Ηχεία μέχρι 15.000€

Reaction score
199
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Σε περίπτωση που έχωπιο πολύ χρόνο για μουσική τα μικρά Jbl έρχονται πιο μπροστά.
Θα ήθελα να πω και το εξής ... αν έχω κάποια ενίσχυση χαμηλών συχνοτήτων πολύ πιθανό να μου αρέσουν. Αν πάρω κάποιο ηχείο που να μην ακούγεται αυτή η «παραμόρφωση» ισως και να μην μου αρέσει . Πιστέψτε όμως ότι οι χαμηλές συχνότητες ακούγονται πολύ σωστές ,σφικτές ,ελεγχόμενες με σωστή έκταση και ένταση .( τουλάχιστον με τα ti10 )
Ο χώρος σου είναι καταπληκτικός να τον χαίρεσαι, με φωτεινότητα και μια απορρέουσα ζεστασιά χωρίς να είναι φορτωμένος με πολλά έπιπλα. Το ήχο σύστημα δένει αρμονικά με τον χώρο.
Τα ηχεία σου έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ καλά για τον χώρο σου και πρέπει να παίζουν υπέροχα.
Εγώ στη θέση σου δεν θα τα άλλαζα.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
Φίλε
jiovani75
Εκτόs από το τάβλι ....μέ τί άλλο αθλείσαι ? ( μέ την ιστιοπλοία ή τό τένιs )
Τά κύπελλα γάρ στον χώρο σου , εκεί με πάνε .
Ό χώροs σου είναι τέλειοs ! Καί οί εσοχέs εκεί πού πρέπει .
Έχειs ηχώ όμωs στόν χώρο σου και πρέπει να το δείs λίγο και αυτό .
Εκεί πίσω από τον καναπέ σου , από την πάνω εσοχή μέχρι κάτω , θά έβαζα 2-3 " πίνακεs " τέτοιουs μαύρουs , καθώs και στά αριστερά του καναπέ σου . Δέν είναι άσχημοι , κάθε άλλο .
Πάνε γάντι και με το χρώμα που έχειs τώρα στουs τοίχουs σου συν του ότι θά βλέπειs πολύ καλύτερα τίs ταινίεs σου !
Mixing-studio-acoustic-treatment-2.jpg

-
Θά ξεκίναγα από αυτό και μετά γιά ηχεία .
Tέλοs να σου ζητήσω συγγνώμη που πήρα τό θάρροs να βάλω photo από τον χώρο σου αλλά τό έκανα με καλή πρόθεση .

- :drinks:
.

A

AKARL

Guest
Όταν τα πρωτοαντίκρισα,νόμιζα ότι κάποιος διαδικτυακός...φαρσέρ είχε προσαρτήσει με photoshop κώνους από συμβατικά Wharfedale σε περίβλημα που έμοιαζε προερχόμενο από παραδοσιακές ντουλάπες Tannoy ...
Instant Classic με πινελιά από Tom Robbins! :laugh::laugh::laugh::laugh:

Υπό την παρούσα διαρρύθμιση σε φαντάζομαι μονάχα με Kii...
Μια λύση είναι τα κιι, αλλά οι στάθμες δε ξέρω αν θα σου αρκούν.
Κοίτα να δεις κάτι .... συμπτώσεις! :taunt:

Τα ίδγια δγιαβάζετε; :geek:

Λοιπόν, αγαπητέ Τζιοβάνι πιο σοβαρή και άρτια τεκμηριωμένη πρόταση είναι μάλλον αδύνατο να βρεις σε αυτή την πλευρά του γαλαξία. :wink: :drinks:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.907
:coffee:

Καλημέρα παιδγιά, καgλημέρα Τζιοβάgννι! :D

Είδα φως και μπήκα. :taunt:

Ωραία πράματα βλέπω και δεν κσέρω από που ν' αρχίσω ...:idk:

Καταρχήν ( :roflmao:) συγχαρητήρια για τη σαλοτραπεζαρία/θεραπευτήριο. Είναι bona fide υψιτελής! :hi:

Ωραίοι γίδινοι τόνοι στους τοίχους, τα πατώματα και τα έπιπλα. Πιστεύω, όμως, ότι θα του ταίργιαζε να κανελώσεις ένα-δγυό τοίχους και να προσθέσεις μερικές πινελιές μπλε της τουαλέτας εδώ κι' εκεί ως αισθητική "αναβάθμιση". ;)

Λατρεύω τη μαγόν-γκλασέ απόχρωση των κσύλινων επίπλων αλλά υποκλίνομαι στην κοραλοκοκκινοπορτοκαλί μπουχάρα. Μοιραράκη είναι βρε κιμπάρη; ;):thumbsup::boast:

Βλέπω ότι ο καναπές έχει μόνιμο βαθούλωμα από τις συνεδρίες και χρειάζεται επειγόντως αναβάθμιση.

Κατά τα άλλα είσαι σούπερ! Έχεις και τις γυαλιστερές κούπες στη στιβαρή κσύλινη σιντοθήκη, σου έφχομαι, ολόκαρδα, να κατακτήσεις και το χόλυ γκρέϊλ της ακροαματικοφιλίας! :party:

Πάμε τώρα στα του ήχου...:spiteful::spiteful::spiteful:

Αρχικά θα πρέπει να πω ότι προτιμώ το σετάπ σου όταν είχες τα μεγάλα ηχεία όπως φαίνεται στη φωτό που έβαλε το Μανωλιό παραπάνω (αλλά όχι για τους λόγους που νομίζεις).

Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι τότε είχες καταχωνιασμένο το ΜΚΙΙ στην κάτω δεξιά γωνία του ράκ, οπότε ήταν αδύνατο να ακούς το σετάπ σου να αποδίδει τα βαρύτιμα βινύλια (με επίστρωση βηρυλλίου) που έχεις. Και μη νομίζεις ότι θα με ξεγελάσεις με το Κομιουνικέ που έχεις, για κσεκάρφωμα, βάλει φόρα παρτίδα προκειμένου να κρύπσεις τις δισκάρες της Νταϊάνα Κραλλ, της Ρεμπέκκα Πίτζεον, του Γιό-Γιό Μα(μαααααααα) και του Ντέϊβιντ Τσέσκυ (μισό ... πάω να κσεράσω).

Έχω και μια απορία: εκείνο το μισάνοιχτο μαραφέτι πάνω-πάνω στο ρακ τι κάνε; Στρώνει καυλώδια;

Φιρί φιρί το πας να με τσαντίσεις, ε; :spiteful:

Ποια πάντα; Aπό Baroque έως Bar-rock, Hendrix και Καζαντζίδη (10.000 watt); Aida και Παπαλάμπραινα; Don Giovanni και Μπρουκλόγιαννη; Φρανκ Ζάππα και Britney Spears; Δε γίνεται σου λέω .... είναι αμοιβαία αποκλειόμενα. ;)
Δε μου λες, σύγχρονη Κρητική μουσική ακούς; :vinsent::vinsent::vinsent:

Ηeavy metal ... ακούς και τέτχοια, really? Και που να θελήσεις ν' ακούσεις EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN σε ρεαλιστικές στάθμες ..... μηχανουργείου. :o:o:o

Προσπαθώ, ειλικρινά, να καταλάβω αν γουστάρεις (έστω και λίγο) τη Μουσική ή αν είσαι καμένος υψιτελής ποζεράς. Το ότι έχεις ΜΚΙΙ και έναν σοϊκό δίσκο είναι κάπως παρήγορο αλλά δε φτάνει. ;)

Σου έχω, λοιπόν ένα κουίζ μουσικών γνώσεων για να σε τσεκάρω. Σήμερα το πρωί, ερχόμενος στη δουλεία, άκουσα έκσι τραγούδια από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όλα είχαν θέμα τη Γυναίκα και όλα ήταν κσένα :rolleyes: (δηλ. μη ελληνικά - για όνομα πχιά). Θα σου πω τους τίτλους στα Ελληνικά θα μου τους πεις στα κσένα και θα μου απαντήσεις αυτά που θα σε ρωτάω:

1) Γυναίκα Πέρα απ’ την Ποταμιά. Ποιος το είπε; (Χιντ: έγχορδος Βασιλεύς της Θλίψης).
2) (Μπαρόβιες) Κονσοματρείς Γυναίκες. Ποιο συγκρότημα το είπε; (χιντ: εμπνεύστηκαν τον τίτλο τους από τραγούδι κάποιου που το παρατσούκλι του ήτο Θολά Νερά, ΚΑΙ αρέζουν στην Τούρτα).
3) Μπυροπίνουσα Γυναίκα. Ποιος το έγραψε; (Χιντ: το όνομά του παραπέμπει στην πόλη του θρυλικού Ηλιακού Στούντιο και στο ... αδυνάτισμα). Ποιος λευκός έγχορδος βασιλιάς της τελεκάστερ το διασκεύασε πολύ επιτυχημένα (αυτό άκουσα);
4) Γυναίκα. Ποιος καφετί έγχρωμος γκιράπας το είπε;
5) Ω Όμορφη Γυναίκα. Στη διασκευή, φευ, γνωστότερη της αυθεντικής εκτέλεσης, που πιθανώς να γνωρίζεις ποιος είναι ο "λιγομίλητος", αλλά απίστευτα μεστός και περιεκτικός στον ήχο του, Βασιλεύς της θλίψης και ποιος ο "φλύαρος" δεξιοτέχνης;
6) Άδικη Γυναίκα. Ποιος το έγραψε; Χιντ: μακαρίτης έγχρωμος έγχορδος που αρέζει στον Πατριάρχη.

Λοιπόν, αν, πραγματικά, ψάχνεις κάτι "καλό και τίμιο" η γνώμη μου είναι αφτό. Δεν είναι υψιτελές, δεν είναι σωστό, δεν είναι ενεργό, έχει παθητικό κροσόβερ και τα χίλια κακά της μοίρας του ΑΛΛΑ παίζει "καλά", κάνει μόλις δυο (2) αβουγουδού και θα σου περισσέψουν λ7 για ισόβιες συνδρομές στα σποτιφάϊ και τάϊνταλ που λένε οι ΕΑΡ και Ντίμι και για καμμιά χιλιαρέ δίσκοι που λέω εγώ. ;):):drinks:
Γιατί βρε akarle έκ του άκαρδε του την λές συνέχεια του ανθρώπου?
Αυτός άνοιξε ένα ρημαδονήμα να ρωτήσει τι ηχεία να πάρει. Και εσύ τον πηγαίνεις κ@λοφεράντζα για κάμποσα ποστς και τον κράζεις. Γιατί?
Τα ηχεία που του προτείνεις δεν ξεύρω αν τα έχεις ακροαστεί , αλλά μου φαίνεται πως οι μεσαίες τους συχνότητες είναι κανά δγιο μέτρα πιο πίσω από τις υπόλοιπες. Υποκειμενική φυσικά άποπση. :drinks:
[DOUBLEPOST=1516111007][/DOUBLEPOST]jiovani75 προχώρα και μην τους ακούς αυτούς τους παλιοχαρακτήρες.
Πάρε ότι σου αρέσει. Εγώ θα πρότεινα Magnepan ή κάνα πωςτολεν αυτά που έχει ο Φουάσης. Α το θυμήθηκα ROCKPORT χωρίς να ξέρω αν το γράφω σωστά.
[DOUBLEPOST=1516111079][/DOUBLEPOST]Βέβαια με τα magnepan που είναι κάπως μυστήρια στην τοποθέτησή τους ίσως να υπάρξει πρόβλημα στον χώρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.059
Είναι κι εκείνα τα ασύρματα ενεργά, που τα βάζεις και κολλητά στον τοίχο άμα θες, έχουν θέση ντιεσπι έτοιμη για τέτοια χρήση.
Αυτά της τέτοιας, της πωστηλεν.
Dynaudio. Είναι για σπίτι, όμορφα, όχι του στουντίου. Κερδίσανε και κάτι βραβεία λένε.

https://www.dynaudio.com/home-audio/overview?digital=1

Παίζουν κι από κινητό κατευθείαν, τινταλ σποτιφαϊ και τέτοια σενάρια. Αίσχος.

Στο στερεοφιλ γράψανε ότι τόσο σωστά μετράνε, που είναι να απορεί κανείς...
Επίσης ότι παίζουν τόσο σωστά, όσο σωστά μετράνε. Περίεργο, ε;
Χαχαχαχαχα

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Καλά είναι αλλά ούτε αυτά παίζουν internet-radio, χωρίς υπολογιστή ή smart-κάτι, όπως έκανε το muso που πούλησα και τώρα ακούω μουρμούρα κάθε 2-3 μέρες. Abyss ο τρόπος σκέψης των γυναικών...Άντε να βρω τώρα με τι θα αντικαταστήσω το muso. Με κανενα tivoli με βλέπω. Και ύστερα αναρωτιώμαστε γιατί δεν μπαίνει νέος κόσμος στο χόμπυ μας.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.059
Χωρίς τηλέφωνο μόνο τα JBL νομίζω.
Ε, με ένα ταμπλετ λύνεται το θέμα.

A

AKARL

Guest
Αυτός άνοιξε ένα ρημαδονήμα να ρωτήσει τι ηχεία να πάρει. Και εσύ τον πηγαίνεις κ@λοφεράντζα για κάμποσα ποστς και τον κράζεις. Γιατί?
Γειά σου βρε Τζώgνυ Παιχτούρα (από το .... Βαβούρα)! :):drinks:

Υπόσχομαι να σου λύσω κάθε απορία ενδελεχώς και επισταμένως αν μου αποκαλύψεις, ή, έστω κάνεις μια καλή προσπάθεια, τον συμβολισμό που κρύβεται πίσω από το λερωμένο μαντήλι στο ακόλουθο άσμα. Έτσι θα κρίνω αν είσαι άξιος της επιφοίτησης. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις του κουίζ που έθεσα στον Τζιοβάgνι.

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ

Τραγούδι με θέμα τον ξενιτεμό με προέλευση από το Πωγώνι Ηπείρου.
Ο ρυθμός του κομματιού είναι 4/4 (2-2) και χορεύεται στα βήματα του «ΠΩΓΩΝΙΣΙΟΥ ΣΥΡΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ».

Γιάννη μου το Γιάννη μου το άϊντες,
Γιάννη μου το μαντήλι σου έλα,
τι το ‘χεις λερωμένο βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
τι το ‘χεις λερωμένο βρε παλικαράκι μου.

------

Το λέρωσε το λέρωσε άϊντες,
το λέρωσε(ν) η ξενιτιά έλα,
τα έρημα τα ξένα βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
τα έρημα τα ξένα βρε παλικαράκι μου.

------

Για δεν το πλέ… για δεν το πλέ… άϊντες,
για δεν το πλένεις με νερό έλα,
για δε το σαπουνίζεις βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
για δε το σαπουνίζεις βρε παλικαράκι μου.

------

Δώσ’ μου το ‘με… δώσ’ μου το ‘με… άϊντες,
δώσ’ μου το ‘μένα Γιάννη μου έλα,
να σου το μοσχοπλύνω βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
να σου το μοσχοπλύνω βρε παλικαράκι μου.

------

Πέντε ποτά… πέντε ποτά… άϊντες,
πέντε ποτάμια το ‘πλεναν έλα,
και ‘βαψαν και τα πέντε βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
και ‘βαψαν και τα πέντε βρε παλικαράκι μου.

------

Εκεί περνά εκεί περνά άϊντες,
εκεί περνά κι ένα πουλί έλα,
και ‘βαψαν τα φτερά του βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
και ‘βάψαν τα φτερά του βρε παλικαράκι μου.

------

Και ‘χάθει ο ή… και ‘χάθει ο ή… άϊντες,
και ‘χάθει ο ήλιος ο μισός έλα,
και το φεγγάρι ακέραιο βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
και το φεγγάρι ακέραιο βρε παλικαράκι μου.

Quid Pro Quo Clarice... :spiteful:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.059
ολα τα ηχεια που σεβονται τον εαυτο τους εχουν ψηφιακη εισοδο....
Αυτό πρέπει να καρφιτσωθεί πάνω από το λογκο του φόρουμ.
Σοβαρά μιλάω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.907
Λίγο υπερβολικούς σας βρίσκω παιδιά. :drinks:
[DOUBLEPOST=1516116458][/DOUBLEPOST]
Γειά σου βρε Τζώgνυ Παιχτούρα (από το .... Βαβούρα)! :):drinks:

Υπόσχομαι να σου λύσω κάθε απορία ενδελεχώς και επισταμένως αν μου αποκαλύψεις, ή, έστω κάνεις μια καλή προσπάθεια, τον συμβολισμό που κρύβεται πίσω από το λερωμένο μαντήλι στο ακόλουθο άσμα. Έτσι θα κρίνω αν είσαι άξιος της επιφοίτησης. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις του κουίζ που έθεσα στον Τζιοβάgνι.

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ

Τραγούδι με θέμα τον ξενιτεμό με προέλευση από το Πωγώνι Ηπείρου.
Ο ρυθμός του κομματιού είναι 4/4 (2-2) και χορεύεται στα βήματα του «ΠΩΓΩΝΙΣΙΟΥ ΣΥΡΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ».

Γιάννη μου το Γιάννη μου το άϊντες,
Γιάννη μου το μαντήλι σου έλα,
τι το ‘χεις λερωμένο βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
τι το ‘χεις λερωμένο βρε παλικαράκι μου.

------

Το λέρωσε το λέρωσε άϊντες,
το λέρωσε(ν) η ξενιτιά έλα,
τα έρημα τα ξένα βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
τα έρημα τα ξένα βρε παλικαράκι μου.

------

Για δεν το πλέ… για δεν το πλέ… άϊντες,
για δεν το πλένεις με νερό έλα,
για δε το σαπουνίζεις βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
για δε το σαπουνίζεις βρε παλικαράκι μου.

------

Δώσ’ μου το ‘με… δώσ’ μου το ‘με… άϊντες,
δώσ’ μου το ‘μένα Γιάννη μου έλα,
να σου το μοσχοπλύνω βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
να σου το μοσχοπλύνω βρε παλικαράκι μου.

------

Πέντε ποτά… πέντε ποτά… άϊντες,
πέντε ποτάμια το ‘πλεναν έλα,
και ‘βαψαν και τα πέντε βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
και ‘βαψαν και τα πέντε βρε παλικαράκι μου.

------

Εκεί περνά εκεί περνά άϊντες,
εκεί περνά κι ένα πουλί έλα,
και ‘βαψαν τα φτερά του βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
και ‘βάψαν τα φτερά του βρε παλικαράκι μου.

------

Και ‘χάθει ο ή… και ‘χάθει ο ή… άϊντες,
και ‘χάθει ο ήλιος ο μισός έλα,
και το φεγγάρι ακέραιο βρε Γιάννο Γιαννάκη μου,
και το φεγγάρι ακέραιο βρε παλικαράκι μου.

Quid Pro Quo Clarice... :spiteful:
Δεν τόχω αγοράκι μου με τα δημοτικά.

Reaction score
2.165
Είναι κι εκείνα τα ασύρματα ενεργά, που τα βάζεις και κολλητά στον τοίχο άμα θες, έχουν θέση ντιεσπι έτοιμη για τέτοια χρήση.
Αυτά της τέτοιας, της πωστηλεν.
Dynaudio. Είναι για σπίτι, όμορφα, όχι του στουντίου. Κερδίσανε και κάτι βραβεία λένε.

https://www.dynaudio.com/home-audio/overview?digital=1

Στο στερεοφιλ γράψανε ότι τόσο σωστά μετράνε, που είναι να απορεί κανείς...
Επίσης ότι παίζουν τόσο σωστά, όσο σωστά μετράνε. Περίεργο, ε;
Χαχαχαχαχα
Περί τα LYD48, posts #192 & #193 (με το γνωστό βίντεο περί κροσόβα):
https://www.gearslutz.com/board/pro...w-dynaudio-lyd-48-3-way-active-monitor-7.html

Αυτό εξηγεί και το λόγο πσηφιοποίησης του αναλογικού σήματος: γίνεται ενεργό κροσσάρισμα πσηφιακά και τα κέρδη είναι, προφανώς, μεγαλύτερα από το (θεωρητικό) χάσιμο λόγω της ποιότητας του ADC & DAC.
[DOUBLEPOST=1516119946][/DOUBLEPOST]
Tο πόσο βολικό (άντε, πες για κάζουαλ λήστενινγκ έστω) είναι αυτό, πρέπει να το 'χει ζήσει κάποιος για να το πει, οι υπόλοιποι δε μπορούν να καταλάβουν.
Ιδίως με ένα κινητο αξιοπρεπούς DAC και ενισχυτή ακουστικών είναι απίστευτο το πόσο ποιοτικά μπορεί να ακούγεται αυτός ο απλός συνδυασμός.

A

AKARL

Guest
:superman: Έφτασεεεεεεεε.... :hi:

Ιδού ένας πίνακας που θα δύνατο να έχει φιλοτεχνήσει καλλιτέχνης τις αν η μοίρα το έφερνε έτσι ώστε ο Leonardo di ser Piero da Vinci, αντί για παράνομος καρπός του έρωτα του Πιέρο ντα Βίντσι και της Κατερίνας, να ήτο ο παράνομος καρπός του έρωτα της Κατερίνας και του Salvador Felipe Jacinto Dalí i Domènech... :rolleyes:

Ο τίτλος του έργου: Χείρα Βοηθείας

Ιδού και ορισμένα σχόλια έγκριτων κρητικών τέχνης:

Προσπαθώ, ειλικρινά, να καταλάβω αν γουστάρεις (έστω και λίγο) τη Μουσική ή αν είσαι καμένος υψιτελής ποζεράς. Το ότι έχεις ΜΚΙΙ και έναν σοϊκό δίσκο είναι κάπως παρήγορο αλλά δε φτάνει. ;)

Dear John, Costas and Dimi

Θέλω να πω κάτι κοινότοπο και αυτονόητο:
Με αδιάφορους ή αντιπαθείς ανθρώπους αδυνατώ ακόμη και να μιλήσω πολύ, δε, περισσότερο να κάνω πλάκα. Έχω παθολογική αδυναμία υποκρισίας.
Για να συνομιλώ ή, πολύ περισσότερο, να κάνω πλάκα με κάποιον θα πρέπει να μου είναι τουλάχιστον ενδιαφέρων και συμπαθής.
Επίσης αδυνατώ να κάνω πλάκα κακοπροαίρετα.

Το χιούμορ είναι χιούμορ και το πείραγμα έχει ενδιαφέρον και πλάκα όταν γίνεται με άξιους "αντιπάλους". Θεωρώ απόλυτο χάσιμο χρόνου να κάνω πλάκα με κάποιον εύκολο στόχο.
Το χιούμορ μου δεν έχει στόχο να προσβάλει ή να μειώσει κάποιον. Οι στόχοι είναι πολλοί και διαφορετικοί κατά περίπτωση. Ουδέποτε καKοπροαίρετοι.

