- Reaction score
- 84.841
Οδηγίες για τους συντελεστές απορρόφησης χαλιών.οδηγιες για ολους τους χωρους, για ολα τα ηχεια για ολες τις σταθμες ιδιες?
Οδηγίες για τους συντελεστές απορρόφησης χαλιών.οδηγιες για ολους τους χωρους, για ολα τα ηχεια για ολες τις σταθμες ιδιες?
Ο @okakosolikos ξεπλήρωσε με το παραπάνω! Πλέον, εγώ του χρωστάω χάρη.Δηλώνω δημόσια ότι είμαι ρίψασπις διότι ενώ είπα ότι θα βοηθούσα στη μεταφορά, προέκυψε αλλαγή στο πρόγραμμά μου και δεν έφερα τον κόσμο ανάποδα για να τα καταφέρω.
@wizzy σου χρωστάω χάρη!
χτες ξεκινήσαμε "το νέο"Εργοτάξιο λέμε...
...και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!Πόσα νήματα άνοιξαν κατά το παρελθόν όπου ο ανυποψίαστος χρήστης ζητούσε συμβουλές για αγορά π.χ. ηχείων και οι προτάσεις κατέληγαν ότι πρέπει να...γκρεμίσει το σπίτι;
Ε αυτή είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται!
Η αλήθεια είναι ότι αυτή ήταν η σκέψη μου κι ο ηλεκτρολόγος μου την "προχώρησε" ένα βήμα παρακάτω: Όταν του είπα για ξεχωριστή γραμμή, μου λέει "Θα κάνουμε κάτι καλύτερο: θα σου βάλω ξεχωριστό πίνακα στο δωμάτιο, στον οποίο θα καταλήγει η ξεχωριστή γραμμή."Τραβα και μια ξεχωριστη γραμμη απο τον πινακα στο δωματιο σου μιας και αμαρτησες.Κακο δεν κανει
Δεν το πηρε παρα κατω,σαφως θα εχεις ενα mcb στο δωματιο.Απλα προσεχε τους ηλεκτρολογους να εννοει σιγουρα οτι η γραμμη που θα καταληγει στο δωματιο σου θα ειναι οντως ξεχωριστη και θα ξεκινα κατευθειαν απο τον μετρητη και οχι απο ενδιαμεσες ασφαλειοθηκες μεσα στο σπιτι.Η αλήθεια είναι ότι αυτή ήταν η σκέψη μου κι ο ηλεκτρολόγος μου την "προχώρησε" ένα βήμα παρακάτω: Όταν του είπα για ξεχωριστή γραμμή, μου λέει "Θα κάνουμε κάτι καλύτερο: θα σου βάλω ξεχωριστό πίνακα στο δωμάτιο, στον οποίο θα καταλήγει η ξεχωριστή γραμμή."
Ο ηλεκτρολόγος είναι δικός μου άνθρωπος (ο νονός μου, πιο δικός μου δεν γίνεται), με πολλά χρόνια στο επάγγελμα. Του έχω εξηγήσει ότι η γραμμή που θα δίνει ρεύμα στα μηχανήματα θέλω να είναι αποκλειστική (τα φώτα κι ο κλιματισμός θα παίρνουν ρεύμα από άλλη γραμμή) και το έχει κατανοήσει πλήρως.Δεν το πηρε παρα κατω,σαφως θα εχεις ενα mcb στο δωματιο.Απλα προσεχε τους ηλεκτρολογους να εννοει σιγουρα οτι η γραμμη που θα καταληγει στο δωματιο σου θα ειναι οντως ξεχωριστη και θα ξεκινα κατευθειαν απο τον μετρητη και οχι απο ενδιαμεσες ασφαλειοθηκες μεσα στο σπιτι.
Ναι θα επρεπε να πω πινακα/μετρητη.Θα του τα πω ακριβώς έτσι, μόνο που αντί για "ρολόι", θα του πω "πίνακα", σωστά;
Ο χώρος.Στην περίπτωσή μου, στην οποία τα ηχεία είναι δεδομένα, τι καθορίζει την απόσταση ακρόασης;
Να φανταστώ την ώρα την ώρα της κατεδάφισης η μουσική υπόκρουση ήταν Bolt thrower;Ο @okakosolikos ξεπλήρωσε με το παραπάνω! Πλέον, εγώ του χρωστάω χάρη.
Και μετά το "παλιό" εργοτάξιο
χτες ξεκινήσαμε "το νέο"
View attachment 100039
View attachment 100040
(πίσω από αυτή την πόρτα, θα δημιουργηθεί ο χώρος ακρόασης)
View attachment 100041
Είμαστε περίπου 1 μήνα πίσω, αλλά ΟΚ, shit happens. Υπομονή κι όλα θα γίνουν.
...και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Οι bolt thrower ειναι καθαρα πολεμικος ηχος.Να φανταστώ την ώρα την ώρα της κατεδάφισης η μουσική υπόκρουση ήταν Bolt thrower;
Συμφωνώ αλλά εκεί μοιάζει σαν να πέρασε leopard και να άδειασε ότι είχε πάνω του.Οι bolt thrower ειναι καθαρα πολεμικος ηχος.
Ασορτι με κατεδαφιση ειναι οι demolition hammer και λογω ονοματος δηλαδη...
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δευτέρα που θα έχω τις κατόψεις μπροστά μου, θα τις γράψω.Ο χώρος.
Δώσε διαστάσεις..