Home Cinema στο "termatogazi''

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
τα 4645 παιζουν απο τα 25 και πανω. ισα που χαιδευονται δεν κανουν ιδιαιτερη διαδρομη
[DOUBLEPOST=1524579274][/DOUBLEPOST]ουσιαστικα παιζουν απο τα 50 και πανω οπου δεν παιζουν τα re
Έχουν καλό DF;:D

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Για τα re λέω...Τι πυκνότητα πετροβαμβακα έχεις βάλει; ταβάνι πως ειναι;πάτωμα πως ακουμπάνε τα σαμπ;
εδω ψαχναμε τα μονοψηφια hz , τωρα θα τα μειωσουμε?
η πυκνοτητα πρεπει να ηταν 70 ή 80 κιλα
ταβανι το ιδιο με τους υπολοιπους τοιχους
πατωμα τα εχω που ειναι μπετο με πλακακι.
σκεφτομαι να βαλω κατι σε στυλ auralex απο κατω αλλα παλιοτερα με λιγοτερα που το ειχα κανει δεν ακουσα και δεν ειδα στο rew καμμια διαφορα.
[DOUBLEPOST=1524579754][/DOUBLEPOST]
Έχουν καλό DF;:D
τι εννοεις ? εμεις τα τυρια κασερια τα λεμε.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Nαι τα ηχεία είναι παθητικά , για τους ενισχυτές που οδηγούν τα συγκεκριμένα.
http://labgruppenrepairs.co.uk/resources/Damp_factor_Technicalnote_02-11.pdf
διαβασε λιγο την αποψη της lab gruppen για το damping factor.
[DOUBLEPOST=1524581140][/DOUBLEPOST]
:headbang:Σκεφτόμουν ένα 15´´ klipsch ή θα μας βάλουν .......μέσα :laugh::D:fuckyou:
κατι γινεται.
με αυτο που εχεις πας για ακρωτηριασμο.

Reaction score
11.629
κατι γινεται.
με αυτο που εχεις πας για ακρωτηριασμο.[/QUOTE]

Ουφ .. αφού δεν μου είπατε για 4 15ιντσα , φτηνά τη γλυτωσα:hunter:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Nαι τα ηχεία είναι παθητικά , για τους ενισχυτές που οδηγούν τα συγκεκριμένα.
θα τα δοκιμασω και με τον κλωνο . τωρα τα εχω σε εναν inuke 6000 αλλα τα λαμπακια του δεν πολυαναβουν.
[DOUBLEPOST=1524581515][/DOUBLEPOST]
κατι γινεται.
με αυτο που εχεις πας για ακρωτηριασμο.
Ουφ .. αφού δεν μου είπατε για 4 15ιντσα , φτηνά τη γλυτωσα:hunter:[/QUOTE]
παρε εσυ το ενα και στην επομενη μπυρα βλεπουμε.

Reaction score
6.558
Η lab grupen θα εχει καποια πατεντα στην αναδραση οπως εχει η hegel ..φανταζομαι οτι μπορει και αλλοι απλα δεν το διατυμπανιζουν :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.376
εγώ επιμένω
έχεις ξεπεράσει τα όρια αντοχής υλικών σε μέταλλο και γύψο

DIY απλά;)
μάζεψε τα μαστροπαίδια της Β.Ελλάδος για ένα ΣΚ
σε μια μέρα θα σου το έχουν περάσει ένα χέρι:gotcha::roflmao::roflmao:

Reaction score
11.629
Ουφ .. αφού δεν μου είπατε για 4 15ιντσα , φτηνά τη γλυτωσα:hunter:[/QUOTE]
παρε εσυ το ενα και στην επομενη μπυρα βλεπουμε.[/QUOTE]

Πουλάς ? Αφού Δεν πουλάς ;) ή τζάμπα μπυρες πίνουμε ? :drinks:

Τουλαχιστον κάνε καμιά πρόταση να έχουμε τροφή για σκέψη. :rolleyes:
Για ανήλικο 15’’, max 16´´ με βλεπω.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
μετα την επισκεψη του ΜΚ πιστευω τελειωσαμε απο εικονα και ηχο (προς το παρον).
μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο πριν με το sub να κοιταει προς τα πισω και οχι προς τον καναπε (βεβαια χρειαστηκε να το κοψουμε στα 10hz γιατι απο εκει και κατω βρομιζει πολυ ο χωρος (προσπαθει να γκρεμισει το σπιτακι)
ευχαριστη εκπληξη τα jbl 9300 δεν "τσιριζουν" καθολου , αφθονο γκαζι και ιδια χροια με τα μπροστινα.
το μπασο ειναι αντιληπτα πιο πολυ και αποδειξεις ειναι :
1) στο oppo πηδαει το bluray.
2) οι 2 inuke που βρισκονται πανω στο αλλο sub κανουν αλμα εις υψος.
3) το καλωδιο ρευματος του marantz θελει καθημερινο ελεγχο διοτι σιγα σιγα φευγει.
4) χθες ειχε φυγει το καλωδιο ενος απο τα atmos οπου παιρνουν ρευμα απο τον marantz.
εχω δημιουργησει bass checklist πριν ξεκινησω .

οσον αφορα την εικονα δεν εχω λογια . πλεον βλεπω μονο 4k . τελεια εντονα χρωματα και αφθονο φως και μαλιστα χωρις να ενεργοποιησουμε την αφαιρεση metadata απο το oppo.

τωρα μια "σοβαρη" ερωτηση που θα ηθελα απαντησεις οσο γινεται στηριγμενες καπου και οχι του τυπου "πιστευω..."
σκεφτομαι να χτισω το σπιτακι γυρω-γυρω .
να το χτισω ή οχι?
με τι υλικο να το χτισω ?
να το μεγαλωσω κιολας και ποσο?
ο λογος που το σκεφτομαι ειναι οτι εχω φτασει σε ενα σημειο οπου σε 22 τμ εχω 6 χ18" sub για να παρω αυτο που θελω και το θεωρω "λιγο" υπερβολικο , μηπως με το χτησιμο θα κερδιζα κατι ή με τον εγκλοβισμο των κυματων θα ειχα καινουργια πιο μεγαλα προβληματα?
το υπαρχον σπιτακι ειναι εσωτερικα 4,8m Χ 4,5 m και χτισμενο απο εξω προς τα μεσα:
ξυλο - 10cm πετροβαμβακας - ξυλο - διπλη γυψοσανιδα - 10 cm πετροβαμβακας - διπλη γυψοσανιδα.
Μιχάλη με όλα αυτα που γραφής, πρέπει να βλέπεις οτι Υπάρχει θέμα στον χώρο σού.....Και βέβαια να το χτίσεις, χίλιες φορές να έχεις ακύρωσεις παρα όλο αυτό!8-);)
Με το
1
2
3
4
Πως το μπορείς? :eek::eek::eek: Καποτε ετριζε κάτι στην κουζίνα και με χάλαγε............ Τώρα εσύ με όλο αυτό πώς μπορείς να δεις ταινία? Δεν σού τραβάει- αποσπάσει την προσοχή όταν βλέπεις ταινία? o_O:focus: τα αυτιά σού δεν πονάνε? Από τότε που έχω πάρει τα jbl 2φορές εχω πάει σε ωτορινολαρυγγολογο λόγο πόνου στα αυτιά μού, ευτυχώς η ακοή μού είναι οκ, το ακουωγραμα ηταν σούπερ, αλλά πρόσεχε.....! άμα γίνει κάτι είναι μη αναστρέψιμο;)
Τι να πω περι ορέξεως.........
Για μένα χτισετο, εννοείται μεγάλωσε το, κάντο 5χ7 και δώσε βάση και στην εμφανίσει. Το θέμα δεν είναι να βάλουμε παντού sub, αλλα να γεμίσουμε τον χώρο του hc σωστά με και με αρκετό χεντρουμ, χωρίς να τρίζει κάτι και να σου αποσπαει την προσοχή. Βάλε μπετό και θα δεις το φως ( ήχο ) το αληθινό.:D
Μεγεια τα 9300:drinks: και καλές ακροάσεις :)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
διαβασε λιγο την αποψη της lab gruppen για το damping factor
θα τα δοκιμασω και με τον κλωνο . τωρα τα εχω σε εναν inuke 6000 αλλα τα λαμπακια του δεν πολυαναβουν
Οι lab gruppen πολύ καλά μηχανάκια, θες να πας εκεί πήγαινε, αλλά inuke xls και μηχανάκια του κιλού δεν κάνουν, αν κάνεις δοκιμές θα δεις διαφορά, όπως και είδες την διαφορά με την λάμπα... η ίδια η jbl το λέει και όχι η crown η κάποια εταιρεία με ενισχυτές, και πρότεινει τελικούς για το καθε επιθυμητό αποτέλεσμα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.084
Members
38.407
Νεότερο μέλος
Nontas Lazaris