- Reaction score
- 138.084
Ψηλό x-max, χαμηλό ιδιοσυντονισμό, ψηλή ευαισθησία.σε τέτοιες συστοιχίες...πως επιλέγουμε μεγάφωνα;τι χαρακτηριστικά κοιτάμε;
Σαμπ.
Ψηλό x-max, χαμηλό ιδιοσυντονισμό, ψηλή ευαισθησία.σε τέτοιες συστοιχίες...πως επιλέγουμε μεγάφωνα;τι χαρακτηριστικά κοιτάμε;
και όλα ίδια ή επιτρέπεται και μιξ προσέγγιση?Ψηλό x-max, χαμηλό ιδιοσυντονισμό, ψηλή ευαισθησία.
Σαμπ.
Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει εμπειρία και αποδεδειγμένη εφαρμογή της γνώσης.Άμα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο ανάμεσά μας, όλοι τέτοια θα πάρουμε, θα γεμίσεις svs και στο πατάρι
Υπάρχει, αλλά δε μπορούμε να το πληρώσουμε, πουλιέται σε τιμή Χάι εντ.. πολλά δεκαχίλιαρα μαζεμένα..Αλλά δεν υπάρχει αυτή η επαγγελματική προσέγγιση, η σοβαρή εταιρία που θα σου πει “έρχομαι σπίτι σου, στο στήνω σε ένα Σαββατοκύριακο, κάνει τόσο ακριβώς , και θα παίξει/μετράει έτσι ακριβώς or your money back
250 έχει το peerlessΠερί κοστολογίου:
Μια έτοιμη λύση, είναι 7 τεμάχια από αυτό το 10-άρι. Συνολικό ύψος, 2,52μ. Κόστος λίγο πάνω από δεκαχίλιαρο η μία ντάνα.
Πάρε. Πάρε 5 ντάνες. Σου εγγυώμαι προσωπικά, με οποιοδήποτε τρόπο θες, το απόλυτο του αποτελέσματος.
55.000 € μεγάλε.
Ο άλλος στη φωτογραφία, 18 τέτοια τεμάχια έβαλε.
Με 27,5 χιλιάρικα, στο σπίτι σου. Και μετά, εντοίχισέ τα. Θα δεις το φως το αληθινό.
Τες πα, για να μην επαναλαμβάνομαι: τα εςβιες και συναφή, είναι οικονομικές επιλογές για ψηλές στάθμες. Αν το οικονομικό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, λύσεις έχουν τα μεγάλα ονόματα του χώρου, atc, GENELEC, Adam, Neumann, geithein, Westlake, κλπ κλπ κλπ.
Βεβαίως.Προσεγγίζω διαφορετικά το ερώτημα:
Εγώ είμαι μουσικόφιλος/χομσινεμαδάκιας. Δεν θέλω να μπλέξω. Δεν θέλω να ψάξω, δεν θέλω να διαβάσω. Θέλω να το κάνει κάποιος άλλος, και εγω μόνο να πληρώσω και να απολαμβάνω το αποτέλεσμα.
Να μην ασχοληθώ με τίποτα, ούτε καν με το room eq, τίποτα. Να μου πουν αυτό κάνει τόσο, το άλλο τόσο, διαλέχτε, αύριο το πρωί στο σπίτι σας. Και να εχουν και show room με δυο τρεις εφαρμογές/παραδείγματα. Όχι αερολογίες.
Να μου δώσουν φεύγοντας απο το σπίτι το remote να πατάω play και να παιζ. Όπως μου υποσχέθηκαν, όχι φούμαρα.
Ναι, φυσικά, αλλα ποιος θα τις εφαρμόσει στο Ελλάντα;Αν το οικονομικό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, λύσεις έχουν τα μεγάλα ονόματα του χώρου, atc, GENELEC, Adam, Neumann, geithein, Westlake, κλπ κλπ κλπ.
Οκ. Ποιος θα τα ρυθμίσει;Βεβαίως.
Κιι με τις βάσεις τους.
Πάρε 7.
ειλικρινά....ποιος από δω μέσα θα άντεχε κάτι τέτοιο...όσα λεφτά και να είχε?Προσεγγίζω διαφορετικά το ερώτημα:
Εγώ είμαι μουσικόφιλος/χομσινεμαδάκιας. Δεν θέλω να μπλέξω. Δεν θέλω να ψάξω, δεν θέλω να διαβάσω. Θέλω να το κάνει κάποιος άλλος, και εγω μόνο να πληρώσω και να απολαμβάνω το αποτέλεσμα.
Να μην ασχοληθώ με τίποτα, ούτε καν με το room eq, τίποτα. Να μου πουν αυτό κάνει τόσο, το άλλο τόσο, διαλέχτε, αύριο το πρωί στο σπίτι σας. Και να εχουν και show room με δυο τρεις εφαρμογές/παραδείγματα. Όχι αερολογίες.
Να μου δώσουν φεύγοντας απο το σπίτι το remote να πατάω play και να παιζ. Όπως μου υποσχέθηκαν, όχι φούμαρα.
Τι εννοείς;ειλικρινά....ποιος από δω μέσα θα άντεχε κάτι τέτοιο...όσα λεφτά και να είχε?
Εφόσον μιλάμε για καρδιοειδή, ο χώρος έχει σχεδόν βγει από την εξίσωση.Ποιος θα τα ρυθμίσει;
να μπει κάποιος του ''σπορ'' σε έναν χώρο φτιαγμένο από άλλον...και να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα χωρίς να σκαλίσειΤι εννοείς;
Το “σπορ” δεν πρέπει να υφίσταται, παρά μόνο για τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες.να μπει κάποιος του ''σπορ'' σε έναν χώρο φτιαγμένο από άλλον...και να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα χωρίς να σκαλίσει
Συμφωνώ, διαφωνώντας.Εφόσον μιλάμε για καρδιοειδή, ο χώρος έχει σχεδόν βγει από την εξίσωση.
Οπότε, ακόμα κι ο Κεφάλας στο ρυθμίζει.
Κι ο καστρουνής, κι ο ένας κι ο άλλος.
Και χώρο σου φτιάχνουν. Και RT 60, και ότι θες.
Πληρώνεις, και γίνεται.
Λεφτά θέλει.
Τα υπόλοιπα, υπάρχουν.
Και αυτό δεν ισχύει απολύτως, όταν θα αρχίσει το ένα να ακυρώνει το άλλο να δεις γλέντια. Η σωστή ρύθμιση είναι απαραίτητη.χώρος έχει σχεδόν βγει από την εξίσωση.
και φαντάζομαι να κλείσουν και τα αντίστοιχα φόρουμ και εδώ και στο εξωτερικό?Το “σπορ” δεν πρέπει να υφίσταται, παρά μόνο για τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες.
Οι υπόλοιποι να χρησιμοποιούν τις συσκευές αυτές όπως το ψυγείο τους και το πλυντήριο πιάτων.
Και, κυρίως, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥΣ!!!
Τα φόρουμ να υπάρχουν και να συζητάμε πόσο καλά παίζει το σύστημα του Χ Μέλους (με κεφάλαιο Μ ) που το έστησε η τάδε εταιρία. Και πόσο μας άρεσε. Και να ανεβάζουμε και μετρήσεις, γιατί όχι;και φαντάζομαι να κλείσουν και τα αντίστοιχα φόρουμ και εδώ και στο εξωτερικό?
και όποιον δούμε να ασχολείται πλην του επαγγελματία....θα τον
Συμφωνώ.Δεν μπορεί να κάτσει ο @Zizik να χτίζει τοίχους με ηχεία απο το πουθενά, όσα λεφτά και να θελει να διαθέσει, επειδή του το είπε κάποιος Εαρ στο φόρουμ. Πρέπει αυτήν την υπηρεσία να την πουλάει κάποιος επαγγελματίας.