Πού τη βρίσκει κανείς αυτή την τιμή;- από $74 . . . Cambridge Audio DacMagic XS . . .
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πού τη βρίσκει κανείς αυτή την τιμή;- από $74 . . . Cambridge Audio DacMagic XS . . .
Α πα πα, κι δεν τα μπορώ αυτά τα ειπαγγελματικά!
Μετρησεις επιπεδου benchmark dac3.Δοκιμή RME ADI-2 DAC FS (999 ευρώ) στο avmentor
http://www.avmentor.gr/reviews/2018/rme_adi_2_dac_1.htm
καλυτερα απο Γερμανια,κερδιζεις απο τα μεταφορικα και απο το πιθανο τελωνειοΠού τη βρίσκει κανείς αυτή την τιμή;
Το θέμα δεν είναι αν είναι καλό το RME αλλά το αν πραγματικά κάποιος (και ποιος) χρειάζεται πλέον ένα τόσο καλό dac κι όχι ένα του 300αρικου. Δεν έχω βρει στον ιστό κάποιο τυφλό συγκριτικό τεστ. Οι διαφορές στις μετρήσεις υπάρχουν στην πράξη όμως είναι αντιληπτές και πότε?Μετρησεις επιπεδου benchmark dac3.
Συμφωνώ.Το θέμα δεν είναι αν είναι καλό το RME αλλά το αν πραγματικά κάποιος (και ποιος) χρειάζεται πλέον ένα τόσο καλό dac κι όχι ένα του 300αρικου. Δεν έχω βρει στον ιστό κάποιο τυφλό συγκριτικό τεστ. Οι διαφορές στις μετρήσεις υπάρχουν στην πράξη όμως είναι αντιληπτές και πότε?
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Καθότι άσχετος ακόμα. Και την έχω διατυπώσει παλιότερα μα δεν την πρόσεξε κανείς. Δηλαδή: αυτά τα D/A-A/D (όπως π.χ. και η δημοφιλής Μέτρικ και άλλα) "περνούν" σήμα ψηφιακό απευθείας από την είσοδο στην έξοδο ή κάνουν εσωτερικές μετατροπές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον προσέξει την ερώτηση και απαντήσει.Α πα πα, κι δεν τα μπορώ αυτά τα ειπαγγελματικά!
Μι καν' κι φαίνουμη ντιπ χαζός!
* Να, πχ. δεν κατάλαβα αν το volume επενεργεί
στις balanced εξόδους η μόνο στς εξόδους ακουστικώνε...
Μπορώ να καρφώσω δυο ADAM από πίσω και να κάνω
τη δλειά μ' η ού;;;
Πείτε μου σας παρακαλωωώ!
Ότι θες κάνουν.η δημοφιλής Μέτρικ και άλλα) "περνούν" σήμα ψηφιακό απευθείας από την είσοδο στην έξοδο ή κάνουν εσωτερικές μετατροπές?
Αυτό που ρωτάω είναι απλό. Θέλεις να το παρεμβάλεις ανάμεσα στην ψηφιακή πηγή και σε ενεργά ηχεία με εσωτερικό ντακ, προκειμένου να το χρησιμοποιείς και για τα ακουστικά σου και για ψηφιοποίηση βινυλίου, σαν ψηφιακό κέντρο ελέγχου βρε αδελφέ, για να μήν αλλάζεις καλώδια, χωρίς όμως να επηρεάζει το σήμα μεταξύ πηγής και ηχείων, παίζει?Παίρνουν ψηφιακό σήμα από την είσοδο, του κάνουν μετατροπές ενώ αυτό είναι ακόμα ψηφιακό, μετά το μετατρέπουν σε αναλογικό και το δίνουν στην έξοδο, όπου πάει στον τελικό ενισχυτή ή στα ενεργά ηχεία.
Μια άλλη λειτουργία είναι να παίρνουν αναλογικό σήμα (π.χ. κασετόφωνο ή πικάπ), το μετατρέπουν σε ψηφιακή μορφή και μετά είτε το δίνουν ψηφιακά σε κάποιο υπολογιστή για αποθήκευση είτε το επεξεργάζονται ψηφιακά (π.χ. ψηφιακή ισοστάθμιση) και μετά το ξανακάνουν σε αναλογική μορφή και από τις εξόδους το δίνουν στον τελικό ενισχυτή ή στα ενεργά ηχεία.
Επίσης μπορούν να πάρουν ψηφιακό σήμα, να του κάνουν ψηφιακή επεξεργασία και να το δώσουν πάλι ψηφιακά σε μια έξοδο, όπου θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή ή θα πάει σε άλλο μετατροπέα για να γίνει αναλογικό. (αν και αυτή η περίπτωση είναι λίγο βλακεία για τους δικούς της λόγους).
Είπαμε, ότι θες.Αυτό που ρωτάω είναι απλό. Θέλεις να το παρεμβάλεις ανάμεσα στην ψηφιακή πηγή και σε ενεργά ηχεία με εσωτερικό ντακ, προκειμένου να το χρησιμοποιείς και για τα ακουστικά σου και για ψηφιοποίηση βινυλίου, σαν ψηφιακό κέντρο ελέγχου βρε αδελφέ, για να μήν αλλάζεις καλώδια, χωρίς όμως να επηρεάζει το σήμα μεταξύ πηγής και ηχείων, παίζει?
Είπαμε, ότι θες.
Όλα γίνονται.
Εντελώς όλα, ότι κι αν σκαρφίστηκε το διεστραμμένο μυαλό σου.
Πχ μπαίνει ένα ψηφιακό κανάλι. Ένα, όχι 2 που έχει το στέρεο σήμα. Ή αναλογικό κανάλι. Οτιδήποτε.
Αυτό το ένα, μπορεί να το βγάλει σε 2000 κανάλια.
Διαφορετικά σε κάθε κανάλι.
Σε άλλο καθαρό, σε άλλο κροσαρισμένο, σε άλλο αθροισμένο με κάποιο/κάποια άλλα κανάλια με ότι σχέση θες, με όσα εκουαλάιζερ θες, σε ότι φάση θες, με ότι σκαρφιστείς, του ρίχνεις και μια Ρία ισοσταθμιση, τη Ρία καμπύλη την πειράζεις όσο θες, το ακούς σε μονοφωνικό ή στέρεο ή σε πολυκάναλο φορμά, το ακούς ταυτόχρονα σε έξοδο με ισοσταθμιση χώρου και σε άλλη χωρίς ισοσταθμιση χώρου, ότι παρανοϊκό σκεφτείς, γίνεται, μέχρι που γίνεται να το ακούς σα να παίζει από λαμπάτο μηχάνημα, και μάλιστα επιλέγοντας ποια λάμπα και με τι ποσότητα παραμόρφωσης, ή να πλησιάσει στον ήχο γνωστών εργαλείων παραμόρφωσης που "αρέσουν".
Αυτες είναι οι χαρές κι οι χάρες του DSP. Χρησιμοποιείς όσο θες, όπου θες, αν θες, και κανεις ότι θες.
Μόνο καφέ δε κάνει.
Η καλύτερη αγορά του έτους.εχει dac, αλλα θελει κατι καλυτερο.......αρα θελει bluetooth,dac με οπτικη εισοδο αλλα να ειναι και αξιοπρεπες,αλλα θελει αν γινεται να ειναι και streamer.
Bουαλα και εισαι κομπλε,yamaha wxc-50
https://www.skroutz.gr/s/10017023/Yamaha-WX-C50.html
μην μου πεις για την τιμη,εδω θα εδινες 320 για το audioengine...