Αφτά τα ολίγα και απολύτως ειλικρινά! :hi: :drinks:
:welcome:

A

AKARL

Guest
Δεν τόχω αγοράκι μου με τα δημοτικά.
OK φαιρ ηνάφ. Αν και είχα τις ελπίδες μου για κάτι ενδιαφέρον. Τεσπά... :drinks:

Με δυτικότροπα, υπερατλαντικά, λαϊκά μουσικά ιδιώματα πως τα πας;

Ιδού το κουίζ:

Θα σου πω τους τίτλους στα Ελληνικά, θα μου τους πεις στα κσένα και θα μου απαντήσεις αυτά που σε ρωτάω:

1) Γυναίκα Πέρα απ’ την Ποταμιά. Ποιος το είπε; (Χιντ: έγχορδος Βασιλεύς της Θλίψης).
2) (Μπαρόβιες) Κονσοματρείς Γυναίκες. Ποιο συγκρότημα το είπε; (χιντ: εμπνεύστηκαν τον τίτλο τους από τραγούδι κάποιου που το παρατσούκλι του ήτο Θολά Νερά, ΚΑΙ αρέζουν στην Τούρτα).
3) Μπυροπίνουσα Γυναίκα. Ποιος το έγραψε; (Χιντ: το όνομά του παραπέμπει στην πόλη του θρυλικού Ηλιακού Στούντιο και στο ... αδυνάτισμα). Ποιος λευκός έγχορδος βασιλιάς της τελεκάστερ το διασκεύασε πολύ επιτυχημένα (αυτό άκουσα);
4) Γυναίκα. Ποιος καφετί έγχρωμος γκιράπας το είπε;
5) Ω Όμορφη Γυναίκα. Στη διασκευή, φευ, γνωστότερη της αυθεντικής εκτέλεσης, που πιθανώς να γνωρίζεις ποιος είναι ο "λιγομίλητος", αλλά απίστευτα μεστός και περιεκτικός στον ήχο του, Βασιλεύς της θλίψης και ποιος ο "φλύαρος" δεξιοτέχνης;
6) Άδικη Γυναίκα. Ποιος το έγραψε; Χιντ: μακαρίτης έγχρωμος έγχορδος που αρέζει στον Πατριάρχη.

Quid Pro Quo Clarice, Quid Pro Quo.

Για να μάθεις το γιατί, που το έχει το ενδιαφέρον του, θα πρέπει, αναγκαστικά, να αριστεύσεις στο κουίζ. Επιτρέπεται μόνο ένα λάθος! :vinsent:

Τα ηχεία που του προτείνεις δεν ξεύρω αν τα έχεις ακροαστεί , αλλά μου φαίνεται πως οι μεσαίες τους συχνότητες είναι κανά δγιο μέτρα πιο πίσω από τις υπόλοιπες. Υποκειμενική φυσικά άποπση. :drinks:
Κάτι κσέρω για τα συγκεκριμένα ηχεία. ;)

Εννοείται ότι για τα ηχεία αφτά, ή και για οποιαδήποτε άλλα, δεν πρόκειται να έρθω σε "αντιπαράθεση", σε τεχνικούς όρους, με οιονδήποτε διότι .... την έχω πάρα πολύ μικρή έως ανύπαρκτη! :boast::king:

Αφτό που μπορώ όμως να πω, και ο νοών νοείτω, είναι το εκσής:

Τη στιγμή που μιλάμε ο Νάκας τα έχει σε προσφορά, χοτ ντηλς την ονομάζει, για 1,18 αβουγουδού ΜΟΝΟ. Εικάζω ότι μπορεί να έχει διαθέσιμο ζευγάρι για ντεμοστρέϊσιο στο Νάκειο Μέγαρο. Ο Νάκας ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. ;)

ΥΓ: Γνωρίζεις την ύπαρξη ζεύγους καινούριων ηχείων με κόστος, κσαναλέω, 1,18 αβουγουδού ΜΟΝΟ που τα (θεωρητικά) χαρακτηριστικά του να βρίσκονται στο ίδιο ηλιακό σύστημα με αφτών;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.907
Ποιο είναι το νόμισμα αβουγουδου?
[DOUBLEPOST=1516133224][/DOUBLEPOST]Όλα τα άλλα σου τα επιστρέφω ως μερικώς άγνωστα. Θέλεις να μιλήσουμε για MARIE NAKAMOTO ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky