- Reaction score
- 22.082
Επανάληψις: Αφτό το χόμπυ δε θα το βαρεθώ ποτέ...
αυτό το φόρουμ, νόμιζα πως θα έλεγεςΕπανάληψις: Αφτό το χόμπυ δε θα το βαρεθώ ποτέ...
Αυτο το φορουμ, σε συγκριση παντα με τα φορουμ αυτου του χωρου, ειναι απο τα πιο σοβαρα σε αυτα που γραφονται. Τα περισσοτερα φορουμ του hi end ειναι στο στυλ του whathifiαυτό το φόρουμ, νόμιζα πως θα έλεγες
Αυτό που δεν μπορώ ν' αποφασίσω ακόμα, είναι αν τα πιο σοβαρά που γράφονται, πρέπει να τα βλέπω σαν πράγματα που επιπλέουν στον αφρό , η σαν βαριά που χάνονται στο βυθό της "άποπσης"...Αυτο το φορουμ, σε συγκριση παντα με τα φορουμ αυτου του χωρου, ειναι απο τα πιο σοβαρα σε αυτα που γραφονται. Τα περισσοτερα φορουμ του hi end ειναι στο στυλ του whathifi
Μπα θα παρω τα Mola-Mola, που εχουν και γάντια !.....
Θαυμάσια...Αναμένω λοιπόν να σε δω μ'έναν τέτοιον αφού θα έχεις...ξεφορτωθεί τους Viva.
Καθότι γνωρίζεις ότι τέτοιες δηλώσεις έχουν ουσιαστική αξία μονάχα όταν βάζεις τα χρήματα και τον κόπο εκεί όπου βρίσκεται ο Λόγος σου...
Μπα θα παρω τα Mola-Mola, που εχουν και γάντια !
Ε ρε ξύλο που τους χρειάζεται....
Εμένα πάλι (10.900) γιατί μου φαίνονται φτηνά γιαυτά που "προσφέρει".....Αυτά παρεπιμπτόντως γιατί είναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ακριβά?....
Clas D μεν ,αλλα στο σασί εχουν και ενα κομάτι από ( Τίμιο ξύλο) .Από τα Ιεροσωλυμα Ενοείται !!!! Τhat makes the differentΑυτά παρεπιμπτόντως γιατί είναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ακριβά? Από τα 500 σκάρτα ευρώ το κομμάτι στα 16.500 USD το ζευγάρι....Α, και από τον ίδιο σχεδιαστή/κατασκευαστή.
Για να τείνουν να συντελούν σε υπερηφάνεια κυριότητας από την πλευρά του ιδιοκτήτη,ή ακόμα και σε παραψυχολογικές υπερβάσεις κατά το ατένισμά τους ...Αυτά παρεπιμπτόντως γιατί είναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ακριβά? Από τα 500 σκάρτα ευρώ το κομμάτι στα 16.500 USD το ζευγάρι....Α, και από τον ίδιο σχεδιαστή/κατασκευαστή.
Καλά, άμα σου φαίνονται ακριβά τα Mola-Mola πάρε Theta !!! Τσάμπα !!Φοράνε τα nc1200 και ίσως κάποιο περιποιημένο buffer από τον κατασκευαστή. Όντως οι τιμές είναι πολύ ψηλά
Γιατί δεν ξέρεις (ή θες να ξεχάσεις) ότι υπάρχουν και τα Kii όπου με λιγότερα χρήματα έχεις και ηχεία και ενισχυτές ........και ξενοιάζεις για πάντα, εις τους αιώνας των αιώνων...............Αμηηηηηηηηηηηηηηηην.Εμένα πάλι (10.900) γιατί μου φαίνονται φτηνά γιαυτά που "προσφέρει".....