Ως μηχανικός με "ερεθίζει" περισσότερο η προσέγγιση του @costas EAR η οποία λέει ότι υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια. Δεν εμπιστεύομαι τα αφτιά μου. Στην τελική, ότι και να πάρω, φοβερό θα το ακούω. Μην ξεχνάτε σε ποιον απευθύνεστε. Επίσης δε γίνεται να τα ακούσω όλα. Αν ακούσω κάτι και μου αρέσει, ο λόγος που θα το ψωνίσω θα είναι ψυχολογικός. Είμαι 100% ότι θα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.Επανέρχομαι σε προηγούμενη αναφορά μου και επιμένω για την αναγκαιότητα ακρόασης. Για τον εξής απλό λόγο: γιατί δεν υπάρχει το ένα και σωστό και πάει και τελείωσε και παίρνεις αυτό. Τότε θα διαλέγαμε όλοι μεταξύ 4-5 επιλογών (σε κάθε κατηγορία τιμής). Οπότε πρώτα διαλέγεις ποιον δρόμο θα πάρεις: Ενεργά; Παθητικά;
Οκ, Ενεργά από ό,τι κατάλαβαίνω και καλά κάνεις. Το θέμα είναι ποια ενεργά; Πόσα χρήματα; Νομίζω στην αρχή έβαλες όριο 800 ευρώ για ηχεία/ενισχυτή/ντακ. Αν λοιπόν αφιαρέσεις 200 ευρώ για το ντακ, μένουν 600 για τα ενεργά (και τα Klipch που προτάθηκαν πριν τόσο κάνουν). Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολλές επιλογές που όμως ακούγονται διαφορετικά! Πως να το κάνουμε...ακούγονται διαφορετικά για τον απλό λόγο ότι έχουν διαφορετικά μεγάφωνα και σχεδιασμό. Όπως κάθε ηχείο παθητικό ή ενεργό ακούγεται διαφορετικά. Για αυτό σου προτείνω πήγαινε άκου διάφορα ενεργά, αν σου δίνουν και για το σπίτι πάρε να ακούσεις και εκεί, έλα και στην Έκθεση 24-35/11 αν ακούσει και εκεί και μετά αποφασίζεις!
[DOUBLEPOST=1539877959][/DOUBLEPOST]
Μένω Χανιά και δε θα μπορέσω να παρευρεθώ.καλη ιδεα...