- Reaction score
- 76.476
Τα έχω αποθηκευμένα, κάπου θα χρειαστούν.αλήθεια..τι τα έκανες καλέ?
Τα έχω αποθηκευμένα, κάπου θα χρειαστούν.αλήθεια..τι τα έκανες καλέ?
καλά εννοείται ότι οτιδήποτε ακούγεται πιο πολύ από τον Crown(τα πάντα δηλαδή) θα τρώει δάκτυλο δεν το συζητώΜόνο crown για ησυχία, αλλιώς μόντιασμα και αλλαγή ανεμιστήρες
Για Κάνε κανενα καλο τεστ και πες μας διαφορες αναμεσα στο dbx και το behringer, και μην μας αρχίσεις με βαθύ και γραποματα κανε σοβαρό ριβιουαπό αύριο αυτά μαζί με το dbx
μιλάω λαικά ...δεν απευθύνομαι σε χαιενδάδες πρωτευουσιάνους...Για Κάνε κανενα καλο τεστ και πες μας διαφορες αναμεσα στο dbx και το behringer, και μην μας αρχίσεις με βαθύ και γραποματα κανε σοβαρό ριβιου
ported ή sealed θέλεις να φτιάξεις?Μιας και το ξεθαψατε το thread εχει κανενας να μου στειλει σχεδια για κουτι για το dayton καθως και να μου προτεινει ξυλουργο κοντα στην Αθηνα?
αληθεια? ποοο! 1- μιων το dbx, τσιγκουνεφτικαν το κουμπιείναι ότι το dbx δεν έχει on/off οπότε το άφησα να φωτίζει το χολ στο σαλόνι
αλήτες παιδί μου...άσε...αληθεια? ποοο! 1- μιων το dbx, τσιγκουνεφτικαν το κουμπι
τελικος για τα left rightΕκείνος ο ασπρόμαυρος ενισχυτής τι ρόλο βαράει;
Εκείνος ο ασπρόμαυρος ενισχυτής τι ρόλο βαράει;
ρε πωρωμένοι και οι δυο σας!!!τελικος για τα left right
νταξ μικρό δεν το λες...Τι μικρό κουτί είναι αυτό ρε; Και δεν έχεις υδρόψυξη; Κι ούτε καν overclocked? Ντιπ φλώρος....
sealed σαν το δικό σου ακριβώς.μιλάω λαικά ...δεν απευθύνομαι σε χαιενδάδες πρωτευουσιάνους...
είμαι από χωριό εγώ
η πρώτη διαφορά που ανακάλυψα χθες πριν πάω για νάνι...είναι ότι το dbx δεν έχει on/off οπότε το άφησα να φωτίζει το χολ στο σαλόνι
[DOUBLEPOST=1506582280][/DOUBLEPOST]
ported ή sealed θέλεις να φτιάξεις?
Τι ασφάλεια έχεις;δεν εννοώ ζωής ,στον πίνακα γραμμή ρεύματος;μέχρι στιγμής...το subάκι λειτουργεί αδιαμαρτύρητα όσο γκάζι και αν έχει φάει...
ο PL στα @@ρια του...δεν νιώθει από όσο μου δίνει να καταλάβω...δεν τον έχω γεφυρωμένο...από αύριο αυτά μαζί με το dbx γιατί βαριέμαι να ξηλώνω και θέλω να ακούσω όσα πιο πολλά για να έχω μνήμη για αλλαγές
το μοναδικό του μειονέκτημα όπως είπαμε είναι τα φανάκια του,,,φασαριόζικα
Ο Crown το στο ίδιο μοτίβο..τα ξύνει με τα Άρτεμις ...2 ledάκια άναμμα με τόσο γκάζι
τι διάολο γέρασα και δεν μπορώ να ακούω πιο δυνατά
τώρα περιμένω τον άλλο μήνα και έναν κλώνο Lab Gruppen... μακάρι να μην έχει τόσο θόρυβο γιατί αυτός μου πήρε τα αυτιά
είπαμε PA ρε μάγκες..αλλά μέχρι να ανέβει η ορχήστρα θα πιστεύει ο κόσμος ότι υπάρχει καντίνα δίπλα του με βενζινογεννήτρια?
View attachment 80312 View attachment 80313 View attachment 80314
Τα δικά μου τα έκανε ο Georgesod...sealed σαν το δικό σου ακριβώς.
εντάξει ρε'συ...40Α είναι... δεν έβαλα και τα τέρατά σας...εσείς τρώτε μισή συναυλία U2 για ζέσταμαΤι ασφάλεια έχεις;δεν εννοώ ζωής ,στον πίνακα γραμμή ρεύματος;
με τον pl audio προσεχε παντως και το ρευμα.Τα δικά μου τα έκανε ο Georgesod...
Θα τα βρω και θα σου τα στείλω...αν και καλό είναι να ανοίξεις ένα θεματάκι να δούμε τι καμπίνα σε παίρνει να βάλεις για καλύτερη απόδοση
εντάξει ρε'συ...40Α είναι... δεν έβαλα και τα τέρατά σας...εσείς τρώτε μισή συναυλία U2 για ζέσταμα
εγώ είμαι σε νορμάλ πράγματα
από ζωής πάντως έχω Metlife
Η γυναικα ηταν ξεκαθαρη οτι μου επιτρεπει να παρω σαμπ. Βεβαια μην το μαμησουμε κιολας..... μονο για sealed με περνει..... απο διαστασεις οι δικες σου φαινονται καλες οποτε γιατι λες να παω σε αλλες εγωΤα δικά μου τα έκανε ο Georgesod...
Θα τα βρω και θα σου τα στείλω...αν και καλό είναι να ανοίξεις ένα θεματάκι να δούμε τι καμπίνα σε παίρνει να βάλεις για καλύτερη απόδοση
εντάξει ρε'συ...40Α είναι... δεν έβαλα και τα τέρατά σας...εσείς τρώτε μισή συναυλία U2 για ζέσταμα
εγώ είμαι σε νορμάλ πράγματα
από ζωής πάντως έχω Metlife
κοίτα κάτι προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν μερικοί μερικοί εδώ μέσαμε τον pl audio προσεχε παντως και το ρευμα.
βεβαια πρωτα θα παρεις τον κωνο στο χερι και μετα θα τον τερματισεις αλλα γενικα αν δεις να αναβοσβηνουν τα φωτα σου προσεχε...
έχεις και εσύ συνδυασμό μπουφέ-κρυσταλλιέρα-Γωγουλίνη?Η γυναικα ηταν ξεκαθαρη οτι μου επιτρεπει να παρω σαμπ. Βεβαια μην το μαμησουμε κιολας..... μονο για sealed με περνει..... απο διαστασεις οι δικες σου φαινονται καλες οποτε γιατι λες να παω σε αλλες εγω