Umik 1 - REW

Reaction score
15.543
αν θες μπορεις να κανεις eq απο εως οπου θες στο μενου app .

δες και αυτο ......εχει τοσα να κανεις που θα την βρεις την ακρη, απλα θελει σιγα σιγα, μην σε πιανει η βιασυνη, δικο σου ειναι το app δεν θα στο παρει καποιος :p:D

0000.jpg

Reaction score
7.881
αν θες μπορεις να κανεις eq απο εως οπου θες στο μενου app .

δες και αυτο ......εχει τοσα να κανεις που θα την βρεις την ακρη, απλα θελει σιγα σιγα, μην σε πιανει η βιασυνη, δικο σου ειναι το app δεν θα στο παρει καποιος :p:D

View attachment 104525
Ναι το ξέρω το εχω δεί.

Χαχα θα ηθελα να τελειώσω με μια βασική ρύθμιση και μετα σιγα σιγα. Γιατί εγώ αντέχω ή γυναίκα όμως έχει αρχίσει να γυαλίζει το μάτι.
[DOUBLEPOST=1535914634][/DOUBLEPOST]
Ναι το ξέρω το εχω δεί.

Χαχα θα ηθελα να τελειώσω με μια βασική ρύθμιση και μετα σιγα σιγα. Γιατί εγώ αντέχω ή γυναίκα όμως έχει αρχίσει να γυαλίζει το μάτι.
Το μπουμάρισμα αυτό δημιουργείτε απο τη τρύπα που ανέβασα 30 με 55?

Γιατί στην ουσία με όλο το πείραγμα του sub αυτό εχω καταφέρει.

Reaction score
15.543
Το μπουμάρισμα αυτό δημιουργείτε απο τη τρύπα που ανέβασα 30 με 55?

Γιατί στην ουσία με όλο το πείραγμα του sub αυτό εχω καταφέρει.
παιζει και αυτο .....
[DOUBLEPOST=1535915070][/DOUBLEPOST]ξεκινα με flat curve δλδ +/- 4db max με 1/6 smoothing και βλεπεις

Reaction score
15.543
εχει να κανει και με το rt σου......

να τα φερεις flat ολα οπως θελει το audyssey και μετα προσθετεις οτι θες.
...απο 30hz και κατω να εισαι πιο χαμηλα σε db

0 volume με dynamic eq on και μετα μπορεις να ανεβαζεις η να κατεβαζεις απο rew την σταθμη .
.....με -30dbfs στο rew μπορεις να φτιαξεις ολα τα ηχεια στα 73db
ας ειναι 75-76db μην κολας στο 73db ;)

Reaction score
7.881
ας ειναι 75-76db μην κολας στο 73db ;)
το έχω ξανά αναφέρει στα αρχικά post. δεν ξέρω αν φταίει ότι το umik έχει έρθει με gain 18.

Συμβαίνει το εξής. Ακόμα και αν βάλω το trim στον marantz σε κάθε ηχείο -12db και -30dbfs στο rew η μικρότερη στάθμη που μετράει είναι 78-79db στη θέση ακρόασης στο 0.

Reaction score
15.543
δεν εχει να κανει με το umιk

κατεβασε με το app ολη την καμπυλη στα 73-75 αν μπορει να παει 500-2000hz θα κοιτας.

η μονη διαφορα στα umik ειναι οτι μπορει το δικο σου να εχει διαφορα με του dimi π.χ.
....να διαβαζουν λιγο διαφορετικα :D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.229
Και ερχόμαστε στα αποτελέσματα μετά τα πρώτα ακούσματα. Βαβούρα. Πολλύ χαμηλό. Ακόμα και έτσι βουίζει όλο το δωματιο.
Αυτά τα συμπεράσματα ακρόασης είναι από φλατ άκουσμα, χωρίς καμία παρέμβαση; Ούτε όντισι ούτε απ ούτε τίποτα;

Θέλω να μου πεις πως ακούγεται η κόκκινη γραμμη:

Reaction score
15.543
μιλάμε για το sub σωστά? η γενικά τη καμπύλη για κάθε ηχείο?
ολα εκτος sub

οπως τα φερνει το audyssey μετρας τις σταθμες και κατεβαζεις ολη την καμπυλη
....απλα πρεπει να φερεις ιδιες σταθμες LR-SRSL-SBRSBL και μετα απο app αφου δουλευει ανα ζευγος.....το κεντρικο ειναι μονο του

Reaction score
7.881
Αυτά τα συμπεράσματα ακρόασης είναι από φλατ άκουσμα, χωρίς καμία παρέμβαση; Ούτε όντισι ούτε απ ούτε τίποτα;
το αντίθετο με όλα ενεργοποιημένα προσπαθόντας να φτιάξω τη κατηφόρα

Θέλω να μου πεις πως ακούγεται η κόκκινη γραμμη:

Το έχω πει από την αρχήηηηηηη είχα κάνει και poll σχετικά με on ή off.

η κόκκινη είναι στα αυτιά μου η καλύτερη.

του audyssey μου ακούγεται φτωχή χαμηλά

και η κατηφόρα (πράσινη) μου γεμίζει το χώρο με ένα βουητό.
[DOUBLEPOST=1535920208][/DOUBLEPOST]μια παρατήρηση @costas EAR

από τις 3 που με ρώτησες η πράσινη ήταν ενεργοποιημένο το sub adjust και ανέβαζε πολύ το sub.

αυτή είναι η σωστή μέτριση

η πράσινη είναι με πολύ βελτίωση και δοκιμές και η κόκκινη χωρίς φίλτρα καθόλου.

ε η ''βελτιωμένη'' η οποία προσπάθησα πάντα με αρνητικά κοψίματα να σιδερώσω και να τη κάνω κατηφόρα μου μπουμάρει

194376_91208d9f2fe3408eddcfbf4cf9617072.jpg

Reaction score
707
Αν το Audyssey setαρει τα ηχεία να παιζουν στα 75db στο 0 και το umic μετράει αλλα db στο 0, δεν ειναι λαθος του calibration του umik?

Reaction score
7.881
του audyssey όταν λέω φτωχή χαμηλά δεν εννοώ όταν πέσει μια μπόμπα πχ. αλλά σε τραγούδια με μπιτάκι, ε το μπιτ εξαφανίζεται.

Reaction score
7.881
Αν το Audyssey setαρει τα ηχεία να παιζουν στα 75db στο 0 και το umic μετράει αλλα db στο 0, δεν ειναι λαθος του calibration του umik?
α μπράβο αυτό λέω. είναι σεταρισμένα με το audyssey απείραχτα.

όσο και να χαμηλώσω τα ηχεία να τα πάω τέρμα -12db ακόμα και με -30dbfs στο rew μου μετράει 78 - 79 db στο 0. και εννωέιτε ότι έχω περασμένο το calibration file του umik

Reaction score
15.543
δεν ειναι το ιδιο και οι χρονοι στο RT ειναι ψηλα οποτε αλλαζουν αρκετα τα δεδομενα σε αυτο που ακους ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.454
Members
38.323
Νεότερο μέλος
Sotimο