- Reaction score
- 80.309
τρίποδα θα έχω σίγουρα αύριοΌχι, γιατι πρέπει να βάλεις θετικό φίλτρο, σε μεγάλο εύρος, το ελάχιστο +4-5db. Bad.
Ο αρχικός στόχος για μένα ειναι όσο το δυνατόν λιγότερες ακυρώσεις, όσο το δυνατόν λιγότερα φίλτρα με boost.
Δεν ξέρω. Πρέπει 1.να πεις εάν χρησιμοποιείς φίλτρα, και 2. να βάλεις μικρότερο smoothing.
Εφοσον σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις αυτόματη ισοστάθμιση μην το πολυψειρίζεις. Εκτός και αν το κανεις για εκπαιδευτικούς λόγους.
Και μόνο αν εχεις πάρει τρίποδα, αλλιως τζάμπα καίει η λάμπα.
ακόμα από κλωστή κρέμεται 3 μέρες τώρα..υπ΄΄αρχει απαγορευτικό για το σαλόνι...όσοι έρχονται κουζίνα
φίλτρα είπαμε πως όχι...χθες έκανα Poustia μετά από παρότρυνση(δεν λέω όμως ποιου..αλλά κόβει το μάτι σου
τα φίλτρσ με boost τι χαλάνε τόσο?με λογική χρήση έτσι?χθες πχ που τα είχα πειραγμένα δεν παρατήρησα κάποια παραμόρφωση
είχα χρησιμοποιήσει και τα 10 με τα 3 να έχω ανεβάσει σε λογικά πλαίσια 4-6 db στα 80
φυσικά και για εκπαιδευτικούς λόγους...να μην βοηθήσω κανέναν συγχωριανό και εγώ με αντίστοιχα προβλήματα
εκτός και αν βαρεθήκατε και θέλετε να με ξαποστείλετε
το audyssey θα τρέξει στο τέλος όπως είπαμε
φυσικά και είναι ο χώρος...σκούπα ΧούβερΤο καταλαβαινεις οτι το θεμα ειναι ο χωρος και δε φταιει το κρος ετσι; μπασοπαγιδες και διαχυτες παιζει να βαλεις η θα παρεις τα παπουτσια στο χερι και θα τρεχεις;
μπασοπαγίδες θα μπουν...χώρο βρήκα και με αρκετά μεγάλο μέγεθος που πιστεύω ότι θα αποδώσει
η γυναίκα δεν το ξέρει ακόμα και ίσως να μην το πολυπροσέξει(σε 1η φάση τουλάχιστον) αν είμαστε λίγο προσεχτικοί στη σχεδίαση και το χρώμα...