Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Reaction score
6.204
Τρομερος χωρος και σύστημα. Φαινεται οτι εχει φτιαχτει με μερακι απο καποιον που εχει συνεπεια και ειναι αποτελεσμα μακροχρονιας ενασχολησης με το χόμπι τοσο απο την συλλογη απο τους δισκους οσο και απο ολο το συστημα και το χωρο. Βγαζει μια αίσθηση ζεστασιάς που δεν μπορω να την περιγραψω με λογια. Σε αυτο βεβαια συντελούν και οι απίστευτες φωτογραφίες που εχεις βγαλει σε σημειο που ημουν ετοιμος να ρωτησω αν προσελαβες κάποιον επαγγελματια να φωτογραφήσει το χωρο σου, μεχρι που ειδα το λινκ κατω απο τα ποστ σου και καταλαβα οτι ασχολεισαι οντως επαγγελματικα με την φωτογραφια. Και παλι συγχαρητήρια !!!!

A

AKARL

Guest
εγω τον αγαπαω τον Κωστα παντως να ξερετε...
πολλα χρονια τωρα...
ασε που αφου το ρυθμισε το κολπο, μου λεει σ αρεσει ( στα γρηγορα σας τα λεω) του λεω ναι εννοειται, αφου με ξερεις λεω. αφου εγω σε γεννησα ρε με λεει χαχα!!
Και φυσικα τον ευχαριστω και παλι για οτι εκανε.
εγω με τον Κωστα EAR παντως το φιλαρακι μου, που μου το σεταρισε μου το ρυθμισε τα παντα ολα τελεια και τον αγαπαω πολυ για παντα, τις βλαλαμε εξω, τις ειδαμε, τις μετρησαμε........
σουπερ ομως......
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops::oops:

Ιδού τι πραγματικά συνέβη στο Κοτσιδόσπιτο:

JK: Κώστα πρέπει να σου πω κάτι.
CE: Τι;
JK: Σε αγαπώ πολλα χρονια τωρα και νομίζω ότι θα σε αγαπώ για πάντα.
CE: Φηλ φρη ρε φιλαράκι.
JK: Τι θα με κάνεις τώρα;
CE: Θα σε ρυθμίσω το κόλπο και θα σε σεταρω τα πάντα όλα.
JK: Μουρλια, θα το κάνουμε τα δυό μας;
CE: Ε, είπα και σε ένα φιλαράκι να έρθει να βάλει κι αυτό ένα ποδαράκι.
JK: Τι, τρίο; Δεν ξέρω φοβάμαι λίγο.
CE: Μη φοβού, τόχουμε.

Σεταριζμα κλπ.

CE: Λοιπόν, σε αρέσει;
JK: Ναι εννοείται, αφου με ξερεις!
CE: Αφου εγω σε γεννησα ρε, δε φακτς οφ λάϊφ!
DF: Μιά και τελειώσαμε δεν τις βγάζουμε έξω να τις δούμε και να τις μετρήσουμε;

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::cry::cry::cry::cry::cry::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ΥΓ: πριν λιποθυμήσω να σας πω μόνο πως μακρύτερο ανεδείχθη το τρίτο πόδι του Ντίμι. :focus:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.059
Άμα θες να πάρεις φωτογραφική μηχανή, ρώτα τον Κοτσίδη.
Θα σε ρωτήσει τι θες να βγάζεις (εφαρμογή) και λοιπές ερωτήσεις για να δει τις ανάγκες σου, και θα σου πει τι να επιλέξεις από σώμα, στα λεφτά που μπορείς να ξοδέψεις, και τι φακούς χρειάζεσαι.
Φυσικά, αν απλώς πάρεις αυτήν που έχει ο Κοτσίδης, θα είσαι οκ...
Βεβαίως αυτός είναι επαγγελματίας, και διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό.

Κάθε σύγκριση με τα του ήχου, είναι ... σκόπιμη.

A

AKARL

Guest
Άμα θες να πάρεις φωτογραφική μηχανή, ρώτα τον Κοτσίδη.
Θα σε ρωτήσει τι θες να βγάζεις (εφαρμογή) και λοιπές ερωτήσεις για να δει τις ανάγκες σου, και θα σου πει τι να επιλέξεις από σώμα, στα λεφτά που μπορείς να ξοδέψεις, και τι φακούς χρειάζεσαι.
Φυσικά, αν απλώς πάρεις αυτήν που έχει ο Κοτσίδης, θα είσαι οκ...
Βεβαίως αυτός είναι επαγγελματίας, και διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό.

Κάθε σύγκριση με τα του ήχου, είναι ... σκόπιμη.
+ 1000! :thumbsup: :drinks:

A

AKARL

Guest
Dear John, Costas and Dimi

Θέλω να πω κάτι κοινότοπο και αυτονόητο:

Με αδιάφορους ή αντιπαθείς ανθρώπους αδυνατώ ακόμη και να μιλήσω πολύ, δε, περισσότερο να κάνω πλάκα. Έχω παθολογική αδυναμία υποκρισίας.

Για να συνομιλώ ή, πολύ περισσότερο, να κάνω πλάκα με κάποιον θα πρέπει να μου είναι τουλάχιστον ενδιαφέρων και συμπαθής.

Επίσης αδυνατώ να κάνω πλάκα κακοπροαίρετα.

Το χιούμορ είναι χιούμορ και το πείραγμα έχει ενδιαφέρον και πλάκα όταν γίνεται με άξιους "αντιπάλους". Θεωρώ απόλυτο χάσιμο χρόνου να κάνω πλάκα με κάποιον εύκολο στόχο.

Το χιούμορ μου δεν έχει στόχο να προσβάλει ή να μειώσει κάποιον. Οι στόχοι είναι πολλοί και διαφορετικοί κατά περίπτωση. Ουδέποτε καλοπροαίρετοι.

Αφτά τα ολίγα και απολύτως ειλικρινά! :hi: :drinks:

A

AKARL

Guest
Φτιάχνω ξαφέ να ξυπνήσω σήμερα και λέω να ρίξω και μια ματιά στο σάϊτ να δω τι έγινε τις μεταμεσονύχτιες ώρες και διαβάζω κάτι μυστήρια σχετικά με .... κάστανα και μου βγαίνει ο ρημάδης από τα ρουθούνια και λύνομαι πάλι στα γέλια.

Εκεί που γελώ σα το κοπέλι μου έρχεται μια επιφοίτηση σχετικά με αφτά που διαδραματίστηκαν χτες εδώ στο Κοτσιδόσπιτο:

Προφανώς για μένα το "κρυφό αντικείμενο του πόθου" να κάνω πλάκα είναι ο Μπουτιά ή, για να το πω αλλιώς, ο Μπουτιά είναι για μένα η (Μεγάλη) Λευκή Φάλαινα .... χωρίς να τρέφω γι΄αυτόν συναισθήματα αντίστοιχα με αυτά του Κάπταιν Έϊχαμπ (συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο). ;)

(Μεγάλη) Λευκή Φάλαινα .... (Μεγάλη) Λευκή Φάλαινα .... ή MOBY DICK!!!!!

MOBY - DICK .... και λύνομαι ξανά στα γέλια. :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Σκεφτείτε το καλά (και σε σχέση με αυτά που γίνονται παραδίπλα) πόσο ταιριαστό είναι: ..... Ο Μπουτιά ..... MOBY DICK!!!!!

Σας παρουσιάζω μια σύνοψη (παραποιημένη κατά το δοκούν από τον υποφαινόμενο).

Μόμπυ Ντικ - Η Λευκή Φάλαινα

Μόμπυ Ντικ

Χαρακτηριστικά
Φύλο: Αρσενικό
Είδος: Φάλαινα που παρεπιδημεί στην αβαθή άβυσο της υψιπετούς ηχητικής αναπαραγωγής.

