Dayton UM-18 καμπίνα brainstorming

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.988
Τι ο μάστοράς σου βαριέται; :p
Να έχω κάτι να σε θυμάμαι βρε...:p:D

δεν βαριέται απλά θέλω να περάσει το τελικό σχεδιαστικό στάδιο από την εδώ επιτροπή;):thumbsup:

Υ.Κ. Πάντως παιδιά χωρίς καμπίνα...με έναν crown ce2000..στο 1.5μέτρο...ξαπλωμένο στο χαλί και κουνάει..κουνάει...κουνάει...:party:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
τα ποδάρια που έβαλα στη φωτό από το θωμά είναι. Έπρεπε να τα πάρεις κι αυτά
χαζομάρα...ξεχάστηκα είναι η αλήθεια:(
δεν πειράζει...στην επόμενη φουρνιά:D

έχω κάτι ποδαράκια από καουτσούκ από ένα παλιό sub...αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα βάλω..μήπως και καταλήξω σε κανένα auralex:idk:

Reaction score
4.327
Toν crown αυτόν βάλτον για τελικό στα l,r αν έχεις προ με καλά ρεύματα, θα πάθεις πλάκα πως θα παίξουν τα ηχεία σου. Πάντως σ' αυτά τα λεφτά μπορούσες να βρεις τον xls2000 από δω αν δεν τους έχουν αποσύρει ακόμα...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Toν crown αυτόν βάλτον για τελικό στα l,r αν έχεις προ με καλά ρεύματα, θα πάθεις πλάκα πως θα παίξουν τα ηχεία σου. Πάντως σ' αυτά τα λεφτά μπορούσες να βρεις τον xls2000 από δω αν δεν τους έχουν αποσύρει ακόμα..
329.00 τον πήρα:party:

Last edited:

Reaction score
6.499
http://www.avsite.gr/forum/threads/Το-home-cinema-του-huey-του-louie-και-του-diy.144589/page-8

για δες αυτο, δε καταλαβαινω το λογο για sealed , με τετοιο μεγαφωνο, αλλα τελοσπαντων θελει παραπανω δεσιματα λογω μη εκτονωσης - διαφυγης της πιεσης που θα ειναι πολυ μεγαλη και φυσικα θα αλλοιωνει και τα χαραχτηριατικα του, με το συγκεκριμενο ψαξε να δεις αν το εχει φτιαξει αλλος ετσι οπως το σκεφτεσε εκτος και εαν θες εσυ να εισε ο πρωτοπορος :neo:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
http://www.avsite.gr/forum/threads/Το-home-cinema-του-huey-του-louie-και-του-diy.144589/page-8

για δες αυτο, δε καταλαβαινω το λογο για sealed , με τετοιο μεγαφωνο, αλλα τελοσπαντων θελει παραπανω δεσιματα λογω μη εκτονωσης - διαφυγης της πιεσης που θα ειναι πολυ μεγαλη και φυσικα θα αλλοιωνει και τα χαραχτηριατικα του, με το συγκεκριμενο ψαξε να δεις αν το εχει φτιαξει αλλος ετσι οπως το σκεφτεσε εκτος και εαν θες εσυ να εισε ο πρωτοπορος :neo:

Soco..κατά 70% sealed το κάνουν....έχει υπέροχες κατασκευές
και diy...και επώνυμες όπως του Seaton https://www.seaton-sound-forum.com/post/submersive-f18-modular-submersive-xl-7477329

εγώ το κάνω για χωροταξικούς λόγους...δεν μπαίνει Ported εκεί....ούτως η άλλος κατεβαίνει πάρα πολύ χαμηλά σε sealed

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Μόλις τοποθέτησα και τον Crown 1502 και θα ήθελα να πω δυο λόγια..

Το μηχανάκι έχει απίστευτη ατάκα στο χαμηλό...αν και άστρωτο..αν και ακάμπινο το dayton...φρενάρει φανταστικά τον κόνο σε σύγκριση με τον crown CE2000 σε ΑΒ κλας...
με εντυπωσίασε...
ρύθμισα το λόου πας στα 90hz και την προενίσχυση την έβαλα στο high προς το παρόν λόγω μεγαλύτερων απαιτήσεων μέχρι να κατασκευαστεί η καμπίνα...
ένα θέμα όμως απορίας...ενώ υπάρχει low-pass στα 90 και από τον ενισχυτή...στον AVR στον behringer 2496

γιατί στο τεστ συχνοτήτων στο youtube λειτουργεί από πιο πάνω?
συγκεκριμένα από τα 150hz βάζω το χέρι μου και νιώθω την ταλάντωση..

Γιατί μαμά?:D

Α!
Και κάτι ακόμα...όσοι τον πάρετε μην αγχωθείτε στα πρώτα δεκάλεπτα λειτουργίας...το φανάκι λειτουργεί μόλις πιάσει θερμοκρασία..δεν χρειάζεται να χαζεύετε κάνα τέταρτο στα τέσσερα μέσα από τις γρίλιες για το αν είναι ελαττωματικό ή όχι:whistling::D

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.988
Νομίζω (από τις αγγελίες) ότι έχεις και κάτι Artemis, έκανες δοκιμή με τον Crown;
To ΣΚ αυτό αν προλάβω θα το κάνω..
αλλά έχω ήδη πειστεί για το αποτέλεσμα και ψάχνω ήδη χώρο στο έπιπλο για τον δεύτερο...
είμαι στο χιλιοστό για να χωρέσει..εκτός και αν αλλάξω κουτί στο HTPC..
Άσε σφίχτηκα σήμερα:(
[DOUBLEPOST=1485532317][/DOUBLEPOST]
:rolleyes: ελα παιδι μου...
απλά μου φάνηκαν κάπως ανεβασμένα τα db...
άρα θα το έχω αρκετά δυνατά και δεν το πήρα χαμπάρι:thumbsup:;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957