- Reaction score
- 67
Ακούω τα πάντα .....αλλά θυμάμαι το στυλ του Γιώργου....... και έβαλα το αντίστοιχο κομμάτι...
Όχι ρε. Σύμφωνα με το κομουνιστικό manual βγαίνω μόνο με αναρχικές αξύριστες κιόλας.....Καμάρα?
φοιτητριούλα o George?
για πες για πες
να μάθουμε
σίχαμα...με αηδίασεςΌχι ρε. Σύμφωνα με το κομουνιστικό manual βγαίνω μόνο με αναρχικές αξύριστες κιόλας.....
1) pcm βγάζει. Dts ma δεν βγαζει, αυτο το κανει ο av pre. Η ερωτηση μου ειναι: αν μεταξυ av pre και player κουμπωσω το minidsp, στο τελος θα γραφει dts ma παμω στην οθονη του av pre η οχι; Συμφωνα με αυτα που διαβασα καταλαβα πως οχι....αλλα μπορει να καταλαβα λαθος.Συνοψίζω:
1.Αν το player σου δεν βγάζει pcm εχεις πρόβλημα με το Dirac μέσω minidsp. Αν παίζεις μέσω υπολογιστή υπαρχει η λύση του pc software.
2.To sub σου απλώς αγνόησε το. Ειναι πολύ μικρό, κάνει μόνο για σύστημα γραφείου (δεν κάνω πλάκα)
3.Τα room teatments δεν ειναι πια αφρολέξ. Αυτη η εποχή εχει περάσει. Υπάρχουν πολυ όμορφες λύσεις. Δες απο
https://www.artnovion.com/categories/2-residential-hi-fi
https://www.vicoustic.com/
4.Χρειάζεσαι τον Καστρουνή.
Γνωριζω οτι υπαρχουν ομορφες λυσεις. Αυτο προϋποθέτει οτι υπαρχουν τοιχοι available. Εμενα ολη η αριστερη μερια ειναι πορτακια κουζίνας και ολοι η δεξια μπαλκονοπορτες. Πισω μου ολος ο τοιχος ειναι βιβλιοθηκες με δισκακια και μπροστα σχεδον ολο τον τοιχο το πιανει η οθονη και τα μηχανήματα. Οπως καταλαβαίνεις ολα αυτα πρεπει να ειναι επισκέψιμα. Καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο για να απογοητευτεις....αλλα και για να καταλαβεις το θεμα μου.
.... τυχερός είσαι.Ακούω τα πάντα .....αλλά θυμάμαι το στυλ του Γιώργου....... και έβαλα το αντίστοιχο κομμάτι...
Τι σε νοιάζει τι θα γράφει στην οθόνη;αν μεταξυ av pre και player κουμπωσω το minidsp, στο τελος θα γραφει dts ma παμω στην οθονη του av pre η οχι;
Οχι εγώ, άλλος, που πατάει τέρμα το γκάζιΤην προηγουμενη φορα ηταν να βρεθουμε. Μου εστειλε μηνυμα παρασκευη βραδυ, δεν το ειδα. Το Σαββατο δυστυχως δεν μπορουσα και την Κυριακη εχω μια υποψια οτι μπορει να του την εφαγες εσυ....
Δικαιολογίες. Παραδέξου ότι πάσχεις από ρουμτριτμεντοφοβία.Γνωριζω οτι υπαρχουν ομορφες λυσεις. Αυτο προϋποθέτει οτι υπαρχουν τοιχοι available. Εμενα ολη η αριστερη μερια ειναι πορτακια κουζίνας και ολοι η δεξια μπαλκονοπορτες. Πισω μου ολος ο τοιχος ειναι βιβλιοθηκες με δισκακια και μπροστα σχεδον ολο τον τοιχο το πιανει η οθονη και τα μηχανήματα. Οπως καταλαβαίνεις ολα αυτα πρεπει να ειναι επισκέψιμα. Καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο για να απογοητευτεις....αλλα και για να καταλαβεις το θεμα μου.
ΝαιΟ Καστρουνής δεν φτιάχνει μόνο εικόνα;
Φτιάχνει και ήχο;
Πολυ σωστος...και εγω ετσι το βλεπω το θεμα οταν καποιος μου λεει "τα παντα". Στην περιπτωση μου ομως πραγματικα επεσες σε εξαιρεση...ακουω τα παντα.....5 ωριτσες τις καθημερινες και τα Σ/Κ αρκετα παραπανω. Η δουλεια μου μου επιτρεπει αν εχω πολυ ελευθερο χρονο και δεν εχω παιδια, σκυλια και πλεον ουτε καν γυναικα. Επισης οταν λεω ακουω μουσικη εννοω παρκαρω τον ποπο μου και δεν σηκώνομαι αν δεν τελειώσει το σεσιον. Δεν ειμαι ¨μηχανακιας" θελω απλα πολυ υλικο γιατι οι ωρες ειναι πολλες και δεν φτανει. Κατα τα αλλα ρεσπεκτ για το ποστ....ειναι ετσι ακριβως......συνηθως..... τυχερός είσαι.
Από την έγκριτη Φρικηπαίδεια:
"Τα πάντα και η ύπαρξη της ανυπαρξίας:
Τα πάντα πολύ συχνά βρίσκονται κοντά στην ανυπαρξία ή και στο τίποτα, καθότι προσπαθούν να εξαφανιστούν, όπως έχει προαναφερθεί. Συνεπώς, όταν τελικά κάποιος ισχυρίζεται ότι ακούει τα πάντα, πολύ συχνά (δεν) ακούει τίποτα."
Εγω πασχω απο ρουμτριτμεντοφοβια σιγουρα.....Δικαιολογίες. Παραδέξου ότι πάσχεις από ρουμτριτμεντοφοβία.
Αυτό φαντάζομαι θα μοιάζει ακόμα πιο άσχημο....αλλα για να το ψάξω λιγο.Μπορείς να κάνεις θαύματα στο ταβάνι.
....η αληθεια ειναι οτι εχω κατσει πισω απο το αριστερο ηχειο μια φορα ...και φιλος μου ειχε πει οτι ακουγοταν πολυ καλυτερα. Ειμαι και χοντρος σαν βοδι και ρουφηξα οτι συχνοτητα υπηρχε κατα απο τα 80hz χαλαρά...ασε που μπορεί να γίνει και ο ίδιος ρουμτριτμεντ κατα την θέαση
Ε να μην με νοιάζει? Αφού αν δεν γραφει DTS MA δεν παιζει DTS MA...duh.Τι σε νοιάζει τι θα γράφει στην οθόνη;
[DOUBLEPOST=1516958100][/DOUBLEPOST]
Οχι εγώ, άλλος, που πατάει τέρμα το γκάζι
Δε γράφει αλλά παίζει.Ε να μην με νοιάζει? Αφού αν δεν γραφει DTS MA δεν παιζει DTS MA...duh.
ΑΥτο πως γινεται? Εξηγησε μου το λιγο (ή αν βαριεσαι βαλε καποιο λινκ) γιατι πρωτη φορα τ ακουω.Δε γράφει αλλά παίζει.
Πραγματικά σε ευχαριστώ για αυτήν την πληροφορία!!!Αν το σήμα βγει απο το player σαν LosslessPCM και επεξεργαστεί στο NanoAVR (ή απλώς γιατί έτσι γουστάρουμε), ο ενισχυτής θα αναγράψει LPCM ή σκέτο PCM.
Αυτό σημαίνει οτι το player, ή το πισί, κάνει decode το σήμα αντί για τον ενισχυτή, χωρίς όμως να αναγνωρίσει format γιατί δεν έχει πληρώσει δικαιώματα.
Μα εδώ δεν μιλάμε για μένα, αλλά για σένα. Και όχι, δεν έχω dedicated χώρο. Όχι πιο dedicated απο τον δικό σου πάντως, αφού λες πωςΕγω πασχω απο ρουμτριτμεντοφοβια σιγουρα.....
.....αλα μηπως εσυ εχεις dedicated χωρο και σου ρχετε πιο βολικο να τα βαλεις;;; Λεω τωρα....
Οπως και για το DTS-MA, ρώτα και θα μάθεις. Αν επιμείνεις όμως στο λάθος δεν θα βοηθηθείς.δεν εχω παιδια, σκυλια και πλεον ουτε καν γυναικα.
Για το dts ma με ενημέρωσε ο zizik. και οκ......σφουγγάρια στα ταβάνια it is....Μα εδώ δεν μιλάμε για μένα, αλλά για σένα. Και όχι, δεν έχω dedicated χώρο. Όχι πιο dedicated απο τον δικό σου πάντως, αφού λες πως
Οπως και για το DTS-MA, ρώτα και θα μάθεις. Αν επιμείνεις όμως στο λάθος δεν θα βοηθηθείς.