Χαρακτήρας
Η λευκή φάλαινα Μόμπυ Ντικ είναι πανούργα και πανέξυπνη καθώς δεν πέφτει στις παγίδες των αιρετικών ακροαματικόφιλων (άλλως, χαλιεντάδων) αλλά τους καταστρέφει κιόλας κάθε φενάκη σκληρά και ΑΚΑΡΔα! Είναι αδίστακτη και τεράστια με μεγάλο κοφτερό μυαλό και καταβαραθρώνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε βρεθεί στο πέρασμα της. Τα δόντια της είναι τόσο δυνατά που μπορούν με ευκολία να καταστρέψουν και τα πιο γερά καλώδια! Η μεγαλύτερη και πιο μισητή φάλαινα που έχει συναντήσει ποτέ του ο Χ. Π. Χαλιέντ.

Ιστορία

Στο μυθιστόρημα Μόμπυ Ντικ
Ο Μόμπυ Ντικ, η Λευκή Φάλαινα, άρπαξε τα χρυσά κρυογεννημένα καλώδια με βύσματα ροδίου του
Χ. Π. Χαλιέντ και τώρα αυτός έχει ένα απλό μονόκλωνο χάλκινο. Στο τέλος, όλα τα μέλη του πληρώματος του πλοίου ACA έχουν τραγική κατάληξη από τον Μόμπυ Ντικ που αποδομεί και διασύρει τα σετάπ τους!

Στην ιστορία Μόμπυ Ντικ
Ο Μόμπυ Ντικ αποδομεί το σετάπ του Χ. Π. Χαλιέντ και χλευάζει τα μηχανήματά του, αλλά, και αυτό που μετράει περισσότερο για τον Χ. Π. Χαλιέντ, αρπάζει τα χρυσά κρυογεννημένα καλώδια με βύσματα ροδίου, το σύμβολο της δύναμης και καλής τύχης του, και σα να μην έφτανε αυτό τα δίνει στον γνωστό συνεργό του, και θαυμαστή του ΜΟΒΥ, ο οποίος το ένα καλώδιο το κάνει λουρί για τον σκύλο του και στο άλλο απλώνει ρούχα να στεγνώνουν στο μπαλκόνι! Από το τότε ο Χ. Π. Χαλιέντ τον κυνηγάει θανάσιμα για πάρει πίσω αυτό που έχασε!

Στην ιστορία αυτή η τελική μάχη έχει μια εντελώς διαφορετική κατάληξη απ' το μυθιστόρημα! Τον Χ. Π. Χαλιέντ και τα άλλα μέλη του πληρώματος του ACA τους καταπίνει η λευκή φάλαινα. Στο εσωτερικό αυτού του τεράστιου κητοειδούς οι χαλιεντάδες αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους σκοπό! Να αυξήσουν εντυπωσιακά και προκλητικά τα μόριά τους ώστε να νοιώσουν, επιτέλους, ισάξιοι ή/και ανώτεροι από τους ορθόδοξους ακροαματικόφιλους εχθρούς τους. Όμως ηττώνται με ευκολία και στο τέλος τα μέλη του πληρώματος του ACA καταφέρνουν να αποδράσουν ανάβοντας φωτιά καίγοντας PDF της AES και EBU μέσα στην κοιλιά της φάλαινας ώστε να αναγκαστεί να τους φτύσει έξω. Μετά από αυτό ο Μόμπυ Ντικ φεύγει και πάλι στην αχανή θάλασσα της υψηλοπιστοτικής ακροαματικοφιλίας με τον Χ. Π. Χαλιέντ να αναρωτιέται τι να ψάχνει.

ΥΓ: Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. :)

Last edited by a moderator:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.628
Το δίσκο δεξιά, του Stokowski, τον έχω κι εγώ - τον αγόρασα μετά από προτροπή του @Gebreselassie (!!!). Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Η! Καλές ακροάσεις!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky