- Reaction score
- 1
Μας προσβάλλεις και θα σε μαλώσω. 

Γιατί φτιάχτηκε το έπιπλο και δεν το έχω δει εγω ακόμα και έχουνε μπει πολύ κοντά τα ηχεία;Χεχε, λίγο ψηλά δε βγαίνουν τα ηχεια; και λίγο θαμμένα, και πολύ κοντά μεταξύ τους...
Δες λίγο τι προδιαγραφές δίνει ο κατασκευαστής πρώτα... Και ΤΉΡΗΣΕ τες.
Γελάτε ρε γελάτε μόλις θα τελειώσει θα είναι πραγματικά ένα μπιμπελό. Ακόμα και να μην άναβε κανένα από τα κομμάτια και ήταν απλά στημένα πάνω στο έπιπλο πάλι μπιμπελό θα ήτανε.έχει να πέσει πλέξιμο...![]()
Από ότι σε βλέπω είσαι και εσύ κρυφό vintage και ας κοροϊδεύεις έχεις τη φωτογραφία προφίλ το Βινύλιο προδοθηκες hahaha.
Εννοείται το πρώτο βίντεο ήταν ενδεικτικό για την τεχνική που χρησιμοποιείται..θερμοσιλικόνη?!
ούτε καν!
αν το γούφερ έχει καμιά επίστρωση..ή ήταν από ύφασμα....θα πάει περίπατο
απαλά με μία ηλεκτρική σκούπα από το καλό μέρος προς το χτυπημένο(δεν είναι απαραίτητο να ακουμπήσει στον κώνο...ανάλογα το υλικό) και είναι κομπλέ![]()
Καλημέρα τζών..Παιδια εχω κάνει την πιο τρομερή αγορά που θα μπορούσα να κάνω από Γερμανία. Ο Γερμανός δεν μιλάει αγγλικά εγώ δεν μιλάω Γερμανικά και από την πρώτη στιγμή τα ρίχνω στο Google Translate και ότι βρέξει ας κατεβάσει και ολοκληρώσαμε την αγορά .Σκηνές απείρου κάλλους έχω λιώσει στα γέλια.View attachment 103884
To deck bx707Εννοείται το πρώτο βίντεο ήταν ενδεικτικό για την τεχνική που χρησιμοποιείται..
Στο δεύτερο λινκ φαίνονται καλύτερα οι περισσότερες μέθοδοι, και πάντα ανάλογα με το υλικό,χαρτί,ύφασμα,σίτα, κλπ..
Και γίνεται από όσο είδα και με καλαμάκι από milkshake
[DOUBLEPOST=1535364086][/DOUBLEPOST]
Καλημέρα τζών..
Ποιό προϊόν αφορά η ανωτέρω επικοινωνία με τον γερμανό?
Και τελικώς σε ποιό σημείο συνεννόησης είστε..?To deck bx707
Εγω του εχω καταθεσει τα χρηματα απο το σαββατο αυτος εχει πακεταρει και εδωσε σημερα μετα χιλια ζορια την εντολη στην dhl να ρθει να παραλαβει αυριο.Μου δωσε και αριθμο.Απλα δεν του χουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο του ακομα και φοβαται.Εγω του στειλα φωτο της αποδειξης μεταφρασμενη(google translate xaxax) και περιμενω.Και τελικώς σε ποιό σημείο συνεννόησης είστε..?
Εδώ κοίταξες για τα SB-CS95?Και τελικώς σε ποιό σημείο συνεννόησης είστε..?
Εάν τα κατέθεσες μέσω e-banking ανάλογα την τράπεζα (δική του) ίσως θέλει μία / δύο ημέρες προκειμένου να φανούν τα χρήματα σου στον λογαριασμό του..Εγω του εχω καταθεσει τα χρηματα απο το σαββατο αυτος εχει πακεταρει και εδωσε σημερα μετα χιλια ζορια την εντολη στην dhl να ρθει να παραλαβει αυριο.Μου δωσε και αριθμο.Απλα δεν του χουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο του ακομα και φοβαται.Εγω του στειλα φωτο της αποδειξης μεταφρασμενη(google translate xaxax) και περιμενω.
Εγω του εχω καταθεσει τα χρηματα απο το σαββατο αυτος εχει πακεταρει και εδωσε σημερα μετα χιλια ζορια την εντολη στην dhl να ρθει να παραλαβει αυριο.Μου δωσε και αριθμο.Απλα δεν του χουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο του ακομα και φοβαται.Εγω του στειλα φωτο της αποδειξης μεταφρασμενη(google translate xaxax) και περιμενω.
Ναι με ebanking στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο Γερμανιας.Εδώ κοίταξες για τα SB-CS95?
https://www.hifishark.com/model/technics-sb-cs-95
[DOUBLEPOST=1535366338][/DOUBLEPOST]
Εάν τα κατέθεσες μέσω e-banking ανάλογα την τράπεζα (δική του) ίσως θέλει μία / δύο ημέρες προκειμένου να φανούν τα χρήματα σου στον λογαριασμό του..
Λόγω του ότι ήταν σάββατο θεωρώ ότι μέχρι αύριο θα έχουν μπεί..
Δοκίμασες να γραφτείς πρώτα στο global, και μετά να σε ανακατευθύνει αυτό?Ναι με ebanking στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο Γερμανιας.
Αν εχω δει λεει το λινκ αυτο;......
Μονο αυτα εχω αποθηκευμενα να με ενημερωνει τι νεο πεζει. View attachment 103902
Μονο στο βελγικο redirect δεν μπορω να γραφτω και εκει εχει ολους με τα ηχεια ρε γαμωτο.
Ειμαι γραμενος στο hifishark και με ανακατευθύνειΔοκίμασες να γραφτείς πρώτα στο global, και μετά να σε ανακατευθύνει αυτό?
Μόλις μου κάνει reDirect στο βελγικο site και πάω να πατήσω να στείλω μήνυμα μου ζητάει εγγραφή και δεν γίνεται λόγω location λέει.Και σε ποιό σημείο ακριβώς τότε προκύπτει το πρόβλημα?
Δεν στη κανει την εγγραφη καθολου.Δεν μπορεί να σου ζητά μόνο εγγραφή..
Δεν έχει επιλογή Log In για να μπείς με τα στοιχεία σου?