- Reaction score
- 76.618
Μια μπούρδα είναι το άρθρο.„Στις έρευνες που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, συμμετέχουν εκτός από άνδρες της πυροσβεστικής, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και ομάδα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Σε κάποια σημεία από αυτά, βρήκαν φιάλες υγραερίου ή αλλιώς γκαζάκια, τα οποία οι δράστες είχαν τοποθετήσει μέσα σε ελαστικά αυτοκινήτων, ούτως ώστε η αρχική εστία να πάρει αμέσως μεγάλη έκταση.
Οι έμπειροι ερευνητές εκτιμούν πως πίσω από τις καταστροφικές πυρκαγιές βρισκόταν οργανωμένο σχέδιο. Ιδίως ως προς την περιοχή της Κινέτας τα δορυφορικά δεδομένα έδειξαν ότι μισή ώρα μετά την αρχική θέση εκδήλωση της πυρκαγιάς, ξέσπασαν παράλληλα 13 θερμικές εστίες φωτιάς, οι οποίες εξετάζεται σοβαρά να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας...“
View attachment 102032
View attachment 102033 View attachment 102034
Αυτά τα διαβάσατε?Ειναι παλιές οι εικόνες?
Σημερινό είναι το άρθρο.
https://true.gr/ston-agio-antrea-di...omatikous-tous-fygadefsan-tin-ora-tis-fotias/
Και ακόμα και αν είναι εμπρησμός, πως τελικά προστατευόμαστε από τον κάθε βλαμμενο;;
Και δεν μιλάω για τις περιουσίες μόνο, μιλάω για ζωές.
Ακούγεσαι πολύ σίγουρος.Μια μπούρδα είναι το άρθρο.
Ευθέως.
Επειδή γνωρίζω τα βασικά της Φυσικής.Ακούγεσαι πολύ σίγουρος.
Δεν πάμε καλά...Απαντάς εμμέσως μόνος σου με το κείμενο που παραθέτεις σε φωτό.
« Ζούσαν πάνω σε ακατάλληλο έδαφος και υποδομές....και δεν δέχονταν κουβέντα....»
Η λέξη « βλαμμένος» μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως και προς κάθε κατεύθυνση.
Βλαμμένος θα μπορούσε να ειμαι κι εγώ( για παράδειγμα ),που ζω δίπλα σε ωρολογιακή βόμβα και εύχομαι πως δεν θα γίνει ατύχημα τύπου Τσερνόμπιλ.
Εντελώς fake : http://ellinikahoaxes.gr/2018/07/28/empristikos-michanismos-ethnos-fake-news/„Στις έρευνες που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, συμμετέχουν εκτός από άνδρες της πυροσβεστικής, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και ομάδα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Σε κάποια σημεία από αυτά, βρήκαν φιάλες υγραερίου ή αλλιώς γκαζάκια, τα οποία οι δράστες είχαν τοποθετήσει μέσα σε ελαστικά αυτοκινήτων, ούτως ώστε η αρχική εστία να πάρει αμέσως μεγάλη έκταση.
Οι έμπειροι ερευνητές εκτιμούν πως πίσω από τις καταστροφικές πυρκαγιές βρισκόταν οργανωμένο σχέδιο. Ιδίως ως προς την περιοχή της Κινέτας τα δορυφορικά δεδομένα έδειξαν ότι μισή ώρα μετά την αρχική θέση εκδήλωση της πυρκαγιάς, ξέσπασαν παράλληλα 13 θερμικές εστίες φωτιάς, οι οποίες εξετάζεται σοβαρά να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας...“
View attachment 102032
View attachment 102033 View attachment 102034
Αυτά τα διαβάσατε?Ειναι παλιές οι εικόνες?
Σημερινό είναι το άρθρο.
https://true.gr/ston-agio-antrea-di...omatikous-tous-fygadefsan-tin-ora-tis-fotias/
Εντελώς fake : http://ellinikahoaxes.gr/2018/07/28/empristikos-michanismos-ethnos-fake-news/
Είναι κρίμα για μια εφημερίδα σαν το ΕΘΝΟΣ, να προβάλλει εν γνώση της τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.
Το βρίσκω εντελώς λάθος να βασίζουμε την ενημέρωσή μας σε ιστοσελίδες τύπου pentapostagma, makelio (αν το γράφω σωστά), και δε ξέρω τι άλλο. Προσοχή λοιπόν τι ποστάρουμε!
Είστε άτομα με κάποιο καλό επίπεδο.Επειδή γνωρίζω τα βασικά της Φυσικής.
Δεν θέλει μυαλό....
Θέλει να μην είσαι φιλόλογος ή πουλημένος δημοσιογράφος παπαγαλάκι...
Δεν πάμε καλά...
Ας σοβαρευτούμε, γιατί εδώ μέσα τουλάχιστον , ακόμα και όπου διαφωνούμε, είμαστε άτομα με κάποιο καλό επίπεδο.
Δεν σε εξαίρεσα!!Είστε άτομα με κάποιο καλό επίπεδο.
Σίγουρα όχι τα διάφορα blogs στο facebook! Μια σοβαρή πηγή, χωρίς εξαλλοσύνες είναι η έντυπη και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδος Καθημερινή. Τουλάχιστον έγώ, μόνο αυτό μπορώ να σου προτείνω. Πιθανώς και την iefimerida. Δυστυχώς πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει site με σωστή και έγκυρη ενημέρωση. Ξενόγλωσσα αρκετά, BBC, Associated Press, κ.α.Πες μας όμως και τις έγκυρες πηγές ειδήσεων,κατά τη γνώμη σου.
Δεν νουθετώ, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ψάχνουμε (όλοι μας), τι είναι hoax και τι όχι. Φτάσαμε σ' αυτό σημείο, οι εννέα στις δέκα ειδήσεις να είναι κατασκευασμένες και ψεύτικες, πλέον η κατάσταση είναι ανυπόφορη..Μου θυμίζεις μητρικές προειδοποιήσεις καθώς φεύγει το ενήλ
Γραψε οτι θα ερθεις απο τα μερη μας....να κερασουμε σε μερη που πρεπει να πας..Είναι hoax δηλωμένο, η φωτογραφία από Κινέτα και φέισμπουκ και οι αλήτες λέγανε για μηχανισμό στην Πεντέλη. Συνέλαβαν νομίζω σήμερα έναν στην Πεντέλη.
Πριν λόγο ήμουν στα Λαγκάδια Αρκαδίας και σταμάτησα για καφέ. Οταν είδα το άγαλμα του Δεληγιαννη «στο μπαλκονι» το μυαλό μου συνειρμικά πήγε στον Τσίπρα, κάτι παιχνίδια που σου κάνει το μυαλό ώρες ώρες .
Και συνέχισα με το συλλογισμό να μην κάτσω να απολαύσω τον καφέ εκεί αλλά να τον παρω μαζί μου στο αυτοκίνητο. Και αυτό γιατί αν έπιανε φωτιά εκεί πέρα θα καούμε όλοι ζωντανοί και όχι τιποτα άλλο αλλά να μην φορτώνουμε και άλλες πολιτικές ευθύνες τον πρωθυπουργό μας του οποίου η πλάτη έχει σημάδια από το βαρύ φορτίο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που του παρέδωσαν πο προηγούμενοι. Τι να σου κάνει και αυτός, ένας άνθρωπος είναι.
Και κάπως έτσι κατέληξα να τρώω γουρνοπουλα στο λεβιδι που ευτυχώς ειχε μόλις βρέξει και είναι όλα μούσκεμα και δεν θα κινδυνεύσουμε.
Πιπ@ κ@λο ενα πραμα.....πυρκαγιά πλημμύρα εμπλοκή το πάει βλέπω...
Σε προηγούμενο post μου που έχω κάνει QUOTE εξηγώ τι γίνεται. Υπάρχει και φωτογραφία με το "πριν"...γεμίζει τι; σκουπίδια ασυνείδητων, αγριόχορτα, ή και τα δύο;
Διαφωνώ σχεδόν σε όλα.έβαζε υποψηφιότητα κάποιος που θα έλεγε ότι θα τα γκρέμιζε όλα, μάντρες, σπίτια που δεν έπρεπε να υπήρχαν και που θα απέδιδε τις ευθύνες σε όσους τους βάρυναν, πόσες ψήφους θα έπαιρνε; Λιγοστές, απο τους νόμιμους κατοίκους που δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν ( γιατί δέχομαι ότι υπάρχουν και αυτοί, όχι οι νομιμοποιημένοι, οι νόμιμοι και δικαίως βρισκόμενοι στη περιοχή ).
Η συγκεκριμένες καταστκευές έχουν σκοπό τη συγκράτηση της άμμου στην παραλία. Νομίζω ότι είναι πρόχειρα φτιαγμένες και χωρίς μελέτη, είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Αλλά το πιο πιθανό είναι ότι τα οικόπεδα πράγματι φτάνουν μέσα στη θάλασσα, η στάθμη έχει ανεβεί τα τελευταία χρόνια.