- Reaction score
- 85.442
ΈφυγαΑνέβα να πειράξεις το σαλόνι τώρα !! Ξέρεις καινούργια ηχεία, μπασοπαγίδες ....
ΈφυγαΑνέβα να πειράξεις το σαλόνι τώρα !! Ξέρεις καινούργια ηχεία, μπασοπαγίδες ....
Σε είχα προειδοποίησει για αυτό.Αντε τώρα με καινούργιο νήμα Σταδιακής Κατασκευής ηχοσυστήματος στο Σαλόνι.Ναι, ναι
Μπράβο σας όλους...
Σας κέρασα δυο σουβλάκια και τωρα λέτε πως σας άρεσαν ολα έτσι; το κακό που μου κάνατε ομως;
Να:
Ενθουσιάστηκαν γυναίκα και κόρες με το αποτέλεσμα του ΜΚ . Δεν τους κουράζει τωρα λένε.
Εχουν στρογγυλοκάτσει στον καναπέ ΜΟΥ και βλέπουν το ενα Harry Potter μετά το άλλο.
ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ
Τελείωσαν ολα. Είμαι άστεγος.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!.
Εχουν στρογγυλοκάτσει στον καναπέ ΜΟΥ και βλέπουν το ενα Harry Potter μετά το άλλο.
ΩΡΑΙΑ !!!Ναι, ναι
Μπράβο σας όλους...
Σας κέρασα δυο σουβλάκια και τωρα λέτε πως σας άρεσαν ολα έτσι; το κακό που μου κάνατε ομως;
Να:
Ενθουσιάστηκαν γυναίκα και κόρες με το αποτέλεσμα του ΜΚ . Δεν τους κουράζει τωρα λένε.
δε γινεται να μεινουμε στα σουβλακια μονο ? με τσι γυναικες δε μου φαινεται να 'χει βγαλει ακρα κανεις ...ΑΥτο το γουαφ, το waf με τι πιντιεφ pdf το μετραμε;
Με τι μαθηματικους υπολογισμους; εχει βρει κανενας τον μαθηματικο τυπο;
Εστω κανας χημικος κανας πυρηνικος φυσικος η εστω ψυχολογος;
Εδω να σας δω μετρολαγνοι
Τωρα τις ρώτησα αν τους αρέσει και αν τους ενοχλεί κατι. "Όχι" με μια φωνήΗ γυναίκα λέει πως την θεωρεί κουραστική
πάντως καλύτερη εικόνα θα έχεις με μία φτηνή οθονη και room treatment παρα με μια ακριβή χωρις room treatment.Κοντά επτά ώρες Harry Potter σερί, με διάλειμμα για υπνο.
Δεν ξεκολλάνε. Να δούμε τι θα γίνει το απόγευμα.
Πριν το καλιμπράρισμα η γυναίκα μου έλεγε πως την κουράζει, και έβλεπε λίγο.
Τωρα τις ρώτησα αν τους αρέσει και αν τους ενοχλεί κατι. "Όχι" με μια φωνή
Δεν νομίζω πως ηταν μόνο που σιγά σιγά συνηθίζει το μάτι. Η διαφορά του ακαλιμπράριστου προβολέα με τον καλιμπραρισμένο μπορει να ειναι ανεπαίσθητη σε ενα ανεκπαίδευτο μάτι, αλλα η αλήθεια ειναι πως στην μεγάλη πλειοψηφία πάντα θα αρέσει το σωστό. Το by the book. Εχει αποδειχθεί τόσες φορές σε δοκιμές, δεν ειναι τυχαίο που απο χθες το βράδυ δεν ξεκολλάνε απο τον καναπέ.
Τις προηγούμενες τρεις μερες τους αρεσε, ναι, αλλα δεν ηταν τοσο φανατικές.
Μπράβο ΜΚ, καλή δουλεια, τωρα δεν εχω πια που να κάτσω
Και έχουμε ακόμα πολυ δρόμο: μια πραγματικά καλή οθόνη πιστεύω πως θα κανει μεγάλη βελτίωση. Θα παραγγελθεί άμεσα. ΑΜΕΣΑ. Και room treatment φυσικα, οπως πάντα.. Αυτη τη φορα ο,τι προστεθεί θα ειναι σε σκοτεινά χρώματα.
Τι να σου κανει ο καλός προβολέας, ακόμα και ο καλορυθμισμένος με μέτρια οθόνη, με αντανακλάσεις παντού.
Οπως και στον ήχο: ο λόγος που αρεσε το δικαναλο χθες στην παρέα δεν ειναι τα προϊστορικά B&W φυσικα, όσο καλά κι αν ηταν στην εποχή τους. Εννοείται, μην τρελαθούμε κιόλας. Ειναι τα καλά χαρακτηριστικά του χωρου, η ψηφιακή ισοσταθμιση και η επαρκής οδήγηση. Το by the book.
Αρέσει, τι να κάνουμε. Αρέσει. Αποδεδειγμένα.
Δεν ξέρω τις οικονομικές ισορροπίες στην εικόνα.πάντως καλύτερη εικόνα θα έχεις με μία φτηνή οθονη και room treatment παρα με μια ακριβή χωρις room treatment.
οπως αντίστοιχα, με καλύτερο προβολέα και φθηνή οθόνη, παρά με ακριβή οθόνη και μέτριο προβολέα.
(στην περιπτωση που υπάρχει ενα συνολικό budget για προβολέα & οθόνη)
Α να γειά σου!Και έχουμε ακόμα πολυ δρόμο: μια πραγματικά μεγάλη οθόνη πιστεύω πως θα κανει μεγάλη βελτίωση. Θα παραγγελθεί άμεσα. ΑΜΕΣΑ.
το ιδια πανω κατω λέμε.Δεν ξέρω τις οικονομικές ισορροπίες στην εικόνα.
Σίγουρα παντως ενας καλος προβολέας απο μόνος του δεν εξασφαλίζει το αποτέλεσμα.
Θελει και ρύθμιση, θελει και συνθήκες, οπως και στον ήχο.
Παραχαράκτης, διαστρεβλωτής, συκοφάντης.Α να γειά σου!
Τώρα τα λες σωστά!
Όσο πιο μεγάλη γίνεται!
Μετρήθηκε το μέγιστο που δεν δημιουργεί προβλήματα στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό των αλλαγών του χωρου. Λίγο πάνω απο όσο ανεφερε ως ενδεδειγμένο σύμφωνα με τα guidelines ο ΚΚ.μια πραγματικά καλή οθόνη πιστεύω πως θα κανει μεγάλη βελτίωση
Το μικρόφωνο ομως δεν ήρθες να το πάρεις.και απο τότε εχω χάσει τον ύπνο μου.
αν δέχεσθε μεταμεσονυχτιες επισκεψεις να έρθω!Το μικρόφωνο ομως δεν ήρθες να το πάρεις.
Το μικρόφωνο αν το πάρεις πρέπει να επιστραφεί μεχρι το Σάββατο πρωί. Αλλιως την επόμενη Πέμπτη, εχω αφίξεις στο ενδιάμεσο.αν δέχεσθε μεταμεσονυχτιες επισκεψεις να έρθω!
δουλεύω 9 με 20:00.. αλλα θα με βάλεις λιγο harry potter στο νεο σου tablet
Απο Πέμπτη τοτε.Το μικρόφωνο αν το πάρεις πρέπει να επιστραφεί μεχρι το Σάββατο πρωί. Αλλιως την επόμενη Πέμπτη, εχω αφίξεις στο ενδιάμεσο.
Τωρα θα βάλουν Alice through the looking glass. Τα τελείωσαν τα Potter, αλλα ευτυχώς ο Μελίδης μου εχει δώσει και άλλες ταινίες για παιδιά.
Ευτυχώς. Να ´σε καλά ρε Μιχάλη.
Θα με καλέσει κανεις σημερα σπίτι του να ακούσω λιγη μουσικούλα;
Όντως.Ειναι τα καλά χαρακτηριστικά του χωρου, η ψηφιακή ισοσταθμιση και η επαρκής οδήγηση. Το by the book.
Αρέσει, τι να κάνουμε. Αρέσει. Αποδεδειγμένα.