Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
15.466
"κάτι κακό έγινε πριν που έπαιζε δυνατά, αισθάνθηκα πολύ άβολα, είχα ένα τρόμο"
Εστιαζω στα "κακο" και "τρομο".Εχει αποδειχθει πως οι πολυ χαμηλες συχνοτητες δημιουργουν τετοια αισθηματα.Δε βρισκω τα πιντιεφ μου παρα μονο αυτο
"...οι ερευνητές ανακάλυψαν πως οι Ήχοι χαμηλής συχνότητας που κυμαίνονται από 7 ως 19Hz μπορούν να επιφέρουν τον τρόμο και τον πανικό..."
κι ετσι μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πως ο κωσταυτιας παιζει κατω απο 20 hz !!!
:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.743
Σε Spotify?
Δε νομίζω να υπάρχει..

Το έχω σε φλακ, από σκληρό δίσκο το ακούω. Πχιότητα σιντί, το παίζω 7.1 (όπως όλα).

Προέρχεται από ένα δίσκο, με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες, tribute to kraftwerk.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δύο κουβέντες...
Χθες είχα την ευκαιρία να περάσω μια βόλτα από τον Κώστα
Πήγα για μια ώρα και έφυγα 2 το βράδυ γιατί μετά από πολύ καιρό άκουσα κάτι που σε προκαλούσε να μην σταματάς τις ακροάσεις Ακούσαμε τα πάντα από ηλεκτρονική μέχρι Κώστα Χατζή
Δεν θέλω να περιγράψω το άκουσμα είναι υπέροχο Δεν θα μιλήσω για σκηνή, βάθος διαχωρισμούς κτλ γιατί το κυρίαρχο είναι η αληθοφάνεια Είσαι εκεί.. Πρώτη θέση

Υ. Γ για χαμηλό δεν θα μιλήσω απλά κάποια στιγμή όταν άνοιξε και το δεύτερο σαμπ πέσανε κάτι διάχυτες... Ουρές μηδέν σφιχτό μπάσο, τέλειο.. Θέλω να δω οπωσδήποτε το whiplash άμεσα Κώστα

Αυτά τα λίγα . Όταν η γνώση και το μεράκι συνδιαζονται τότε φτιάχνεις κάτι μοναδικό, με λίγα χρήματα για το αποτέλεσμα

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
αυτο λες να κανει δουλεια;; :D

Ω ρε φίλε τι μεγάφωνο ειναι αυτό.....:o:o
Μια τετράδα να παίζει και ενα στην μέση χωρις κούτα να το χαζεύεις και να βλέπουν
Τι θα τους προκαλέσει εμετό απο το μπάσο .....:D:D

Reaction score
6.191
Η σύγκριση για τις εντάσεις έφτασε αναπόφευκτα να γίνεται πλέον με το reference των βορειων (στα νότια έχουμε άλλο τρελό).
Οπότε πες ξεκάθαρα και υποκειμενικά πώς παίζει σε εντάσεις σε σχέση με του Μιχάλη;:D

Reaction score
6.191
έλα ντε;μέχρι τώρα δεν έχω ακουση κάτι που να το κανη σωστά
ενταξει η metric ειναι κορυφη. Πιστευω οτι του Κωστα το σύστημα παιζει και πολυ καλα μάλιστα. Εδω παιζει το δικο μου με αποκωδικοποιηση dolby pl iix music...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM