- Reaction score
- 523
ΤσολακηςΕίναι κατασκευαστής;
Ή απλά μεταπωλητής;
Έχω κάποιον φίλο μου εκεί και υποψιάζομαι ότι γι΄αυτόν μιλάς, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Νομίζω ότι αυτός δεν τα φτιάχνει, μόνο πουλάει.
ΤσολακηςΕίναι κατασκευαστής;
Ή απλά μεταπωλητής;
Έχω κάποιον φίλο μου εκεί και υποψιάζομαι ότι γι΄αυτόν μιλάς, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Νομίζω ότι αυτός δεν τα φτιάχνει, μόνο πουλάει.
πετροβάμβακας είναι...πλέον δεν έχει χημικάΗ τρύπια γυψοσανιδας σε συνδυασμό με τον πετροβαμβακα δε δημιουργεί θέμα δυνητικης εισπνοής ινων;
Τιποτα δεν πρεπει να σε απασχολει...πετροβάμβακας είναι...πλέον δεν έχει χημικά
πιο πολύ η δέσμευση υγρασίας πρέπει να απασχολεί και τυχών δέσμευση οσμών...
ας ελπίσουμε η κουζίνα να μην είναι κοντά
δεν τραβάει τίποτα λες?Κωστα τα προφιλ αλουμινίου δικής σου επιλογής ειναι?
[DOUBLEPOST=1535998796][/DOUBLEPOST]
Τιποτα δεν πρεπει να σε απασχολει...
Δεν μπλέκομαι στα πόδια του μηχανικού..Κωστα τα προφιλ αλουμινίου δικής σου επιλογής ειναι?
Φιλε μου νταχαρη δε λεω...ξερω.δεν τραβάει τίποτα λες?
Οτι πεις...Δεν μπλέκομαι στα πόδια του μηχανικού..
Θέτω τα ζητούμενα, και αναλαμβάνει να τα υλοποιήσει, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Τέμης ρουλζζζζζζζ....
Από πίσω η διάτρητη έχει ψιλό γεωυφασμα, ακριβώς γιαυτο το λόγο.Η τρύπια γυψοσανιδας σε συνδυασμό με τον πετροβαμβακα δε δημιουργεί θέμα δυνητικης εισπνοής ινων;
ΑπαντησαΝα πω και εγω τη χαζομαρα μου....οι τρυπες δε ρουφανε οσμες μονο , αλλα και φωλιαζουν πιθανον εντομα,κλπ εαν δεν εχει γινει ή ειναι υπο σκεψη, σιτα εσωτερικα της γυψοσανιδας προκλεισιματος...αυτη μπορει να εμποδισει και πιθανες ινες στο θεμα εξοδου και ας λενε οτι ειναι υγιεινες...
Οτι πεις και εσυ...Τσάμπα ασχολείστε @daharis666 και λοιποί.
Εφόσον εχει αναλάβει ο @Artemios δεν υπάρχει περίπτωση να του ξεφύγουν τέτοια θέματα.
Aααα δεν το πήρα χαμπάρι ότι έχουμε συμμετοχή από το μέλος @ArtemiosΤσάμπα ασχολείστε @daharis666 και λοιποί.
Εφόσον εχει αναλάβει ο @Artemios δεν υπάρχει περίπτωση να του ξεφύγουν τέτοια θέματα.
Κρίμα,του έκοψες την φόρα του dahari ,όχι ότι τρολάρει όχι ότι είναι ξερόλας ,απλά η γνώμη του μετράειΤσάμπα ασχολείστε @daharis666 και λοιποί.
Φιλε μου νταχαρη δε λεω...ξερω.
Ολα ομορφα θαναι κωσταυτια...προχωρα να βλεπουμε...
[DOUBLEPOST=1535999145][/DOUBLEPOST]
Οτι πεις...
Κάτι θες να πεις και συγκρατείσαι με το ζόρι...Οτι πεις και εσυ...
[DOUBLEPOST=1536006363][/DOUBLEPOST]Προχωρατε να βλεπουμε...
Αυτό το χρώμα της (σ)κουράδας εσύ το διάλεξες ρε βλάχο?