- Reaction score
- 15.543
δεν κανεις σωστες δουλειες ear !
...σε χωρο ειδικο θα περιμενα κατι καλυτερο !
Μια παρατήρηση υγειονομικής υφής,δεν είναι όλοι οι οργανισμοί συμβατοί με μόνιμη έκθεση σε σχηματισμούς φελιζόλ και τα μικροσωματίδια που δύνανται ν'απελευθερώνονται παρουσία των δεύτερων.
Καλέ μας cheezy whizzy ( φτου κι εγώ λάθος το έγραψα ) η εγκατάσταση διαχυτικών διατάξεων στην οροφή ανεξαιρέτως μελετών και περιπτώσεων μοιάζει μ'εκείνο το κινέζικο γνωμικό που παρακινεί κάθε σύζυγο να χαστουκίζει το έτερον ήμισυ έστω και αν δεν ξέρει το λόγο,αφού σίγουρα θα τον γνωρίζει το άλλο του μισό.Μα κι εγώ αυτό λέω: μετρήσεις και βλέπουμε. Ο @costas EAR βιάζεται!
Συμφωνώ. Δεν είδα ακόμα τη μελέτη λεπτομερώς για να ξέρω τις πρόνοιες διάχυσης στο ταβάνι (εάν υπάρχουν). Υπομονή!
Μιλάς για το ύψος της οθόνης, ε; Αφού την είπες τη λύση:δεν κανεις σωστες δουλειες ear !
Ναι, ανοίγουν και ξαπλώνουν οι πολυθρόνες!ξαπλωτα βλεπεις ;
Αν δεν είναι ήδη βαμμένοι οι διαχυτές από φελιζόλ, τότε νομίζω πως ένα να βάψιμο τους "σφραγίζει" κι επιβάλλεται και για λόγους προσωπικής αισθητικής του χώρου, σύμφωνα (προφανώς) με τα υποκειμενικά κριτήρια αισθητικής του ιδιοκτήτη..Μια παρατήρηση υγειονομικής υφής,δεν είναι όλοι οι οργανισμοί συμβατοί με μόνιμη έκθεση σε σχηματισμούς φελιζόλ και τα μικροσωματίδια που δύνανται ν'απελευθερώνονται παρουσία των δεύτερων.
Έχω απαντήσει οργανισμούς που εμφάνιζαν υπερευαισθησία ακόμα και σε βαμμένο φελιζόλ.Αν δεν είναι ήδη βαμμένοι οι διαχυτές από φελιζόλ, τότε νομίζω πως ένα να βάψιμο τους "σφραγίζει" κι επιβάλλεται και για λόγους προσωπικής αισθητικής του χώρου, σύμφωνα (προφανώς) με τα υποκειμενικά κριτήρια αισθητικής του ιδιοκτήτη..
Τα πανελακια που εβαλες να δεις τι εχουν....Πώπω σκόνη που θα μαζεύουν... Μόνο με μάσκα έμπαινα εκεί.
0, λες να μην έλεγξα και να μην φύσηξα με το πιεστικό;Τα πανελακια που εβαλες να δεις τι εχουν....
καταλαβα....δεν θελεις να εχεις καλη αισθηση των πραγματων που βλεπεις....θελεις να πετανε ολαΜιλάς για το ύψος της οθόνης, ε; Αφού την είπες τη λύση:
Ναι, ανοίγουν και ξαπλώνουν οι πολυθρόνες!
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ο Μελίδης ποτέ δεν άντεξε να δει ολόκληρη ταινία, τον παίρνει ο ύπνος, παραείναι "αναπαυτικές"!
Ιδίως επί της οροφής,όπου δεν είναι πρακτικές διάφορες ακολουθίες εφαρμογής και αφαίρεσης ως προς τις συστοιχίες.παντως το θεμα της υγειηνης και την καθαριοτητας δεν βλεπω να το λυνετε ευκολα με δαυτα.
χωρια τις αναθυμιασεις του φενιζολ/eps/xps (που γενικα δεν προτεινονται να βρισκονται χυμα στο σπιτι) η καθημερινη οικιακη σκονη που θα μαζευει απο αν σημειο και μετα θα ξερναει στον αερα.
σε αυτο το θεμα οι λυσεις του ζαινεα δεν εχουν αντιπαλο.
Πες τα ρε Κώστα !δεν κανεις σωστες δουλειες ear !
ολο τα ιδια λες δεν κουραστηκες ;Πες τα ρε Κώστα !
Δείξε του τον δικό σου χώρο να βάλει μυαλό
Αμάν πια ...
Κ..λα!!!
νοτ νεσεσεριglυ , το να κατεβαινουν τα κομματια της οροφης ειναι κατι που αν εισαι πατεντιαριαρης το κανεις να κατεβαινει ευκολα.Ιδίως επί της οροφής,όπου δεν είναι πρακτικές διάφορες ακολουθίες εφαρμογής και αφαίρεσης ως προς τις συστοιχίες.
Έχει γίνει κουραστική πια αυτή η κόντρα...