Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
Κώστα, βάσει αυτών που συζητήσαμε από κοντά, ένα από αυτά τα δύο subwoofers που πρότεινες, καλύπτουν τις ανάγκες μου;

(θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις αναφορά στα υπόλοιπα, πες μου μόνο για τα subwoofers)

Reaction score
659
Και ο τυπάκος εδώ έτοιμος είναι να τα πετάξει τα Jadis και τα μπαούλα τα 15/8ιντσα και να πάρει τις κλανιές τα Adam και αυτός (με subwoofer φυσικά). Αφού είναι ενεργά θα παίζουν καλύτερα. Αν δεν του αρέσουν αυτός θα είναι λάθος που δεν έκατσε στο ένα μέτρο να τα ακούσει. View attachment 74740
Το ζενίθ της ανθρώπινης ματαιοδοξίας .... του αξίζει ένα ζευγάρι παπούτσια του κακομοίρη γιατί έχει πληρώσει τις κάλτσες του και καμαρώνει σαν κίτρινο σκεπάρνι και αμφιβάλω αν έχει ακούσει ποτέ κάτι από δαύτα

T

Tadakis

Guest
Το ζενίθ της ανθρώπινης ματαιοδοξίας .... του αξίζει ένα ζευγάρι παπούτσια του κακομοίρη γιατί έχει πληρώσει τις κάλτσες του και καμαρώνει σαν κίτρινο σκεπάρνι και αμφιβάλω αν έχει ακούσει ποτέ κάτι από δαύτα
Κλασσική αντίδραση 'όσα δεν φτάνει η αλεπού'... Αλλά είπαμε θα πάρει ενεργά. Έγινε 'δικός μας' και αυτός. Στο απυρόβλητο και αυτός οσονούπω.

Reaction score
725
Μη συγκρινεις πορτοκαλια με καρπουζια.Συγκρινε παρεμφερη επιπεδα.
Αυτος ποσα εσκασε για αυτα τα ηχεια;
Ε υπαρχουν ενεργα ηχεια πολυ καλυτερα απο αυτα με μικροτερο κοστος σιγουρα.

Reaction score
659
Κλασσική αντίδραση 'όσα δεν φτάνει η αλεπού'... Αλλά είπαμε θα πάρει ενεργά. Έγινε 'δικός μας' και αυτός. Στο απυρόβλητο και αυτός οσονούπω.
Έχεις δίκιο ζήλεψα που κλείνει τα φώτα για να ακούσει μουσική και βλέπει και ταυτόχρονα το πρώτο νεκροταφείο στο σαλόνι του

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.160
Και ο τυπάκος εδώ έτοιμος είναι να τα πετάξει τα Jadis και τα μπαούλα τα 15/8ιντσα και να πάρει τις κλανιές τα Adam και αυτός (με subwoofer φυσικά). Αφού είναι ενεργά θα παίζουν καλύτερα. Αν δεν του αρέσουν αυτός θα είναι λάθος που δεν έκατσε στο ένα μέτρο να τα ακούσει. View attachment 74740
Βάζεις φωτό απο σύστημα εκατομμυρίων σε συζητηση περί value for money. Μάλιστα. Ωραίο επιχείρημα.

Φαντάζομαι θα εχεις 10.000.000€ τουλάχιστον στην τράπεζα. Να τα χαίρεσαι. Εγώ δεν έχω.

Reaction score
725
Και τετοια ηχεια του τυπακου θελουν και ειδικο χωρο...δεν ειναι για τον μεσο ακροατη..ασε που ειναι κακασχημα.

T

Tadakis

Guest
Βάζεις φωτό απο σύστημα εκατομμυρίων σε συζητηση περί value for money. Μάλιστα. Ωραίο επιχείρημα.

Φαντάζομαι θα εχεις 10.000.000€ τουλάχιστον στην τράπεζα. Να τα χαίρεσαι. Εγώ δεν έχω.
Καλά φαντάζεσαι. Τα έχω και τα χαίρομαι.Τι σχέση έχει όμως? Καμμία.

Όσον αφορά το σύστημα του Ασιάτη στη φωτό, το έβαλα σε ένα thread που το συνολικό πόρισμα είναι ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ και ΜΟΝΟ αυτά παίζουν. Όλα τα άλλα είναι καυσόξυλα. Απόλυτες μονόπλευρες απόψεις και καμία αντικειμενική προσέγγιση. Το VFM μπήκε στο 'διάλογο' όπου η ποιότητα και πιστότητα βρήκε τοίχο. Anyway. Your thread, your story. Keep going.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.160
Καλά φαντάζεσαι. Τα έχω και τα χαίρομαι.Τι σχέση έχει όμως? Καμμία.

Όσον αφορά το σύστημα του Ασιάτη στη φωτό, το έβαλα σε ένα thread που το συνολικό πόρισμα είναι ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ και ΜΟΝΟ αυτά παίζουν. Όλα τα άλλα είναι καυσόξυλα. Απόλυτες μονόπλευρες απόψεις και καμία αντικειμενική προσέγγιση. Το VFM μπήκε στο 'διάλογο' όπου η ποιότητα και πιστότητα βρήκε τοίχο. Anyway. Your thread, your story. Keep going.
Οτι να ναι.

Οτι να ναι και οι φωτό.

Οτι να ναι και οσα κατάλαβες διαβάζοντας το θρεντ.

T

Tadakis

Guest
Οτι να ναι.

Οτι να ναι και οι φωτό.

Οτι να ναι και οσα κατάλαβες διαβάζοντας το θρεντ.
Δεν θα σου απαντήσω καθότι δεν θα το κάνω προσωπικό. Λίγη ευγένεια όμως είναι απαραίτητη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Όσον αφορά το σύστημα του Ασιάτη στη φωτό, το έβαλα σε ένα thread που το συνολικό πόρισμα είναι ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ και ΜΟΝΟ αυτά παίζουν.
Μόνο που μάλλον δε ξέρεις καν ποια είναι τα ηχεία του Ασιάτη. :p:D

Πρόκειται για τα υπέροχα ηχεία της Westlake Audio, και κατά βάση πρόκειται για ενεργά στούντιο μονιτορς. 8-)

Από τα πολύ αγαπημένα μου ηχεία, με σοβαρές καινοτομίες η φίρμα στην δυναμική συμπίεση.8-)

Έχω κατ'επαναληψιν ποστάρει τα white papers της εταιρείας, εδώ και μια δεκαετία, άσε που έχω ανοίξει θρεντ για αυτά τα ηχεία. :angel:

Βεβαίως, ο Ασιάτης έχει τιγκάρει τοίχο και ταβάνι με διαχυτικές επεμβάσεις, αλλά αυτό γαργάρα..

Εσύ βλέπεις λάμπα και νταξ, χαίρεσαι. :dance2:

Τες πα. Για το χώρο του Ασιάτη, και με Άνταμ σε κάνω να ακούσεις θαύματα, και σε πολύ χαμηλό επίπεδο κόστους, τραγικά χαμηλότερο των Westlake, αλλά αν τα έχεις τα μπικικινια, πάρτα άφοβα. :p

Αν δε ξέρεις για Westlake, ψάξε να δεις πόσα στούντιο τα έχουν. Τις φουλ ενεργές τους εκδόσεις. Ξαναμιλάμε επί του θέματος, εδώ είμαι..8-)

Πάντως "εξυπνάδες" για τα ενεργά, δε περνάνε. Ιδίως με μια φωτογραφία...(ενεργών στουντιακών ηχείων!) Χώνεψέ το. :gotcha:

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.160
Δεν θα σου απαντήσω καθότι δεν θα το κάνω προσωπικό. Λίγη ευγένεια όμως είναι απαραίτητη.
Δεν ειναι τίποτα προσωπικό.
Η γνώμη μου ειναι πως δεν διάβασες το θρεντ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Κώστα, βάσει αυτών που συζητήσαμε από κοντά, ένα από αυτά τα δύο subwoofers που πρότεινες, καλύπτουν τις ανάγκες μου;
Θα πρότεινα να περιμένεις να ολοκληρωθεί το έργο, να κάνεις μετρήσεις, και μετά ξαναμιλάμε.
1 μόνο από αυτά τα σαμπ, δε νομίζω να σε καλύψει πάντως. Και γω για 4-αδες τα προτείνω. Στην τετράδα, ναι, καλύπτεται σίγουρα το θέμα σου. ;)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
OK, ευχαριστώ για την απάντηση.

Ίδωμεν...;)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *