A
AKARL
Guest
Πάνω που ο Άλι Άκις Τζι μου δίνει μια σταγόνα ελπίδας ότι ενδέχεται να καταφέρω να αποφύγω την ενσωμάτωση υποβαθύφωνης μονάδας:
Πετάγεται, πχοιός άλλος, ο συνήθης και κατά συρροήν ύποπτος και καταβαραθρώνει τις, λιγοστές, ελπίδες μου καθιστώντας τες φρούδες (και φλούδες):Ναι, αλλα βαλε και το original, γιατι αυτος κατι εχει να πει:
https://pitchfork.com/features/oped/9667-drop-the-bass-a-case-against-subwoofers/
Κάνω, λοιπόν, έκκληση στη ... λογική (!) του αγαπητού Μπουτιά προκειμένου να μου συστήσει μια (1) υποβαθύφωνη μονάδα, με κόστος έως 1 (ένα) αβουγουδού, προκειμένου η εν λόγω μονάδα να ενσωματωθεί κροσαρισμένα εις το σετάπ μου ...Ο αυθεντικός συγγραφέας-μουσικός φαίνεται να έχει ταλανιστεί από την ενσωμάτωση ακροσάριστων υποβαθύφωνων μονάδων και χρήση ακουστικών με σαφείς τονικές ανισορροπίες,οπότε οι παρατεθείσες εντυπώσεις του είναι δικαιολογητέες.
Κατά τα άλλα,ναι μωρέ,άσε τα 5ιντσα με 1 εκατοστό διαδρομής ν'αναλαμβάνουν το σύνολο των κατώτατων οκτάβων...Και μετά μας φταίνε το γρέζι και ο κόκκος.
Τα έχουμε ξαναπεί,προτεραιότητα στην ενσωμάτωση sub δεν αποτελεί το βάθος απόκρισης,αλλά το βάθος και ύψος των αποδιδόμενων δυναμικών αντιθέσεων...