Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.309
Όχι, γιατι πρέπει να βάλεις θετικό φίλτρο, σε μεγάλο εύρος, το ελάχιστο +4-5db. Bad.
Ο αρχικός στόχος για μένα ειναι όσο το δυνατόν λιγότερες ακυρώσεις, όσο το δυνατόν λιγότερα φίλτρα με boost.

Δεν ξέρω. Πρέπει 1.να πεις εάν χρησιμοποιείς φίλτρα, και 2. να βάλεις μικρότερο smoothing.

Εφοσον σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις αυτόματη ισοστάθμιση μην το πολυψειρίζεις. Εκτός και αν το κανεις για εκπαιδευτικούς λόγους.
Και μόνο αν εχεις πάρει τρίποδα, αλλιως τζάμπα καίει η λάμπα.
τρίποδα θα έχω σίγουρα αύριο
ακόμα από κλωστή κρέμεται 3 μέρες τώρα..υπ΄΄αρχει απαγορευτικό για το σαλόνι...όσοι έρχονται κουζίνα:D
φίλτρα είπαμε πως όχι...χθες έκανα Poustia μετά από παρότρυνση:whistling::sneaky:(δεν λέω όμως ποιου..αλλά κόβει το μάτι σου:headbang::roflmao:

τα φίλτρσ με boost τι χαλάνε τόσο?με λογική χρήση έτσι?χθες πχ που τα είχα πειραγμένα δεν παρατήρησα κάποια παραμόρφωση
είχα χρησιμοποιήσει και τα 10 με τα 3 να έχω ανεβάσει σε λογικά πλαίσια 4-6 db στα 80

φυσικά και για εκπαιδευτικούς λόγους...να μην βοηθήσω κανέναν συγχωριανό και εγώ με αντίστοιχα προβλήματα:thumbsup:
εκτός και αν βαρεθήκατε και θέλετε να με ξαποστείλετε :whistling::D

το audyssey θα τρέξει στο τέλος όπως είπαμε

Το καταλαβαινεις οτι το θεμα ειναι ο χωρος και δε φταιει το κρος ετσι; μπασοπαγιδες και διαχυτες παιζει να βαλεις η θα παρεις τα παπουτσια στο χερι και θα τρεχεις;
φυσικά και είναι ο χώρος...σκούπα Χούβερ

μπασοπαγίδες θα μπουν...χώρο βρήκα και με αρκετά μεγάλο μέγεθος που πιστεύω ότι θα αποδώσει
η γυναίκα δεν το ξέρει ακόμα:p:D και ίσως να μην το πολυπροσέξει(σε 1η φάση τουλάχιστον) αν είμαστε λίγο προσεχτικοί στη σχεδίαση και το χρώμα...:thumbsup:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.835
Κατέβασε το κρος στα 60.
Στα 80 δεν γίνεται δουλειά.
Ότι ενέργεια (db) βάζεις στα 80 μένει σαν ακύρωση στα 160 κ' 320 με συνέπεια να κατεβαίνουν όλες οι συχνότητες.
Το ψάξαμε, το παιδέψαμε, δε δουλεύει πάμε παρακάτω.

A

AKARL

Guest
Νταχάρη πες την αλήθεια.
Δεν σε νοιάζουν οι μετρήσεις.
Απλά δοκιμάζεις τα όρια υπομονής του Γωγουλινίου....:p
Βάλε μιά φωτό του Γωγουλινιού. Θυμωμένου αν γίνεται.
Γκάϋς, χρυσός και απαράβατος κανόνας επιβίωσης είναι: don't mess με τα Γωγουλίνια της ζωής μας! Είναι απίστευτο το πόσο εφευρετικά μπορεί να γίνουν στο να κάνουν τη ζωή μας κόλαση! :punish: :(:redface:

μπασοπαγίδες θα μπουν...χώρο βρήκα και με αρκετά μεγάλο μέγεθος που πιστεύω ότι θα αποδώσει
η γυναίκα δεν το ξέρει ακόμα:p:D και ίσως να μην το πολυπροσέξει(σε 1η φάση τουλάχιστον) αν είμαστε λίγο προσεχτικοί στη σχεδίαση και το χρώμα...:thumbsup:
Έχω πσάκσει όλο το ιντερνέτ για να βρω μπασοπαγίδες σε σχήμα επίπλων σαλονιού (κρυσταλιέρες, μπουφέδες, κομοδίνα, νεσεσέρ κλπ.) αλλά δεν βρήκα πράμα. >:( (Σημ. εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα!)
Πχιάνουν τα χέργια σου αφού. Φτιάκσε διπλή πλάτη στις στερεοφωνικές κρυσταλιέρες σου (και στα υπόλοιπα κσυλοέπιπλα του σαλονιού) και χώσε μέσα μπασορουφήχτρες κατά το δοκούν.

Οι διαχύτες από την άλλη είναι πχιό δύσκολη υπόθεση .... αλλά εφικτή. ;)
Θέλει καλά οργανωμένο σχέδιο. Άκου προσεκτικά:

Θα αρχίσεις σιγά-σιγά και διακριτικά να πετάς, για κσεκάρφωμα, δγιάφορες ατάκες περί μοντέρνας και αφηρημένης τέχνης.

Π.χ.:
Γωγουλίνι: Τι καλό να σου μαγειρέπσω για αύριο;
Εξιεξηνταέξι: Ότι τραβάει η πσυχή σου καρδούλα μου, δεν προτιμάω κάτι ... άσε πάει να σπάσει το μυαλό μου. :whistling:
Γωγουλίνι: Γιατί καλέ μου;
Εξιεξηνταέξι: Όσο και να το πσάκσω δεν μπορώ να εντοπίσω συγγένειες μεταξύ της Οπ Άρτ και του κονστρουκτιβισμού ή του νεοπλαστικισμού.

Και ούτω καθεκσής.

Κάπχοια στιγμή θα εμφανίσεις στο τραπεζάκι του σαλονιού ένα-δγυό τέτχοια βιβλία:

Όταν κρίνεις ότι οι συνθήκες είναι ώριμες (πολύ προσοχή στο στάδιο αυτό) θα ρίξεις την ιδέα να αποκτήσετε καναδγυό έργα μοντέρνας τέχνης για το σαλόνι. Εννοείται της απολύτου χρωματικής και αισθητικής αρεσκείας του Γωγουλινίου.
Θα της παρουσιάσεις κάπχοιες προτάσεις να διαλέκσει:

Τόπχιασες το υπονοούμενο, έτσι; ;)

Δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο! :drinks:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.309
Κατέβασε το κρος στα 60.
Στα 80 δεν γίνεται δουλειά.
Ότι ενέργεια (db) βάζεις στα 80 μένει σαν ακύρωση στα 160 κ' 320 με συνέπεια να κατεβαίνουν όλες οι συχνότητες.
Το ψάξαμε, το παιδέψαμε, δε δουλεύει πάμε παρακάτω.
με το κρος των ηχείων+sub μέχρι τα 60...μην νομίζεις...αλλά είχα πάλι την βύθιση στα 80
θα ανεβάσω μόλις πάω σπίτι αναλυτικά να δειτε;)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.835
Ναι άλλα μόνο στα 80.
Όπως λέει και ο γιατρός , εκεί είναι ο λάκκος με τα φίδια. Είναι καθαρά θέμα διαστάσεων του χώρου και όχι δικού σου λάθος ή τοποθέτησης μικροφώνου. Αυτό το αποκλείσαμε. Για λεπτομέρειες στον Μπούτια.
Κατέβα στα 60.

Για ρώτα το αφεντικό. Μας παίρνει να κάνουμε μετρήσεις με το σαμπ δεξιά στην μπαλκονόπορτα να κοιτάει προς την κουζίνα; Έχει χώρο εκεί;

ΥΓ: Μη μασάς, αν βρούμε τα σκούρα θα αλλάξουμε καλώδια
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.309
Ναι άλλα μόνο στα 80.
Όπως λέει και ο γιατρός , εκεί είναι ο λάκκος με τα φίδια. Είναι καθαρά θέμα διαστάσεων του χώρου και όχι δικού σου λάθος ή τοποθέτησης μικροφώνου. Αυτό το αποκλείσαμε. Για λεπτομέρειες στον Μπούτια.
Κατέβα στα 60.

Για ρώτα το αφεντικό. Μας παίρνει να κάνουμε μετρήσεις με το σαμπ δεξιά στην μπαλκονόπορτα να κοιτάει προς την κουζίνα; Έχει χώρο εκεί;
δεξιά μπορούμε να το βάλουμε...στην μπαλκονόπορτα φάτσα προς κουζίνα...πάλι μπορούμε αλλά για λίγο γιατί υπάρχει
μπερζέρα:)
το μεσημέρι θα το κάνω να δούμε και από αυτό τι άκρη θα βγει:(

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757

daharis666

Moderator
Reaction score
80.309
Ουαί κι αλίμονο σε όποιον άτυχο προσπαθήσει να την μετακινήσει...
την μετακίνησα...:D
έρχομαι σε λίγο:o
[DOUBLEPOST=1510152972][/DOUBLEPOST]
την μετακίνησα...:D
έρχομαι σε λίγο:o
FTOYYY..δεν γίνονται αυτά! :headbang:
άκυρο...δεν φτάνει το καλώδιο...
τσάμπα το κουβάλημα

να ρωτήσω που αλλού μπορώ να το βάλω?:whistling:

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.309
testing
δεξί ηχείο στα 60 με BW(12-24-48)
SUB στα 100 με bw24

κοκκινο BW48
πράσινο BW24
μωβ BW12
right 60(bw(12-24-48)-sub 100 bw24.jpg

[DOUBLEPOST=1510154542][/DOUBLEPOST]
:lolsign::lolsign::lolsign:
Έχω λιώσει στα γέλια.
και ακόμα τώρα ξεκινήσαμε:gamer:
[DOUBLEPOST=1510154965][/DOUBLEPOST]Αριστερό ηχείο στα 60 με BW(12-24-48)
SUB στα 100 με bw24

κοκκινο BW12
μπλε BW24
πράσινο BW48

LEFT 60 BW(12-24-48) SUB 100 BW 24.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος