Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.917
Οχι Κωσταυτιά μου , δεν είχε όλα τα δίκια του κόσμου.
Δεν μας αρέσει τέτοιος τρόπος γραφής στο avsite.gr.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο Νικ!;)

Δηλαδή, ναι, είχε όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά τέτοιος τρόπος γραφής δεν είναι αποδεκτός σε αυτό το φόρουμ. :)
Tόσα χρόνια εδώ μέσα δεν μάθατε να μην απαντάτε εν θερμώ?
Κάποιοι, μάθανε. Χάνεται όμως η πλάκα! :p:D

Τα τσουρεκια συνεχιζουν να φουσκωνουν αλλα συστημα απο pdf player ακομη δεν εχουμε ακουσε
Κι ούτε πρόκειται να ακούσετε, αν δε κάνετε το δικό σας, στο σπίτι σας, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και ιδιοκτήτη! :p

Τότε, και μόνο τότε, θα το ακούσετε, και μετά θα αρχίσετε να λέτε πόσα λεφτά πετάξατε μέχρι τότε! :gotcha:

Εγώ απλά το λέω νωρίτερα το πόσα λεφτά έχω πετάξει, και τι λάθος επιλογές έχω κάνει ως χαϊεντάς. Μόνο αυτή τη διαφορά έχουμε, καμία άλλη. Νταλε κουαλε..:p

Reaction score
1.752
Το λεγαμε απο παλια.
Το reset ειναι πια αδυνατο να γινει.
Ουτε λεφτα υπαρχουν, ουτε η αγορα μπορει να απορροφησει τα μεταχειρισμενα μας.
Κι ετσι τα κανουμε γαργαρα.
Μ'αυτα ξεμειναμε, μ'αυτα ακουμε.
Εγω παντως, δεν θα γινω υπερμαχος των λαθος επιλογων μου, αλλωστε δεν προσποιηθηκα ποτε οτι με ικανοποιουν ωστε να εξαπλωσω και γυρω μου την αρρωστια φτιαχνοντας ομοιοπαθεις ομαδες. Δεν θεωρω πως υπαρχουν αντιπαλα στρατοπεδα. Την αληθεια πρεπει να την αναγνωριζει ο καθε ενας, ασχετα με τα μηχανηματα που επι του παροντος κατεχει. Επιτελους ο εγωισμος πρεπει να κανει πισω σ'αυτο το χομπυ.

Y

Yiannis_B

Guest
....έβαλε τα supechargers ....
Τί είναι αυτά;
Θυμάσαι κάποτε που συνδέαμε τις εξόδους ηχείων του ραδιοκασετοφώνου του αυτοκινήτου σε τελικούς ενισχυτές? :whistling:

http://www.stereophile.com/content/...er-amplifier-measurements#8ckCe3XIKMmtFSzK.97

...Ρε Μπι, αλήθεια τώρα, έχεις τελειώσει ΜΙΤ;
Ναι ρε, δια αλληλογραφίας, όταν έμενα στην Ouagadougou. - Δύσκολα χρόνια. :rolleyes:

:D

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Από τις μετρήσεις του Atkinson για τα MF Superchargers :

http://www.stereophile.com/content/...er-amplifier-measurements#s4g3o7EiZi5pJqTm.97

"The amplifier's output impedance was a low 0.1 ohm at low and midrange frequencies, rising slightly to 0.2 ohm at 20kHz. As a result, the Ohm's Law modification of the amplifier's frequency response, due to the interaction between the output impedance and that of the speaker, was very small, at ±0.1dB "

Ρε τι θέλει να πει ο ποιητής? :whistling: Που είναι ο SUDOKU? :rolleyes:

:laugh: :roflmao: :lol:

Last edited by a moderator:

