- Reaction score
- 136.742
Ε, ναί.Όχι μόνο καλύτερο,αλλά και...προτιμότερο.
Διότι θ'ανταποκρίνεται πληρέστερα στην ηλεκτρονική αρχιτεκτονική του εν λόγω ηχείου.
Τα προβλεπόμενα.
Εσύ με τι το ταΐζεις;
Ε, ναί.Όχι μόνο καλύτερο,αλλά και...προτιμότερο.
Διότι θ'ανταποκρίνεται πληρέστερα στην ηλεκτρονική αρχιτεκτονική του εν λόγω ηχείου.
Δεν έχω πρόβλημα να είμαι ειλικρινής ό,τι εντύπωση και να σου προξενούσε...Τα τροφοδοτώ με αναλογικό σήμα (ακόμα) διότι αφενός μεν διατηρώ (ακόμα) σε ρόλο διαμεσολαβητή συσκευές που δεν επιθυμώ να αντικαταστήσω με νέες,αφετέρου δει έτσι μ'αρέσει,μέχρι να μου αρέσει κάτι άλλο περισσότερο.Ε, ναί.
Τα προβλεπόμενα.
Εσύ με τι το ταΐζεις;
Έπαιξα τα S3H και με σαμπ σήμερα, ένα KH805 από κάθε πλευρά.
Ίδιο στήσιμο που έκανα και με τα KH310, όπου το αποτέλεσμα τότε ήταν πολύ καλό.
Με τα S3H όμως τα δύο σαμπ KH805 φάνηκαν μικρά, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν.
ή αλλάζεις τελικό στα RE με κάποιον που έχει AES
Δε μπορούν να ακολουθήσουν τα φρέσκα Άνταμ ούτε τα RE ούτε τίποτα μη "στουντιακής" ποιότητας..ή αλλάζεις τελικό στα RE με κάποιον που έχει AES
Δύο Hypex 2K έχω, ένα για κάθε RE.ή αλλάζεις τελικό στα RE με κάποιον που έχει AES
έχει η crown...Αν έπαιρνα «βάσεις» σαμπ για τα S3H, κάτι σαν το ΧΤΖ SUB 3x12 θα σκεφτόμουν. Επί δύο, ένα σε κάθε πλευρά.
https://www.xtzsound.eu/product/sub-3x12
Σε τέτοιο επίπεδο απόδοσης πάει το μυαλό μου ακούγοντας τα S3H.
[DOUBLEPOST=1543959198][/DOUBLEPOST]
Δύο Hypex 2K έχω, ένα για κάθε RE.
Απ’ όσο είδα δεν έβγαλε 2Κ με aes in η Hypex.
Να σου πω, προτιμώ να έχω αυτοκρατορικό one-note bass από RE παρά fart-note bass από αναιμικό στουντιακό.Δε μπορούν να ακολουθήσουν τα φρέσκα Άνταμ ούτε τα RE ούτε τίποτα μη "στουντιακής" ποιότητας..
Δε θέλουν "βαβούρα"..
Τα μεταξωτά βρακιά...
Ε, είναι μικρά μωρέ αυτά... 200 βατ μόνο; Τόσα δεν θα έπαιρνα ούτε εγώ. Ή άντε, θα τα έπαιρνα οριακά.ένα KH805 από κάθε πλευρά.
Σε απαιτητικά αημεία σε υψηλές στάθμες άδειαζαν, τη στιγμή που τα S3H χαμογελούσαν.
Μικρά δεν είναι τα σαμπ για τον χώρο (22τμ).
Τα μόνιτορ είναι μεγάλα, ασχέτως χώρου.
Επειδή παρακολουθώ την εταιρεία από την αρχή, όσους αντιπροσώπους κι αν έχει αλλάξει η ADAM πάντα αυτό συμβαίνει. Αντίθετα άλλες εταιρείες, (παράδειγμα Νάκας με Dynaudio & Neumann) έχουν τις ίδιες τιμές με το Γερμανικό μαγαζί το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Thomann, που δεν είναι φθηνός όπως όταν τον μάθαμε, έχει γίνει ο ρυθμιστής της αγοράς και αρκετά Ελληνικά καταστήματα τον παρακολουθούν και μεταβάλουν τις τιμές τους για να είναι ανταγωνιστικοί.flash τα ηχεια τα πηρες απο Ελλαδα ή εξωτερικο;
Ρωτω γιατι η Thomann τα εχει 700 ευρω κατω απο τιμες που δινει το skroutz
Επειδή παρακολουθώ την εταιρεία από την αρχή, όσους αντιπροσώπους κι αν έχει αλλάξει η ADAM πάντα αυτό συμβαίνει. Αντίθετα άλλες εταιρείες, (παράδειγμα Νάκας με Dynaudio & Neumann) έχουν τις ίδιες τιμές με το Γερμανικό μαγαζί το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Thomann, που δεν είναι φθηνός όπως όταν τον μάθαμε, έχει γίνει ο ρυθμιστής της αγοράς και αρκετά Ελληνικά καταστήματα τον παρακολουθούν και μεταβάλουν τις τιμές τους για να είναι ανταγωνιστικοί.
Έχω κάποια χρόνια τσεκάρω τιμές αλλά δε νομίζω, όσες φορές ενδιαφέρθηκα στο παρελθόν ήταν πιο φθηνά εκτός Ελλάδας.OK, αρα το σκρουτζ δειχνει τιμες καταλογου οποτε η τελικη τιμη του καταστηματος μπορει να ειναι ιδια με θωμα...;
Έχω κάποια χρόνια τσεκάρω τιμές αλλά δε νομίζω, όσες φορές ενδιαφέρθηκα στο παρελθόν ήταν πιο φθηνά εκτός Ελλάδας.