Έχω μια απέχθεια προς τους διάφορους γκουρού και δεν τους παρακολουθώ. Κανένα ενδιαφέρον γι αυτούς. Αντίθετα έχω μεγάλο ενδιαφέρον για δασκάλους όπως ο Δρ.Τουλ που κατέχουν το θέμα τους. Οι διάφοροι, αυτόκλητοι και αυτοαποκαλούμενοι γκουρού προσπαθούν μέσω λεκτικών πυροτεχνημάτων να εντυπωσιάσουν. Ευτυχώς που εσύ είσαι κρυπτογκουρου και δεν προκαλείς.Μοιάζεις να πέφτεις από τα σύννεφα με όσα μαθαίνεις...τελευταίος και καταϊδρωμένος Καρά μου.
Πρόσεχε τις ημερομηνίες δημοσίευσης:
https://www.avsite.gr/forum/threads/cary-cad-805ae-με-spendor-sp100.64814/page-8#post-858080
https://www.avsite.gr/forum/threads/«Καθένας-λέει-τα-δικά-του…».67659/#post-887833
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκατεσσάρων χρόνων,οι μόνες λυχνίες που περιέχονταν σε όλα όσα απέκτησα ήταν...δίοδες.
Από εκεί και πέρα διατηρώ συσκευές που μου άρεσαν αφού γνωρίζω υπό ποιες συνθήκες εξακολουθούν να με συγκινούν.
Δεν έχω κρύψει ούτε και την απουσία έλξης προς τα πολυκάναλα setup.Αλλά χαίρομαι για όσους τα υιοθετούν,αφού αποτελούν βήματα προόδου.
Για χώρους διαμονής όπου οι χρόνοι αντήχησης είναι ανισόρροποι,υπάρχουν διαθέσιμα ακουστικά κι εναλλακτικά desktop με studio monitor εγγύς πεδίου.Κι έχει προβλεφθεί να μην είναι υπέρμετροι σε κανέναν από τους διαθέσιμους οικιακούς μου χώρους,όχι ελέω ηχοσυστημάτων,αλλά επειδή θα ενοχλούσαν γενικώς τις καθημερινές δραστηριότητες.
Πέφτω πάντως από τα σύννεφα με το αναίτιο κακό. Τη χολή, το κακισμα κτλ. άνευ λόγου κι αιτίας. Ειδικά για θέματα σαν την ακρόαση μουσικης, με τους περιορισμούς που ορθά αναφέρει ο Καυτιας για την περίπτωση σου. Όταν δεν υπάρχουν φράγκα, αποκλειστικός χώρος να κάνει κάποιος τις υπερβολές του τότε για ποια πιστότητα να μιλησουμε; Δεν μπορεί και δεν θέλει η μεγάλη πλειοψηφία να μεταβάλει το οικογενειακό του σαλόνι σε σπηλιά για τρωγλοδυτες και να είναι βιδωμενος σε μια θέση μήπως του ξεφύγει κάτι.
Τελικά είναι καλύτερα να είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή, έστω και με τους αναγκαίους περιορισμούς πάρα να έχεις τα εσωτερικά σου θέματα και να σου φταίνε τα πάντα. Υπό αυτό το πρίσμα χαίρομαι με τους χαρούμενους ανθρώπους που ακούν μουσική.
Πείτε την άποψή σας, μοιραστείτε γνώση αλλά κάντε το με μια στοιχειώδη ευγένεια και καλή διάθεση. Δεν είστε απαραίτητοι, δεν σας χρειάζεται πραγματικά κάποιος για να ακούσει την μουσική που του αρέσει. Μπορεί να το κάνει και με λιγότερα.