Reaction score
11.198
Θυμάσαι κάποτε που συνδέαμε τις εξόδους ηχείων του ραδιοκασετοφώνου του αυτοκινήτου σε τελικούς ενισχυτές? :whistling:
Ναι, το 1985, που είχαμε τελικό στο αυτοκίνητο και κάμποσα ηχεία.
Άρα τελικοί ενισχυτές είναι. Ποιες λάμπες και π@παριές, με τραντζίστορ με προενίσχυση λάμπας ακούει ο άνθρωπος!!:p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.921
Τα τσουρεκια συνεχιζουν να φουσκωνουν αλλα συστημα απο pdf player ακομη δεν εχουμε ακουσει.
Δεν καταλαβαίνω.
  1. Ολα τα μηχανήματα εχουν τα PDF τους. Απο τα φτηνότερα ως τα ακριβότερα, απ τα χειρότερα ως τα καλυτερα. Απο τα ηχεία (ενεργά και παθητικά) ως τα καλωδια τους.
  2. Επίσης όλοι οι χώροι εχουν τα (μετρήσιμα) χαρακτηριστικά τους τα οποία (εάν δεν πέφτει παντόφλα) μπορούν να βελτιωθούν.
  3. Επίσης μπορει να μελετηθεί η αλληλεπίδραση του 1 με το 2.
Προφανώς και έχεις ακούσει PDF.

(Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατι χρησιμοποιείς πληθυντικό "δεν έχουμε; ποιοι είσαστε οι πολλοί;) . Το σύστημά σου και ο χώρος σου εχει τις μετρησεις του. Το ακούς τακτικά φαντάζομαι. Το οτι επιλέγεις να αγνοείς την ύπαρξη των μετρήσεων και των PDF του συστήματός σου και του χώρου σου ειναι κατι που το συστήνεις στα υπόλοιπα μέλη;

Αν λάβεις υπόψιν σου πως οι γνωστοί σου ασχολούνται χρόνια με το αντικείμενο, και άρα η συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν εδώ και πολλα χρόνια μηχανήματα απο το "ένοχο παρελθόν" τους, σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας που επηρεάζει πολλούς και δεν επιτρέπει την αλλαγη μηχανημάτων ειναι μια εύκολη απάντηση στο γιατι δεν βλεπεις μεγάλα ενεργά ηχεία και σωστούς χώρους σε σπίτια φίλων. Φαντάζομαι αυτο υπονοείς.

Θυμάμαι κάπου εχεις αναφέρει πως σου αρέσει το σύστημα του Μ., το οποίο δεν το εχω ακούσει ακόμα (δυστυχώς). Το θεωρείς αναφοράς για σπίτι μάλλον. (Κατι τέτοιο εχεις γραψει)
Ξέρω ομως πως το PDF του ειναι μια χαρα, και οι μετρησεις του χωρου του ειναι πολυ καλές, και τα hypex του τα εχει...να λοιπον μια αρχή, πάμε στου Μ να ακουσεις PDF, θα φέρω τσουρέκια Τερκενλη απο Σαλονίκη, εχουν φουσκώσει και εδώ ! Δεν καταλαβαίνω γιατι το χρησιμοποίησες ως αντιPDF επιχείρημα.

(Και σίγουρα, βάσει PDF το σύστημα αυτο που σου αρέσει τοσο, γίνεται και καλύτερο.)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.933
2. δε θα είχε γράψει ο πητερ απλά και κατανοητά, ακόμη και για μένα που έχω να ασχοληθώ με ηλεκτρονικά από το μάθημα της ηλεκτροτεχνίας στο 1ο έτος, τι στο καλό κάνουν οι μ/σ εξόδου, το υψηλό βολτάζ των λαμπάτων, κλπ. Αντί να μας γράψει για ένα ακόμη ηχείο που έφτιαξε με κίτρινα μεγάφωνα ;-)
Διακρίνω μια ρετσινιά, βγαλμένη από τη φήμη της χρήσης κίτρινων μεγαφώνων.
Δηλώνω λοιπόν πως η επόμενη κατασκευή θα είναι με μαύρα και μάλιστα Seas.8-)

A

AKARL

Guest
Δεν καταλαβαίνω.
  1. Ολα τα μηχανήματα εχουν τα PDF τους. Απο τα φτηνότερα ως τα ακριβότερα, απ τα χειρότερα ως τα καλυτερα. Απο τα ηχεία (ενεργά και παθητικά) ως τα καλωδια τους.
  2. Επίσης όλοι οι χώροι εχουν τα (μετρήσιμα) χαρακτηριστικά τους τα οποία (εάν δεν πέφτει παντόφλα) μπορούν να βελτιωθούν.
  3. Επίσης μπορει να μελετηθεί η αλληλεπίδραση του 1 με το 2.
Προφανώς και έχεις ακούσει PDF.

(Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατι χρησιμοποιείς πληθυντικό "δεν έχουμε; ποιοι είσαστε οι πολλοί;) . Το σύστημά σου και ο χώρος σου εχει τις μετρησεις του. Το ακούς τακτικά φαντάζομαι. Το οτι επιλέγεις να αγνοείς την ύπαρξη των μετρήσεων και των PDF του συστήματός σου και του χώρου σου ειναι κατι που το συστήνεις στα υπόλοιπα μέλη;

Αν λάβεις υπόψιν σου πως οι γνωστοί σου ασχολούνται χρόνια με το αντικείμενο, και άρα η συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν εδώ και πολλα χρόνια μηχανήματα απο το "ένοχο παρελθόν" τους, σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας που επηρεάζει πολλούς και δεν επιτρέπει την αλλαγη μηχανημάτων ειναι μια εύκολη απάντηση στο γιατι δεν βλεπεις μεγάλα ενεργά ηχεία και σωστούς χώρους σε σπίτια φίλων. Φαντάζομαι αυτο υπονοείς.

Θυμάμαι κάπου εχεις αναφέρει πως σου αρέσει το σύστημα του Μ., το οποίο δεν το εχω ακούσει ακόμα (δυστυχώς). Το θεωρείς αναφοράς για σπίτι μάλλον. (Κατι τέτοιο εχεις γραψει)
Ξέρω ομως πως το PDF του ειναι μια χαρα, και οι μετρησεις του χωρου του ειναι πολυ καλές, και τα hypex του τα εχει...να λοιπον μια αρχή, πάμε στου Μ να ακουσεις PDF, θα φέρω τσουρέκια Τερκενλη απο Σαλονίκη, εχουν φουσκώσει και εδώ ! Δεν καταλαβαίνω γιατι το χρησιμοποίησες ως αντιPDF επιχείρημα.

(Και σίγουρα, βάσει PDF το σύστημα αυτο που σου αρέσει τοσο, γίνεται και καλύτερο.)
Ρε κουμπάρε, τα PDF τα διαβάζουμε δεν τα ακούμε. Ήντα συμβαίνει επαέ πέρα, ετρωζάνατε ούλοι σας;;; :confused::confused::confused:

Reaction score
8.866
Εγώ τελικά χτες δεν κοιμήθηκα, μέχρι να κλειδωθεί. Πήγα στη δουλειά με 3μιση ώρες ύπνο...
:cry: εγω κοιμηθηκα, αλλα το πρωι μπαινω ,εχω κανει καφε αναβω τσιγάρο και διαπιστωνω οτι καποιος το κλειδωσε. Δεν νιωθουνε ρε:D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883
Γιατι δλδ, τι εχουν τα κίτρινα μεγάφωνα; >:(
Τίποτα ! Απλά είναι ΑΕΚ.
[DOUBLEPOST=1489863641][/DOUBLEPOST]
Εγώ τελικά χτες δεν κοιμήθηκα, μέχρι να κλειδωθεί. Πήγα στη δουλειά με 3μιση ώρες ύπνο...
Εσύ καλά θα κάνεις να πηγαίνεις για ύπνο νωρίς . Γερμανία δεν είσαι ? Οτι λέει ο Σοιμπλε.

Reaction score
11.198
Εσύ καλά θα κάνεις να πηγαίνεις για ύπνο νωρίς . Γερμανία δεν είσαι ? Οτι λέει ο Σοιμπλε.
Ο κυριούλης μου είναι αδιάφορος. Και αν λέει κάτι, μάλλον για σας το λέει.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883
.

(Και σίγουρα, βάσει PDF το σύστημα αυτο που σου αρέσει τοσο, γίνεται και καλύτερο.)[/QUOTE]

Ελα στου Μάρκου να ακούσεις καλύτερα. Με ευγένεια πάντα και σεβασμό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR