Project ''Projectορας''

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.361
Στα σοβαρά τώρα, το μόνο που με προβληματίζει με όλα αυτα τα υλικά είναι κατά πόσο είναι αληθές και καρατσεκαρισμένο το παρακάτω, καθώς είναι χώρος σπιτιού και με μικρά παιδιά.
Επειδή τα ξέρω, γι'αυτό σου πρότεινα αυτό κι όχι πετροβαμβακοειδή. ;)
Οι μπογιές στα ντουβαρια είναι πιο επικίνδυνες από αυτό, που κουβαλάει ενώ σωρό ISO..

melina

Cargo 200
Reaction score
43.643
Για το κεντρικό που αναφερόμουν δεν είδα κάτι. Μπορεί να το πέρασες στο ντούκου:idk:
Ειχε γίνει κουβέντα για το κεντρικό πίσω από την οθόνη. Το Yamaha δεν χωρούσε. Όποτε πήρα κάποιο που να χωράει και να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σχεδιαστικά στο yamaha. Τελικά έγινε η δοκιμή και δεν παίζει σωστά από πίσω.
Το m-audio απλά πουλήθηκε και το μονό κομμάτι που ειχε μείνει.

Reaction score
15.543
αφου εκανες την δοκιμη αυτη που ηταν σιγουρη οτι δεν θα παιξει :D
.....κανε και την δοκιμη να βαλεις πανω απο την οθονη ενα κεντρικο ακομα....γιατι σε βλεπω να εχεις την αισθηση οτι μιλανε απο τον αστραγαλο :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.361
Το Yamaha δεν χωρούσε. Όποτε πήρα κάποιο που να χωράει και να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σχεδιαστικά στο yamaha.
Εντάξει, το ερις έχει τη δική του σχεδιαστική φιλοσοφία, αλλά είμαι βέβαιος πως δε θα μπορείς να διακρίνεις τον ήχο του από το γιαμαχα, ο χώρος βάζει πολύ έντονα τη σφραγίδα του και στα δύο, όπως ήδη φάνηκε από τα πανομοιότυπα σχεδιαγράμματα απόκρισης. Άλλωστε, αμφότερα είναι σωστά σχεδιασμένα ηχεία, χωρίς εγγενείς τονικές αλλοιώσεις στο φάσμα.

Σοφή επιλογή το κεντρικό, μη το αλλάξεις.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.643
τo PRESONUS Eris E-66 πηρες καλε ;

.......ετσι κιαλλιως παιζεις χαμηλα......
Οι καλιμπράτορες κατόπιν αναλυτικών υπολογισμών έδωσαν την κατάλληλη κλίση στο κεντρικό και οι φωνές πλέον βγαίνουν από τα στόματα των ηθοποιών ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.643
Λοιπόν, το audyssey βάζει λάθος τα ηχεία (large/small), τα crossovers και τα levels. Βάζει όμως όσο σωστότερα επιτρέπει το σύστημα τα φίλτρα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Audyssey 20-01-2017 (L).png

Audyssey 20-01-2017 (L) smoothing 1-6.png

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Λοιπόν, το audyssey βάζει λάθος τα ηχεία (large/small), τα crossovers και τα levels...
Και τις αποστάσεις των ηχείων από τη θέση ακρόασης.

Δυο λογάκια για το σύστημα:

1. Ο Marantz έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες ισοστάθμισης, πράγμα που, με δεδομένο ότι οι θέσεις των πάνω ηχείων δε μπορούν ν' αλλάξουν, κάνει τις δυνατότητες επέμβασης δύσκολες, και με αρκετά trade offs.
2. Το σύστημα έχει ενταχθεί πλήρως σε ένα χώρο που χρησιμοποιείται από οικογένεια, και δεν ενοχλεί καθόλου με την παρουσία του, ούτε χωροταξικά ούτε και αισθητικά.
3. Ο χώρος χρειάζεται περιποίηση. Θα γίνει. Και θα είναι και αρκετά αποτελεσματική, και αισθητικά αποδεκτή, και δε θα "μπουκώσει" έναν ήδη μικρό χώρο.
4. Κάποια στιγμή στο μέλλον, budget επιτρέποντος, ο (ολοκληρωμένος) Marantz θα αντικατασταθεί από προενισχυτή AV.
5. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, το σύστημα έχει ήδη υψηλό value for money.
6. Μπράβο στο Μανώλη Καστρουνή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.361
5. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, το σύστημα έχει ήδη υψηλό value for money.
Το σύστημα έχει τραγικά υψηλό λόγο απόδοσης κόστους. ;)

Μιλάμε για πολλές δυνατότητες σε πραγματικά πάρα πολύ χαμηλά κοστολογια και ενισχυτή, αλλά ιδίως ηχείων, που προσωπικά με κάνουν να απορώ πως καταφέρνουν να συμπιέσουν οι εταιρείες τόσο πολύ το κόστος και να δίνουν ένα σύνολο από χειροπιαστά πράγματα τόσο οικονομικά. :)

Reaction score
6.530
Μου φαινεται περιεργο πως βγαζει λαθος τις αποστασεις , αν μιλαμε για το σαμπ ως προπορεια μπορει να ληφθει και αυτο στα θετικα ισως εκει να θελει λιγο δουλεια εκει αλλα δε θα ειναι πολυ μακρια απο το ιδανικο , τωρα θα μου πεις πως βγαζω συμπερασματα εξαποστασεως απλα επειδη μπορει να εχω παρομοιο εστω παλιοτερη εκδοση της ιδιας εταιριας ισοσταθμιση , απλα αναρωτιεμαι..θα μου πεις ολοι οι χωροι, ηχεια δε δυσκολευουν το ιδιο ακομη και το ιδιο συστημα ισοσταθμισης ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.504
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59