- Reaction score
- 139.374
Δηλαδή 2 σαμπ δε σου φτάνουν;Θα έπαιρνα αυτο:
http://atcloudspeakers.co.uk/professional/loudspeakers/scm300asl-pro/
14 κομμάτια εντοιχισμένα σε Immersive.
Και 4 σαμπ τουλαχιστον
Τουτουνού του φτάνουν:
Δηλαδή 2 σαμπ δε σου φτάνουν;Θα έπαιρνα αυτο:
http://atcloudspeakers.co.uk/professional/loudspeakers/scm300asl-pro/
14 κομμάτια εντοιχισμένα σε Immersive.
Και 4 σαμπ τουλαχιστον
Αυτός δεν ειναι Σαουδάραβας όμως .Δηλαδή 2 σαμπ δε σου φτάνουν;
Τουτουνού του φτάνουν:
Ισχύει. Το ξέρω. Δεν το νομίζω.νομίζεις ότι μπορεί να παίξει και πιο δυνατά.
Ναι.Εσύ είσαι ακόμα στο στάδιο που μπορεί να πάρεις παθητικό, ένα "κορυφαίο" Γουίλσον ρε αδερφέ, ένα "κορυφαίο" μπιενταμπλεγιου, ένα "κορυφαίο" Άνταμ ή νταιναοντιο.
μεταξύ του παθητικού ATC100 και του JBL 308 θα πάρω το παθητικό ATC, if money's no object.
Ποιος, εγω η ο Εαρ;Γιατί νομίζω ότι η σύγκριση που κάνει παραπάνω είναι τελείως άκυρη;
Άκυρη ειναι η αρχική σύγκριση.Εσύ.
Δεν ειναι συγκρίσιμο για να ειναι καλύτερο. Δεν ειναι ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο. Ειναι άλλη κατηγορία. Μικρότερη.Πώς το αδικείς; Αφού σου λέει ότι και καλύτερο είναι (με τη βάση του) και φτηνότερο ως σύνολο.
Αλλά γιατί το συζητάμε; Σάμπως θα τα πάρουμε ποτέ;
Δηλαδη ρε Πέτρο εσύ θα έπαιρνες το JBL και όχι το ATC, επειδή το ATC ειναι παθητικό;;;Και για να το θέσω αλλιώς:
Όχι φυσικά!Δηλαδη ρε Πέτρο εσύ θα έπαιρνες το JBL και όχι το ATC, επειδή το ATC ειναι παθητικό;;;
Άσε έξω το οικονομικό. Αν στα χάριζαν, με τους ενισχυτές που να το οδηγούν επαρκώς.
Όχι μωρέ..Άκυρη ειναι η αρχική σύγκριση.
801 με 310. Αδικείς το 310.
Τράβηξα λίγο παραπάνω τη δική σου σύγκριση:Ας μην τα ξεχειλώνουμε.
Αλλα για να δείξω πως ολα εχουν και ενα όριο, μεταξύ του παθητικού ATC100 και του KH120 θα πάρω το παθητικό ATC
Καλά για δικηγόρος δεν κάνεις, μείνε στην ΙατρικήΌχι μωρέ..
Το 801 τι είναι; Ένας δορυφόρος, η κεφαλή, κι ένα σαμπ, το μεγάλο κουτί από κάτω από την κεφαλή..
Κάνω σύγκριση στην ευθεία με το 310 σα κεφαλή, και τη βάση του 310 στη θέση του μεγάλου κουτιού κάτω από την κεφαλή του 801.
Έτσι είναι σύγκριση επί ίσοις όροις.
Το παθητικό σετακι δορυφόρου+κουτιου της μπιενταμπλεγιου που ακούει στο όνομα 801 υστερεί σε σχέση με το αντίστοιχο σετακι της Κλάιν, κι ας είναι ακριβότερο το μπιενταμπλεγιου, αδιάφορο.
Αν θες ίσου όγκου και σα σκέτο ηχείο, το 801 έρχεται στα κυβικά του 500 της Κλάιν, το οποίο βεβαίως το πάει π@πα κ@λο το 801... Και συνεχίζει να είναι φτηνότερο.
Αν θες σαμπ στο 801, και αντίστοιχους όγκους για φαρφιλντ, βάλε σαμπ και στο 500, ή και στο 420, και πάλι την τρώει την πατάτα της η μπιενταμπλεγιου, που και πάλι βγαίνει πιο ακριβή.
Όπως και να το δείτε, η μπιενταμπλεγιου βγαίνει χαμένη στη σύγκριση με την Κλάιν. Φυσικό και επόμενο..
Και ομως ο Εαρ θα πάρει τα ΚΗ120Τράβηξα λίγο παραπάνω τη δική σου σύγκριση:
Σωστά.Και ομως ο Εαρ θα πάρει τα ΚΗ120
Στα λεγα ΠέτροΣωστά.
Με τη βάση τους.
Σκέτα, όχι, ευχαριστώ.