να σκεφτουμε που θα παει και το δωρο , να παει καπου σωστα
Εδώ να φανταστώ δεν σας βγήκε το πηνίο του Τέσλα?Σήμερα πήγαμε με τον rose και τoν xfader στη Μελίνα.
Κάναμε άφθονες δοκιμές, κλάψαμε απο τα γέλια με το κάψιμο που της ρίξαμε, ντερλικώσαμε, χόρεψαν τα κορίτσια που είχε φέρει και μετά ήρθε η γυναίκα του και εξαφανιστήκαμε.
Μέσα από αυτό το δοκάρι περνά η κεντρική παροχή ρεύματος του σπιτιού, όποτε μιλάμε για πηνίο με ενεργό πυρήνα, μη σας ξεγελούν οι σπείρες!Εδώ να φανταστώ δεν σας βγήκε το πηνίο του Τέσλα?
Η θεϊκότερη πλάκα που έχω δει! Alex...Αλλά ο Αλέξανδρος έδωσε ρεσιτάλ, και ενώ έπαιζε Atmos:
[
Το σύστημα θα παίξει φανταστικά όταν ρυθμιστεί!
Φρεσκοβαμμένο σαγρέ φαίνεται..
δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείτε να δείτε τις "υπερβολές" της τέχνηςΆαααααα....έτσι εξηγείται και η ενεργή αντικεραυνική προστασία
...σε παίρνει λίγο ακόμαδεν φταίω εγώ αν δεν μπορείτε να δείτε τις "υπερβολές" της τέχνης
αλλος ενας με σκισμενη τη γατα! μπραβο ευγεΣήμερα πήγαμε με τον rose και τoν xfader στη Μελίνα.
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ της άρτιας εγκατάστασης.
View attachment 67131
View attachment 67132
View attachment 67133
Κάναμε άφθονες δοκιμές, κλάψαμε απο τα γέλια με το κάψιμο που της ρίξαμε, ντερλικώσαμε, χόρεψαν τα κορίτσια που είχε φέρει και μετά ήρθε η γυναίκα του και εξαφανιστήκαμε.