- Reaction score
- 77.536
Άνοιξέ το καλέ. 
Ναι το έκανα private. Τώρα;Άνοιξέ το καλέ.![]()
Έτοιμο το masking ταβανιού. Θα δούμε τι θα κάνω με τα atmos.
Τώρα το κατάλαβες;Τώρα είσαι εντελώς βλαμμένος!![]()
The Devore is very well know in the UK on the AVforum and is used for curtains and black panels. It is so light that the people on the forum have declared it acoustically transparent. It is also great at creating a “black hole” feeling in your home theater!Δεν είναι κάπως ηχοπερατό το υλικό; Μέτρησες;
Θα το αφήσω στον Καστρουνή. Θα μετρήσουμε και θα δούμε. Το καλό είναι ότι μπορώ να ανοίξω το ρολό όσο θέλω. Μπορώ ας πούμε να το ανοίξω 1 μέτρο και να αφήσω εκτεθειμένα τα atmos. Θα ψάξουμε την καλύτερη λύση.Θα έχεις θέμα με τα ατμος, μόνο με ηχοπερατα θα είχες συμβιβασμό, ίσως και τοπικά στο ήδη υπάρχον να προστεθεί όπου είναι τα ηχεία κομμάτι ηχοπερατου,, δεν ξέρω ιδέες λέω.. Αλλιώς θα αναγκαστεί ο av να κάνει πουσαρισματα μάλλον ανεπιθύμητα και πάλι δεν θα είναι το ίδιο..
Να σου υπενθυμίσω πως έπαιζες πριν μερικούς μήνες;WAF level = -∞
Σωραίος!Έτοιμο το masking ταβανιού.
Όταν θα παίζεις atmos θα κλείνεις το masking.Έτοιμο το masking ταβανιού. Θα δούμε τι θα κάνω με τα atmos.
Δεν έχει διαμερίσματα δεξιά κι αριστερά του σπιτιού μου! Ταράτσες μόνο. Παλεύω με έναν παππού να μου πουλήσει μια ισόγεια γκαρσονιέρα στην πολυκατοικία, αλλά για την ώρα αντιστέκεται!Όταν θα παίζεις atmos θα κλείνεις το masking.
...θα σου είχε στοιχίσει λιγότερα αν είχες αγοράσει το διπλανό διαμέρισμα;
Ναι, μάλλον έχεις δικιο. Θα ήταν στο μειον άπειρο αν ήταν fixed στο ταβάνι...Respect !
Για άλλη μια φορα η Ρόδος μας βάζει τα γυαλια
Την έσκισε την γάτα !
Και τις αντανακλάσεις ...
Οσο για το waf πιστεύω Άρη δεν έχεις δίκιο ...