Dayton UM-18 καμπίνα brainstorming

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.750
μέχρι στιγμής...το subάκι λειτουργεί αδιαμαρτύρητα όσο γκάζι και αν έχει φάει...

ο PL στα @@ρια του...δεν νιώθει από όσο μου δίνει να καταλάβω...δεν τον έχω γεφυρωμένο...από αύριο αυτά μαζί με το dbx;) γιατί βαριέμαι να ξηλώνω και θέλω να ακούσω όσα πιο πολλά για να έχω μνήμη για αλλαγές

το μοναδικό του μειονέκτημα όπως είπαμε είναι τα φανάκια του,,,φασαριόζικα

Ο Crown το στο ίδιο μοτίβο..τα ξύνει με τα Άρτεμις ...2 ledάκια άναμμα με τόσο γκάζι:o

τι διάολο γέρασα και δεν μπορώ να ακούω πιο δυνατά:cautious:

τώρα περιμένω τον άλλο μήνα και έναν κλώνο Lab Gruppen... μακάρι να μην έχει τόσο θόρυβο γιατί αυτός μου πήρε τα αυτιά
είπαμε PA ρε μάγκες..αλλά μέχρι να ανέβει η ορχήστρα θα πιστεύει ο κόσμος ότι υπάρχει καντίνα δίπλα του με βενζινογεννήτρια?:(
20170927_213934_LLS.jpg
20170927_213800_LLS.jpg
20170927_214038_LLS.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
79.750
Μόνο crown για ησυχία, αλλιώς μόντιασμα και αλλαγή ανεμιστήρες
καλά εννοείται ότι οτιδήποτε ακούγεται πιο πολύ από τον Crown(τα πάντα δηλαδή8-)) θα τρώει δάκτυλο δεν το συζητώ
αλλά μέχρι να κατασταλάξω θα μου μείνει κουσούρι με τόσο φύσημα και με βλέπω με αντιπαρασιτικά στα αυτιά:D

Reaction score
6.204
Μιας και το ξεθαψατε το thread εχει κανενας να μου στειλει σχεδια για κουτι για το dayton καθως και να μου προτεινει ξυλουργο κοντα στην Αθηνα?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.750
Για Κάνε κανενα καλο τεστ και πες μας διαφορες αναμεσα στο dbx και το behringer, και μην μας αρχίσεις με βαθύ και γραποματα:D:roflmao::roflmao::roflmao::laugh: κανε σοβαρό ριβιου:tongue:
μιλάω λαικά ...δεν απευθύνομαι σε χαιενδάδες πρωτευουσιάνους...
είμαι από χωριό εγώ:p:D

η πρώτη διαφορά που ανακάλυψα χθες πριν πάω για νάνι...είναι ότι το dbx δεν έχει on/off οπότε το άφησα να φωτίζει το χολ στο σαλόνι :D
[DOUBLEPOST=1506582280][/DOUBLEPOST]
Μιας και το ξεθαψατε το thread εχει κανενας να μου στειλει σχεδια για κουτι για το dayton καθως και να μου προτεινει ξυλουργο κοντα στην Αθηνα?
ported ή sealed θέλεις να φτιάξεις?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.750
Εκείνος ο ασπρόμαυρος ενισχυτής τι ρόλο βαράει;
τελικος για τα left right
ρε πωρωμένοι και οι δυο σας!!!
σε ένα σύστημα πρέπει να υπάρχει και πηγή όχι μόνο ενισχυτές!!

το HTPC είναι τρομάρα σας...κάνετε και λάικ μεταξύ σας:gotcha::roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.750
Τι μικρό κουτί είναι αυτό ρε; Και δεν έχεις υδρόψυξη; Κι ούτε καν overclocked? Ντιπ φλώρος.... :p
νταξ μικρό δεν το λες...:whistling:

τα παρακάτ που λες είναι για τους αναρχικούς του αθλήματος...
εγώ το πάω ορθόδοξα το pcάκι μου:D

Reaction score
6.204
μιλάω λαικά ...δεν απευθύνομαι σε χαιενδάδες πρωτευουσιάνους...
είμαι από χωριό εγώ:p:D

η πρώτη διαφορά που ανακάλυψα χθες πριν πάω για νάνι...είναι ότι το dbx δεν έχει on/off οπότε το άφησα να φωτίζει το χολ στο σαλόνι :D
[DOUBLEPOST=1506582280][/DOUBLEPOST]

ported ή sealed θέλεις να φτιάξεις?
sealed σαν το δικό σου ακριβώς.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
μέχρι στιγμής...το subάκι λειτουργεί αδιαμαρτύρητα όσο γκάζι και αν έχει φάει...

ο PL στα @@ρια του...δεν νιώθει από όσο μου δίνει να καταλάβω...δεν τον έχω γεφυρωμένο...από αύριο αυτά μαζί με το dbx;) γιατί βαριέμαι να ξηλώνω και θέλω να ακούσω όσα πιο πολλά για να έχω μνήμη για αλλαγές

το μοναδικό του μειονέκτημα όπως είπαμε είναι τα φανάκια του,,,φασαριόζικα

Ο Crown το στο ίδιο μοτίβο..τα ξύνει με τα Άρτεμις ...2 ledάκια άναμμα με τόσο γκάζι:o

τι διάολο γέρασα και δεν μπορώ να ακούω πιο δυνατά:cautious:

τώρα περιμένω τον άλλο μήνα και έναν κλώνο Lab Gruppen... μακάρι να μην έχει τόσο θόρυβο γιατί αυτός μου πήρε τα αυτιά
είπαμε PA ρε μάγκες..αλλά μέχρι να ανέβει η ορχήστρα θα πιστεύει ο κόσμος ότι υπάρχει καντίνα δίπλα του με βενζινογεννήτρια?:(
View attachment 80312 View attachment 80313 View attachment 80314
Τι ασφάλεια έχεις;δεν εννοώ ζωής ,στον πίνακα γραμμή ρεύματος;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.750
sealed σαν το δικό σου ακριβώς.
Τα δικά μου τα έκανε ο Georgesod...
Θα τα βρω και θα σου τα στείλω...αν και καλό είναι να ανοίξεις ένα θεματάκι να δούμε τι καμπίνα σε παίρνει να βάλεις για καλύτερη απόδοση

Τι ασφάλεια έχεις;δεν εννοώ ζωής ,στον πίνακα γραμμή ρεύματος;
εντάξει ρε'συ...40Α είναι... δεν έβαλα και τα τέρατά σας:o...εσείς τρώτε μισή συναυλία U2 για ζέσταμα:D
εγώ είμαι σε νορμάλ πράγματα;)

από ζωής πάντως έχω Metlife :p:roflmao:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Θα τα βρω και θα σου τα στείλω...αν και καλό είναι να ανοίξεις ένα θεματάκι να δούμε τι καμπίνα σε παίρνει να βάλεις για καλύτερη απόδοση

εντάξει ρε'συ...40Α είναι... δεν έβαλα και τα τέρατά σας:o...εσείς τρώτε μισή συναυλία U2 για ζέσταμα:D

με τον pl audio προσεχε παντως και το ρευμα.
βεβαια πρωτα θα παρεις τον κωνο στο χερι και μετα θα τον τερματισεις αλλα γενικα αν δεις να αναβοσβηνουν τα φωτα σου προσεχε...

Reaction score
6.204

Η γυναικα ηταν ξεκαθαρη οτι μου επιτρεπει να παρω σαμπ. Βεβαια μην το μαμησουμε κιολας..... μονο για sealed με περνει..... απο διαστασεις οι δικες σου φαινονται καλες οποτε γιατι λες να παω σε αλλες εγω

daharis666

Moderator
Reaction score
79.750
με τον pl audio προσεχε παντως και το ρευμα.
βεβαια πρωτα θα παρεις τον κωνο στο χερι και μετα θα τον τερματισεις αλλα γενικα αν δεις να αναβοσβηνουν τα φωτα σου προσεχε...
κοίτα κάτι προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα:p:roflmao::lol:
μακάρι Μιχάλη να το περάσω αυτό που πέρασες και εσύ:hi::hi::hi:

Η γυναικα ηταν ξεκαθαρη οτι μου επιτρεπει να παρω σαμπ. Βεβαια μην το μαμησουμε κιολας..... μονο για sealed με περνει..... απο διαστασεις οι δικες σου φαινονται καλες οποτε γιατι λες να παω σε αλλες εγω
έχεις και εσύ συνδυασμό μπουφέ-κρυσταλλιέρα-Γωγουλίνη?:tongue::D

το δικό μου είναι στα μίνιμουμ από πλευράς διαστάσεων...κανονικά θα έπρεπε να ήταν καμιά 10cm πιο βαθύ για να είμαστε στα recommended;) και από εκεί και πάνω όσο πιο μεγάλη καμπίνα τόσο πιο οικονομία από άποψη ενισχυτικών-watt

καλό θα ήταν αν σε παίρνει να πας κανένα κλικ πιο μεγάλο...μπορείς να μετρήσεις διαστάσεις του σημείου που είναι να το βάλεις? ή φωτό?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.838
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR