technics SB-CS95

Reaction score
181
Τα
Χεχε, λίγο ψηλά δε βγαίνουν τα ηχεια; και λίγο θαμμένα, και πολύ κοντά μεταξύ τους...
Δες λίγο τι προδιαγραφές δίνει ο κατασκευαστής πρώτα... Και ΤΉΡΗΣΕ τες.
Γιατί φτιάχτηκε το έπιπλο και δεν το έχω δει εγω ακόμα και έχουνε μπει πολύ κοντά τα ηχεία;
Προσχέδιο είναι δεν ειναι τελικο.:gamer:
[DOUBLEPOST=1535352793][/DOUBLEPOST]
έχει να πέσει πλέξιμο...:lol:
Γελάτε ρε γελάτε μόλις θα τελειώσει θα είναι πραγματικά ένα μπιμπελό. Ακόμα και να μην άναβε κανένα από τα κομμάτια και ήταν απλά στημένα πάνω στο έπιπλο πάλι μπιμπελό θα ήτανε.:smg::smg::smg::smoke:

Reaction score
181
Παιδια εχω κάνει την πιο τρομερή αγορά που θα μπορούσα να κάνω από Γερμανία. Ο Γερμανός δεν μιλάει αγγλικά εγώ δεν μιλάω Γερμανικά και από την πρώτη στιγμή τα ρίχνω στο Google Translate και ότι βρέξει ας κατεβάσει και ολοκληρώσαμε την αγορά .Σκηνές απείρου κάλλους έχω λιώσει στα γέλια.:superman::superman:
Screenshot_20180827-113412_WhatsApp.jpg

Reaction score
14.360
θερμοσιλικόνη?!:o
ούτε καν!
αν το γούφερ έχει καμιά επίστρωση..ή ήταν από ύφασμα....θα πάει περίπατο

απαλά με μία ηλεκτρική σκούπα από το καλό μέρος προς το χτυπημένο(δεν είναι απαραίτητο να ακουμπήσει στον κώνο...ανάλογα το υλικό) και είναι κομπλέ8-)
Εννοείται το πρώτο βίντεο ήταν ενδεικτικό για την τεχνική που χρησιμοποιείται..
Στο δεύτερο λινκ φαίνονται καλύτερα οι περισσότερες μέθοδοι, και πάντα ανάλογα με το υλικό,χαρτί,ύφασμα,σίτα, κλπ..
Και γίνεται από όσο είδα και με καλαμάκι από milkshake:D
[DOUBLEPOST=1535364086][/DOUBLEPOST]
Παιδια εχω κάνει την πιο τρομερή αγορά που θα μπορούσα να κάνω από Γερμανία. Ο Γερμανός δεν μιλάει αγγλικά εγώ δεν μιλάω Γερμανικά και από την πρώτη στιγμή τα ρίχνω στο Google Translate και ότι βρέξει ας κατεβάσει και ολοκληρώσαμε την αγορά .Σκηνές απείρου κάλλους έχω λιώσει στα γέλια.:superman::superman: View attachment 103884
Καλημέρα τζών..
Ποιό προϊόν αφορά η ανωτέρω επικοινωνία με τον γερμανό?

Reaction score
181
Εννοείται το πρώτο βίντεο ήταν ενδεικτικό για την τεχνική που χρησιμοποιείται..
Στο δεύτερο λινκ φαίνονται καλύτερα οι περισσότερες μέθοδοι, και πάντα ανάλογα με το υλικό,χαρτί,ύφασμα,σίτα, κλπ..
Και γίνεται από όσο είδα και με καλαμάκι από milkshake:D
[DOUBLEPOST=1535364086][/DOUBLEPOST]

Καλημέρα τζών..
Ποιό προϊόν αφορά η ανωτέρω επικοινωνία με τον γερμανό?
To deck bx707

Reaction score
181
Και τελικώς σε ποιό σημείο συνεννόησης είστε..?
Εγω του εχω καταθεσει τα χρηματα απο το σαββατο αυτος εχει πακεταρει και εδωσε σημερα μετα χιλια ζορια την εντολη στην dhl να ρθει να παραλαβει αυριο.Μου δωσε και αριθμο.Απλα δεν του χουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο του ακομα και φοβαται.Εγω του στειλα φωτο της αποδειξης μεταφρασμενη(google translate xaxax) και περιμενω.

Reaction score
14.360
Και τελικώς σε ποιό σημείο συνεννόησης είστε..?
Εδώ κοίταξες για τα SB-CS95?;)

https://www.hifishark.com/model/technics-sb-cs-95
[DOUBLEPOST=1535366338][/DOUBLEPOST]
Εγω του εχω καταθεσει τα χρηματα απο το σαββατο αυτος εχει πακεταρει και εδωσε σημερα μετα χιλια ζορια την εντολη στην dhl να ρθει να παραλαβει αυριο.Μου δωσε και αριθμο.Απλα δεν του χουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο του ακομα και φοβαται.Εγω του στειλα φωτο της αποδειξης μεταφρασμενη(google translate xaxax) και περιμενω.
Εάν τα κατέθεσες μέσω e-banking ανάλογα την τράπεζα (δική του) ίσως θέλει μία / δύο ημέρες προκειμένου να φανούν τα χρήματα σου στον λογαριασμό του..
Λόγω του ότι ήταν σάββατο θεωρώ ότι μέχρι αύριο θα έχουν μπεί..

Reaction score
181
Εδώ κοίταξες για τα SB-CS95?;)

https://www.hifishark.com/model/technics-sb-cs-95
[DOUBLEPOST=1535366338][/DOUBLEPOST]

Εάν τα κατέθεσες μέσω e-banking ανάλογα την τράπεζα (δική του) ίσως θέλει μία / δύο ημέρες προκειμένου να φανούν τα χρήματα σου στον λογαριασμό του..
Λόγω του ότι ήταν σάββατο θεωρώ ότι μέχρι αύριο θα έχουν μπεί..
Ναι με ebanking στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο Γερμανιας.
Αν εχω δει λεει το λινκ αυτο;......
Μονο αυτα εχω αποθηκευμενα να με ενημερωνει τι νεο πεζει.
Screenshot_20180827-134329_Samsung Internet.jpg

Μονο στο βελγικο redirect δεν μπορω να γραφτω και εκει εχει ολους με τα ηχεια ρε γαμωτο.

Reaction score
14.360
Ναι με ebanking στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο Γερμανιας.
Αν εχω δει λεει το λινκ αυτο;......
Μονο αυτα εχω αποθηκευμενα να με ενημερωνει τι νεο πεζει. View attachment 103902
Μονο στο βελγικο redirect δεν μπορω να γραφτω και εκει εχει ολους με τα ηχεια ρε γαμωτο.
Δοκίμασες να γραφτείς πρώτα στο global, και μετά να σε ανακατευθύνει αυτό?

Reaction score
181
Και σε ποιό σημείο ακριβώς τότε προκύπτει το πρόβλημα?
Μόλις μου κάνει reDirect στο βελγικο site και πάω να πατήσω να στείλω μήνυμα μου ζητάει εγγραφή και δεν γίνεται λόγω location λέει.

Reaction score
14.360
Δεν μπορεί να σου ζητά μόνο εγγραφή..
Δεν έχει επιλογή Log In για να μπείς με τα στοιχεία σου?

Reaction score
181
Screenshot_20180827-141617_Facebook.jpg
Screenshot_20180827-141603_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20180827-141608_Samsung Internet.jpg
Δεν μπορεί να σου ζητά μόνο εγγραφή..
Δεν έχει επιλογή Log In για να μπείς με τα στοιχεία σου?
Δεν στη κανει την εγγραφη καθολου.
Δεν πειράζει Ο παλιός είναι αλλιώς

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.749
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson