stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Στην υγειά της αχάριστης.δεν πανε να ακουνε και οι καλικατζαροι.........
7 θελω γιατι ειμαι αχαριστος......
Στην υγειά της αχάριστης.δεν πανε να ακουνε και οι καλικατζαροι.........
7 θελω γιατι ειμαι αχαριστος......
Σκοπος της δεν ειναι αυτος...5ms διορθώνουν 1,5 μέτρο. Λίγο το βρίσκω.
Και πολλοί ζηλεύετε, θέλω κάποιος, σοβαρά όμως, να μου πει σε τι διαστάσεις χώρο πρέπει να μπει, με 5 τέτοια όμοια, ή 7, για πολυκάναλο.oταν πχιασω το τζοκερ......
θα πιασω μια πενταδα απο αφτα
https://www.genelec.com/studio-monitors/sam-studio-monitors/1236a-sam-studio-monitor
και installation speakers έχει που βάφονται σε ότι χρώμα θέλεις.Ε, έχει και χόμ σπίκερς.
Νομίζω ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη.
Αλήθεια...
Αυτό που λέει ο άρτζι:
Και πολλοί ζηλεύετε, θέλω κάποιος, σοβαρά όμως, να μου πει σε τι διαστάσεις χώρο πρέπει να μπει, με 5 τέτοια όμοια, ή 7, για πολυκάναλο.
Εγώ μόνο να σας θυμίσω το μέγεθος του στούντιο με τον πολυκάναλο με 420..
[DOUBLEPOST=1543689832][/DOUBLEPOST]Λέμε ότι ξέρει η τζενελεκ, σωστά;
Σωστά.
Ε, έχει και χόμ σπίκερς.
Μη τρελαίνεστε...
Πατήστε το κουμπί. Δείτε τι προτείνει. Το μεγαλύτερο, είναι με ένα 8". Ορίστε, πάρτε 7 τέτοια. Αυτή, ξέρει.
Προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το S3H που πήρε ο φλας, είναι το απολύτως μεγαλύτερο ηχείο για χρήση σε σπίτι, και δη για πολυκάναλα σοβαρά συστήματα.
Μεγαλύτερο, είναι IMNSHO ανοησία.
Χαζομάρες, τζάμπα χάνεις χρόνο πολύτιμων ακροάσεων!Κι όλα αυτά χωρίς σαμπ. Επίτηδες δεν άκουσα ούτε νότα με σαμπ, για να σχηματίσω πρώτα μια εικόνα για τα ηχεία.
3 ενισχυτές από 500 βατ ο καθένας, 1,5 κιλοβάτ σε γουφερ και μιντ, και 2 γούφερ 7", τι ζόρι να τραβήξουν;σε τι άποσταση τα άκουγες;
εννοείται ότι έχουν γκάζια...τρελάθηκε ο ανθρωπος..πιο πολύ απευθύνομαι σε ρυθμισεις μιντφντ,φαρφιλντ αν έπαιξε και τι παρατήρησε...αν παρατήρησε3 ενισχυτές από 500 βατ ο καθένας, 1,5 κιλοβάτ σε γουφερ και μιντ, και 2 γούφερ 7", τι ζόρι να τραβήξουν;
Δεν έχουν θέμα απόστασης ακρόασης αυτά...
Όπου και να τα βάλεις, πυροβολούν.
ειναι και η ηλικία...Η συγκριση με τα KH310 ειναι άδικη, κοστίζουν σχεδόν τα διπλά χρήματα τα Adam.
Του ηχείου ή του ακροατή;ειναι και η ηλικία...
Αυτό είναι το σωστό ηχείο. Όχι σαν άλλα που είναι τα κατάλληλα "ηχεία για τζαζ", "ηχεία για ροκ", "για κλασική" όπως επίσης και καλώδια για την ανάλογη μουσική.Η άνεσή τους είναι χαρακτηριστική σε όλα τα είδη της μουσικής. Δεν σε περιορίζουν σε συγκεκριμένο είδος και κομμάτια για να αποδώσουν το μέγιστο
Αυτά να τα πεις σε αυτούς που βρίσκουν "σκληρά" τα πρίμα των Άνταμ, λόγω ρίμπον, γιατί λένε το ρίμπον "ξυρίζει".Δεν έχει μεταλλική χροιά, ούτε σφυρίζει το ribbon. Είναι απολαυστικό, αναλυτικό και άνετο τόσο από πολύ κοντά όσο κι από μακριά, ανεξαρτήτως έντασης.