- Reaction score
- 11.198
δκαι που καμιά φορά οδηγούν φιλαράκια να πετάνε τα λεφτά τους σε ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ!!
Παράδειγμα;Παράδειγμα;
δκαι που καμιά φορά οδηγούν φιλαράκια να πετάνε τα λεφτά τους σε ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ!!
Παράδειγμα;Παράδειγμα;
Όχι. Δεν υπάρχει κανένα "δίπολο".πολύ ενδιαφέρον θέμα , αλλά νομίζω πως για άλλη μία φορά διυλίζουμε το δίπολο θέλω-πρέπει
Όχι, δεν είναι έτσι.Πέραν λοιπόν του αντικειμενικού και της ορθής αναπαραγωγής, υπάρχει πάντα και το υποκειμενικό στο τί αρέσει σε κάποιον.
Και αυτό είναι το πιο δύσκολο να αλλάξει....
Τι να πω, αν μπορείς να αποκόψεις όλες τις αισθήσεις σου και να γίνεις μετρητικό μικρόφωνο τότε συγχαρητήρια, έγινες ρομπότ.Προφανώς το ίδιο θα ακούς στα δύο δωμάτια.
Τα υπόλοιπα είναι άσχετα με το τι ακούς.
...... οκ.. μπορείς να μου μετρήσεις σε παρακαλώ την ακουστική και τον ήχο ενός stradivari του 1600 να φτιάξω καμιά 10αριά πανομοιότυπα να τα πουλήσω να κονομήσω?? σου υπόσχομαι θα σου δώσω ρεγάλο-μεγάλο να αγοράσεις όσα ενκόρια θες.. ίσαμε και 88..Το καλύτερο στην επιστήμη της ακουστικής, σύμφωνα δηλαδή με τις ισχύουσες, εμπεριστατωμένες και αποδεδειγμένες αρχές, είναι ζήτημα αριθμών, δηλαδή πρόκειται για το μετρήσιμα καλύτερο..
Αυτά δεν γίνονται Μάνο , ξεκόλλα!**ρε σεις.. μην κάνετε undo τα likes από το #1 μη σας πω τίποτα.. θα κάνω copy τη σκρινιά και θα σας ξεμπροστιάσω..
...... οκ.. μπορείς να μου μετρήσεις σε παρακαλώ την ακουστική και τον ήχο ενός stradivari του 1600 να φτιάξω καμιά 10αριά πανομοιότυπα να τα πουλήσω να κονομήσω?? σου υπόσχομαι θα σου δώσω ρεγάλο-μεγάλο να αγοράσεις όσα ενκόρια θες.. ίσαμε και 88..
**ρε σεις.. μην κάνετε undo τα likes από το #1 μη σας πω τίποτα.. θα κάνω copy τη σκρινιά και θα σας ξεμπροστιάσω..
Αυτά δεν γίνονται Μάνο , ξεκόλλα!
Όσο για τα Likes στο πρώτο μνμ, τι σε εχει πιάσει βρε, μανία καταδίωξης; όλοι βάλαμε, εγω μάλιστα με όλη μου την καρδιά.
Αν κάποιου το Like σβήστηκε πες ποιανού ειναι να λυθεί το μυστήριο.
Αν άλλαξε κάποιος γνώμη απο οσα επακολούθησαν (εγω όχι) μάντεψε ποιος φταίειβρε συ τους ίδιους τους users εννοούσα.. τι νόμισες..
....κλασσική περίπτωση χαιενταη Berliner Philharmoniker (την οποία έτσι να αναφέρω ότι έχω ακούσει τρις),
Δεν ασχολούμαι με την τέχνη της μουσικής και της παραγωγής ήχων από μουσικά όργανα, ασχολούμαι με το χομ οντιο, δηλαδή την τεχνολογία της αναπαραγωγής της ηχογραφημένης μουσικής από τα μηχανήματα στα σπίτια μας.μπορείς να μου μετρήσεις σε παρακαλώ την ακουστική και τον ήχο ενός stradivari
Τον αράπη τον έδιωξες ή να βάλω σινγκλ μαλτ;Δόξα στην άγιο ηχολήπτη!
Υπεραγία ηχογράφηση σώσον ημάς!
Έχετε πίστη στο Shure SM58! Μόνον αυτό ημπορεί να λυτρώσει!
Αλήθεια λέω, μερικές φορές η προσύλωσή σας στην ηχογράφηση αγγίζει επίπεδα θρησκείας.
Μην αφορίζετε όποιον έχει διαφορετική άποψη, χαλαρά πάρτε το.
Στην τελική εφόσον έχετε δίκιο, πείτε την άποψή σας και μετά αράξτε με ποπ κορν και παρακολουθείστε την αέναη προσπάθεια των αλλόθρησκων να βρουν τον σωστό ήχο.
Δεν περιμένει κανείς απο σας να είστε οι θεματοφύλακες της αληθείας. Ίσως να χάνετε και λίγο το δίκιο σας.
χωροφυλακες.....περιπολα βγαινουνθεματοφύλακες