Project ''Projectορας''

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Μεγειες Βασιλη, πες μας για την εμπειρια σου με τα ενεργα, πες οτι δεν κανουν για χωρους πανω απο 10τμ, πες τα μηπως σωθει κανενας υποψηφιος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.528
@kogni για πες μας και εσυ για τα ενεργα. τα εχεις ακομη?
Πάνε από κει με ένα βαθύ πιάτο με νερό, στάξε μερικές σταγόνες λάδι, φτύστο λίγο, και βούτα τα 3 δάχτυλα να πιτσιλίσεις τα ενεργά, να διώξεις το κακό, όπως έκανε η γιαγιά.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.175
για πες μας και εσυ για τα ενεργα. τα εχεις ακομη?
Γιατι? Σε λιγο θα υπαρχουν ενεργα με bluray player και τα παιδια δεν θα χρειαζονται τιποτα αλλο !
Ασε που μπορουν να βαλουν στα δυσκολα και ενα κερματοδεκτη και να βγαζουν χαρτζιλικι :laugh:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Μεγειες Βασιλη, πες μας για την εμπειρια σου με τα ενεργα, πες οτι δεν κανουν για χωρους πανω απο 10τμ, πες τα μηπως σωθει κανενας υποψηφιος.
Αν και ξέρω οτι κάνεις πλάκα, ξέρω επίσης οτι και τα εννοείς.

Τι ακριβώς σύγκρινες στη συγκεκριμένη περίπτωση του κλειστού ηχείου των 180€ με ενισχυτή σε σχέση με το ported ηχείο των 1000€ χωρίς ενισχυτή, σχεδιασμένου για χρήση home cinema; :p Σε χρήση HC. :p:p
Η μόνη διαφορά είναι στην ένταση, όπως έγραψε κι η Μελίνα, κάτι αναμενόμενο λόγω του port και μόνο. ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Ανέβασε Βασίλη το sub 10ντιμπιά, βγάζει μάτια
Το ανέβασα με το "χέρι" λίγο τώρα για να μην το ξεχάσω μετά. Ούτε σήμερα θα στήσω μικρόφωνο από ότι βλέπω. Λέτε να το πάρω στο χέρι από το "χέρι" που του 'βαλα; :D

Πάντως δεν καταλαβαίνω τι άλλαξε από την προηγούμενη κατάσταση που ήταν περίπου έτσι

Ευχαριστώ S-ουλη μου. Δεν μιλάω ακόμα μέχρι να πουληθούν αυτά που έχω αγγελία, μετά να βγάλω και τα υπόλοιπα 6 που έχω στην αγορά (δεν τα βγάζω όλα μαζί για να μην υπάρχει υπερπροσφορά και πέσει η τιμή του προϊόντος, ξέρεις εσύ) και μετά τα λέμε όλα αναλυτικά. :laugh:
[DOUBLEPOST=1520519207][/DOUBLEPOST]
Αν και ξέρω οτι κάνεις πλάκα, ξέρω επίσης οτι και τα εννοείς.

Τι ακριβώς σύγκρινες στη συγκεκριμένη περίπτωση του κλειστού ηχείου των 180€ με ενισχυτή σε σχέση με το ported ηχείο των 1000€ χωρίς ενισχυτή, σχεδιασμένου για χρήση home cinema; :p Σε χρήση HC. :p:p
Η μόνη διαφορά είναι στην ένταση, όπως έγραψε κι η Μελίνα, κάτι αναμενόμενο λόγω του port και μόνο. ;)
γκχμ-γκχμ, ένα - δύο, ένα δύο, ακούγομαι...το μικρό έχει port, από πίσω, δεν φαίνεται το ρημάδι :unsure:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.528
Στα λέει αυτά ο Βλάσης γιατί σκοπεύει να αγοράσει αυτά ή αυτά. Ακόμα δεν αποφάσισε ποιο του αρέσει περισσότερο. (τα δεύτερα πάρε..)

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Καμιά ιδέα για αυτούς που τα έχουν ήδη;:D:lolsign:

• Like
Reactions: PPG

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
ποιο καλό παιδί θα μου θυμίσει τη σωστή διαδικασία για να τσεκάρω στάθμες στο rew; :angel:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
[Zizik] 10 ή 100; [/Zizik]

:D
Βάλτα και σε κινηματογραφική αίθουσα.:p
καλε ειπαμε... δεν κανουν ΤΕΛΟΣ ..

οτι θες παρεμε τηλ αγαπη :)
Μπά!Όλο αποκαλύψεις είσαι ΞΑΦΝΙΚΑ Professor.:D
Σε χάλασαν και σένα:D;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.997
Λίγο παραπάνω συγκρίνονται ηχεία των 180 ευρώ με ηχεία των 1000 ευρώ, που θέλουν και μερικά εκατοστάρικα έξτρα για ενίσχυση.
Δηλαδή με λόγο αξίας περίπου 1/8.

:lolsign:

Που να μην ήσουν και λογιστής, θα τα σύγκρινες με Wilson Alexandria :gotcha:

Γελάω απο το απόγευμα, απίστευτο :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza