Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
4.235
Κωστα σε stereo ακροαση που τον ακουσα ειναι ποιο μουσικος απο τον pioneer, βεβαια μιλαμε για δυο ενισχυτες με διαφορα 10 χρονων.

οτι αφορα την θεαση ταινιων δεν μπορω να πω τιποτα ακομα γιατι δεν εχω βρει ακομα τον χρονο - απο αυριο θα αρχισω να ασχολουμαι.

Reaction score
8
Έχω τον 7010, εάν γνωρίζετε έχω δύο απορίες. Pass throhgh κάνει μόνο σε μία είσοδο ? Αν όχι αλλά σε περισσότερες πως γίνετε ? Ακόμη, στην έξοδο που έχω βάλλει τον προτζέκτορα βλέπει μόνο το blue ray και όχι τη nova ούτε το media player. Τι κάνω λάθος ?

Reaction score
1.057
Σκεφτομαι την αγορα ενος 7011 με ενα συνδυασμο ενεργων και παθητικων ηχειων που εχω στη κατοχη μου . Ειναι σωστη η σκεψη αυτη?
Εχω τωρα τον hk dpr 1005 απο το 2006 .
Αν συγκρινουμε βαση των 2 μετρησεων στα review παρακατω
https://www.soundandvision.com/cont...digm-monitor-v4-series-speaker-system-ht-labs
και
https://www.soundandvision.com/content/marantz-sr7011-av-receiver-review-test-bench
μπορουμε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα ηχητικα ? Το 0,1 distortion δηλαδη τι σημαινει ηχητικα ?

Reaction score
15.543
να τον παρεις ειναι ωραιος....

το 0.1 ειναι παραμορφωση και οσο μικροτερο τοσο καλυτερα.....
....καπου εκει ειναι ενα οριο στο αν το ακους η οχι και ποσο....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.502
να ρωτήσω κάτι στους έχοντες...

το app του audyssey στον marantz λειτουργεί σωστά?
έχει μετρήσει κανείς το πριν και το μετά?
ή κάνει το Audyssey αυτό που του επιτρέπει η επεξεργαστική ισχύς του (ώστε να υπάρχει ασφάλεια για να μην υπάρξει παραμόρφωση) χωρίς να σε λαμβάνει υπ όψιν το τι του βάζεις να κάνει?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.318
Το έχει μετρήσει οtematogazi και λέει ότι κάνει ότι πρέπει. Βέβαια έχει και το installer kit.

Reaction score
15.543
να ρωτήσω κάτι στους έχοντες...

το app του audyssey στον marantz λειτουργεί σωστά?
έχει μετρήσει κανείς το πριν και το μετά?
ή κάνει το Audyssey αυτό που του επιτρέπει η επεξεργαστική ισχύς του (ώστε να υπάρχει ασφάλεια για να μην υπάρξει παραμόρφωση) χωρίς να σε λαμβάνει υπ όψιν το τι του βάζεις να κάνει?
τωρα που τελειωσαν οι γιορτες μολις βρω χρονο θα δω τι δουλευει και τι οχι ακριβως....
....2 πραματακια που πειραξα στην αρχη να δω τι κανει τα εκανε ακριβως,αλλα ηταν σε μεσο-υψηλες συχνοτητες...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.036
Στις ρυθμίσεις
speakers - manual setup - 2ch playback η ρύθμιση αφορά στα ηχεία του δεύτερου χώρου?

Reaction score
1.391
Όχι είναι του ίδιου χώρου ... :)
Τα L R ...
Έτσι είναι στον denon 4400 που είναι σχεδόν ίδιο αποτι γνωριζω

Reaction score
402
σε όλους τους marantz μπορουν να σβήσουν όλα τα φωτάκια καθώς και το μπλε led γύρω από την οθόνη "φινιστρίνι" ωστε να μην ενοχλεί κανένα φωτάκι του ενισχυτή κατα την προβολή ταινίας;

ενδιαφέρομαι κυρίως για τους 6011, 6012, 7011, 7012.
ευχαριστώ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.502
σε όλους τους marantz μπορουν να σβήσουν όλα τα φωτάκια καθώς και το μπλε led γύρω από την οθόνη "φινιστρίνι" ωστε να μην ενοχλεί κανένα φωτάκι του ενισχυτή κατα την προβολή ταινίας;

ενδιαφέρομαι κυρίως για τους 6011, 6012, 7011, 7012.
ευχαριστώ
οι σειρές 6 δεν έχουν τέτοιο λαμπάκι>:(τσίπιδες :D

Reaction score
402
οι σειρές 6 δεν έχουν τέτοιο λαμπάκι>:(τσίπιδες :D
αρα μας κανουν :D

στους μεγαλύτερους/ακριβότερους δηλαδής δεν σβήννν;
πληρώνεις παραπάνω για να σε ενοχλούν τα λαμπιόνια;
θα ειναι epic fail αν δεν το σκέφτηκαν..

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