Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 33.695
Ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά είναι πολύ μικρά 4.5" επίσης πως τα παραγγέλνεις Ελλάδα;
1) Η τιμή που γράφουν είναι για δύο ηχεία ... αφήνουν περιθώριο και για σαμπ της ίδιας εταιρίαςΕνδιαφέρουσα πρόταση αλλά είναι πολύ μικρά 4.5" επίσης πως τα παραγγέλνεις Ελλάδα;
Το master είναι active και το slave passive.Δεν έχει μεγάλη σημασία αλλά τα SVS είναι αυτοενισχυόμενα, όχι ενεργά.
Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, δεν γνωρίζω όμως αν φέρνουν τέτοια ή αν δέχονται παραγγελιά.
Το master είναι active και το slave passive.
Τα klipsch είναι έτσι, ένα φθηνό μοντέλο της behringer κ.α. Είναι μία βολική λύση καθώς καλώδια τροφοδοσίας και σήματος έχεις μόνο στο ένα ηχείο, ειδικά σε desktop χρήση το κέρδος είναι σημαντικό.Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είναι ενεργά με τους ενισχυτές στο ένα, και στο δεύτερο ηχείο πηγαίνουν 4 καλώδια.
Πλούσιαφωτό:
![]()
Νομίζω πως πρέπει να αλλάξεις άποψη.Θα επαναλάβω πάντως την καθαρά προσωπική μου άποψη: μπορώ να ζήσω με τη μουσική μου από τους 40 κύκλους και πάνω
Τα Klipsch έχουν 2 κανάλια ενίσχυσης, το γράφουν και οι ίδιοι οτι είναι powered.Τα klipsch είναι έτσι, ένα φθηνό μοντέλο της behringer κ.α. Είναι μία βολική λύση καθώς καλώδια τροφοδοσίας και σήματος έχεις μόνο στο ένα ηχείο, ειδικά σε desktop χρήση το κέρδος είναι σημαντικό.
Ναι τα λένε "powered" αλλά είναι παράλογο να έχουν παθητικά cross και να συνδέονται τα ηχεία μεταξύ τους με 4 καλώδια. Την ισχύ που γράφει στα specs φαντάζομαι πως εννοεί ισχύς ανά ηχείο (100w, 200w peak), δεν επιμένω πάντως. Η λογική πάντως λέει (όπως αντίστοιχα και στα Behringer) πως αφού το σήμα πάει από το δεξί στο αριστερό με 4 καλώδια πάει έτοιμο κροσαρισμένο, τώρα αν το ενεργό cross είναι μετά τον ενισχυτή, για να γλιτώσουν κάποια ελάχιστα χρήματα, δεν το γνωρίζω.Τα Klipsch έχουν 2 κανάλια ενίσχυσης, το γράφουν και οι ίδιοι οτι είναι powered.
https://f072605def1c9a5ef179-a0bc3f...oduct-specsheets/The-Sixes-Spec-Sheet-v01.pdf
Δε γίνεται αυτό.τώρα αν το ενεργό cross είναι μετά τον ενισχυτή, για να γλιτώσουν κάποια ελάχιστα χρήματα, δεν το γνωρίζω.
… διότι το cross λειτουργεί σε χαμηλή τάση, έτσι? μάλλον το κατάλαβα. Άρα επανέρχομαι στην αρχική μου σκέψη, 4 καλώδια σημαίνει ενεργά ηχεία ή παθητικά cross μέσα στο δεξί ηχείο που είναι ανόητο.Δε γίνεται αυτό.