JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.516
Nαι αμέ.
Μεγειά, και εις ανώτεραΝαι, ομολογώ.
Πήρα μακμπουκ.
Κα σα να μην έφτανε αυτό, πήρα και κάτι ακόμα:
Αναμένεται πιθανώς εντός της επόμενης εβδομάδας.
Λάθος. Άλλη η θέση βέλτιστης λειτουργίας του σαμπ, άλλη του δορυφόρου.Επιβάλεται να χρησιμοποιηθούν σα βάσεις τα δύο πλέον 870 με τα 310 απανω για LR. Έτσι δεν ειναι;
Δεν αντέχει ο μικρός μου χώρος τέτοια ποσότητα μεγαφώνων, θα ανοίξουν οι τοίχοι σα τριαντάφυλλο...Ε σιγά βάλε από ένα 870 για βάση του κάθε 310 και μετά βάλτε από ένα 870 σε κάθε γωνιά
Τόσο δύσκολο;
Δε πάει έτσι πάντα. Έξυπνο αυτό που λέει ο Κώστας ωστόσο. Για να δουμε...Λάθος. Άλλη η θέση βέλτιστης λειτουργίας του σαμπ, άλλη του δορυφόρου.
Σήκωσε το το τιμημένο, δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένωΑ, να κι ένα σαμπ στο πάτωμα.
Δεν αντέχει ο μικρός μου χώρος τέτοια ποσότητα μεγαφώνων, θα ανοίξουν οι τοίχοι σα τριαντάφυλλο...
Με 1 τεμάχιο 870, όπως το τοποθέτησα στην τελευταία αλλαγή θέσης (νίαρφιλντ), σε χτυπάει καλά στο στομάχι, κουνάει τον καναπέ, νιώθεις άριστα το χαμηλό, και με άψογο στεπ ρισπονς (μετρημένο από την Κλάιν Μάιν με τα 310, δε τίθεται αμφιβολία).
Το 1 τεμάχιο 870 αποφασίστηκε να γίνουν 2 τεμάχια, για να δημιουργήσω ένα οριζόντιο "τοίχο" χαμηλού από εμπρός, κατά το γουέιβ αρέι της ίδιας της Κλάιν Μάιν.
Φυσικά, οι στάθμες των 2 μαζί, θα είναι καλύτερα από ένα μόνο του, αλλά στο χώρο μου δε τίθεται πλέον θέμα στάθμης χαμηλών, διότι έχω και τα 2 επικ, με 2 γούφερ 15" το καθένα, οπότε οι στάθμες σε υπόηχους μέσα στο δωμάτιο των 32τμ, είναι πανηγυρικά στα όρια της αντοχής του αυτιού, και έχω και το 18" το JBL από πίσω να συμπληρώσει τον τρόμο...
Μετράτε μεγάφωνα για 32τμ, από 5 σαμπ:
4 x 10"
4 x 15"
1 x 18"
Και οι δορυφόροι, προς το παρόν 7*310, δηλαδή προσθέστε άλλα 7x 8"..
Πιο σημαντικό ίσως, είναι το ενδεχόμενο να λειτουργήσει υψηλότερα το κρος μεταξύ 310 και 870, ώστε να βγάλω από τα 4 μπροστινά τεμάχια 10" φάτσα κάρτα στα 2μ απόσταση ακρόασης, μέχρι 100 κύκλους, για τα 3 εμπρός ηχεία, δηλαδή το δεξί 870 για το δεξί 310, ομοίως το αριστερό, και το κεντρικό και στα 2 τεμάχια 870!
Αυτό θα μου δώσει αέρα δυναμικού εύρους, να ξεπεράσω σε όλο το φάσμα την γραμμή ακουστότητας των 100 φονς, δηλαδή τα όρια του αισθητηρίου οργάνου μας.
Τες πα, έχει λίγο παιχνίδι ακόμα, αλλά πλησιάζει η ώρα του τέλους των μεγαφώνων.
40-100 θα έλεγα και τα epic 10-40.Σήκωσε το το τιμημένο, δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω
Θέλω να τα δω ως βάσεις στα 310 , να παίζουν 30-120Hz, να γίνεις απο headroom
Και τα χρεπικ στις γωνιές 10-40Hz
20-40 θες να πεις.τα epic 10-40.