P
PMC
Guest

Έχει σταματήσει η παραγωγή.κάτι ανάμεσα στις 2 κατηγορίες (ταχύπλοο και ιστιοφόρο)
Macgregor 26x Promotional Video
![]()
![]()
![]()
υπάρχει στην απροβαλτα θεσσαλονικης , είχε αντιπροσωπία εκεί και πρέπει να έχει και τουλάχιστο 1 καινούργιοΈχει σταματήσει η παραγωγή.
πολύ όμορφο καλοτάξιδο και πάντα με χαρούμενες στιγμές
πολύ όμορφο καλοτάξιδο και πάντα με χαρούμενες στιγμές
Και τι διεύθυνση κατοικίας θα δήλωνες στην εφορία;Εγώ εάν το είχα δεν θα ήθελα σπίτι κανονικό...
Σωστόοοο , αλλά υπάρχει λύση !Και τι διεύθυνση κατοικίας θα δήλωνες στην εφορία;![]()
Ένας δάσκαλος σε σχολή οδηγών που ξέρω μετακομίζει οικογενειακώς στην βάρκα του απο Μάιο ως φθινόπωρο!Jiovani75 , Αυτό το.... μικρούλι είναι Ketch ? Και είναι.... ΙΧ ????
Πραγματικά ΘΑΥΜΑΣΙΟ , να χαίρεσαι κάθε λεπτό πάνω του ! ( Εγώ εάν το είχα δεν θα ήθελα σπίτι κανονικό...)
Μπορείς να δηλώσεις άστεγος.Και τι διεύθυνση κατοικίας θα δήλωνες στην εφορία;![]()
Μπορείς να δηλώσεις άστεγος.
Έχεις και απαλλαγή από το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης.
Είναι πολυτέλεια να μένεις σε σπίτι.
Κανονικά με τα αριστερά πρότυπα, πρέπει να μένεις σε παγκάκια, κάτω από γέφυρες, σε χαντάκια κ.λ.π.
Ναι μπορεί να γίνει αυτό.ΣΚΕΨΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ....
ΣΚΕΨΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ.....
[DOUBLEPOST=1528450735][/DOUBLEPOST]ΤΟ KETCH TI MARKA ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ?
[DOUBLEPOST=1528450923][/DOUBLEPOST]ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΕ 1 ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΑΝΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ
ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΡΙΝΑ?
ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.
ΑΣΕ ΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.....
ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....
Jiovani75 , Αυτό το.... μικρούλι είναι Ketch ? Και είναι.... ΙΧ ????
Πραγματικά ΘΑΥΜΑΣΙΟ , να χαίρεσαι κάθε λεπτό πάνω του ! ( Εγώ εάν το είχα δεν θα ήθελα σπίτι κανονικό...)
Αυτο κουκλα ειναι.Είναι κούκλα![]()
ΤΑ ΜΠΕΝΕΤΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70 ΩΣ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ.Ένα ωραίο σκαφάκι στις προδιαγραφες που λεω το οποίο ομως μόνο μτχ πλέον.