Το σαλόνι που... ατμίζει (dloger)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Βάλαμε και το δεύτερο sub :D

View attachment 119117

Το πικάπ έφυγε και τα μηχανήματα στριμώχτηκαν λίγο για να μπει το sub. Ευτυχώς ο τελικός είναι πάγος όσο δυνατά και να παίζει το σύστημα.

View attachment 119118

μπήκαν και isolation pads κάτω από το κεντρικό.

View attachment 119119
[DOUBLEPOST=1551004307][/DOUBLEPOST]Και μια σύγκριση στις καμπύλες με ένα και δυο sub View attachment 119126
[DOUBLEPOST=1551004424][/DOUBLEPOST]Η μετρήσεις είναι με antimode. Δυστυχώς τώρα έχω μια βύθιση στους 80 με 90 κύκλους
Συγχαρητήρια φίλε μου μπράβο!!! :party:

Reaction score
2.193
Για αρχή, μετά από συμβουλή του καλιμπράτορα,, λέω να βάλω 3 πανέλα 60χ120 με 10cm πετροβάμβακα 100Kgr πυκνότητας πίσω από την θέση ακρόασης, εκεί που τώρα είναι το κάδρο.

P1010108.JPG

[DOUBLEPOST=1551005244][/DOUBLEPOST]Σιγά - σιγά ξεκινάμε :p

IMG_20190224_124459.jpg

Reaction score
2.193
Like γενικά.;)
Βάλε και ένα spectro αφού μπήκες στον κόπο .. Με ένα και 2 sub
Δεν ξέρω να τα ερμηνεύω, είμαι αρχάριος ακόμη :p

spectro one sub.jpg
spectro two subs.jpg

[DOUBLEPOST=1551006893][/DOUBLEPOST]Για να ντύσω τα πανέλα εκτός από το echo fabric γνωρίζετε κανένα άλλο υλικό στο οποίο ίσως να μπορεί να γίνει και ψηφιακή εκτύπωση;

Δεν ξέρω αυτό του SOCO τι είναι.
upload_2019-2-24_13-13-40.png

Reaction score
15.543
κεγω ;)

......καποιοι εδω μεσα ομως ταχουν για πρωινο και μπορουν να σε βοηθησουν..;)

εχεις αρρωστο χωρο, δωστου καναδυο αναβραζον :p:D
...χαμηλα να αασχοληθεις,ασε τα πανελ για μετα ;)

μαλλον αντιβιωση για μονιμο αποτελεσμα :D

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.018
Δυστυχώς τώρα έχω μια βύθιση στους 80 με 90 κύκλους
Ωραία, νομιμοποιήθηκες!
:party:

Έτρεξες το Antimode ξανά με τα δυο σαμπ;

Μετά απο αυτό, ξαναέτρεξες YPao?

Αν ναι, σκέψου την πιθανότητα να χρειαζεσαι minidsp αντί για Antimode και σωστό λεπτομερειακό καλιμπράρισμα.

Reaction score
6.483
Ολα τα υφασματα κανουν και μια χαρα περνανε ολες οι συχνοτητες αστα echo fabric ,θα βαλεις πισω 100αρη που ειναι πολυ πυκνο Αυτα τα eco καλο ειναι να χρησιμοποιουνται ή σε πολυ χαμηλες πυκνοτητες π.χ. κατω απο 18κιλα,ή οταν θελουμε να χρησιμοποιησουμε μεμβρανες,ή οταν θελουμε να χρησιμοποιησουμε διαχυτες που δεν θελουμε να ειναι ορατοι,αρα και θελουμε τη μεγιστη δυνατη ροη...
Οποτε βαλε οτι υπαρχει που θα σου αρεσει αισθητικα ;) να ξερεις ειναι λαθος διπλος 100αρις, αχρηστος παει ο δευτερος κολλητα, το δευτερο φυλλο το πισω βαλτο πολυ χαμηλη πυκνοτητα ... και κατω απο 30κιλα οσο μπορεις.
Εαν σε ενοχλει αισθητικα το παχος των 10 εκατοστων, κατεβα στα 5,εδω θα προτιμουσα το αριφλεξ παλι σαντουιτς δυο πυκνοτητων ... αυτα.:)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
κεγω ;)

......καποιοι εδω μεσα ομως ταχουν για πρωινο και μπορουν να σε βοηθησουν..;)

εχεις αρρωστο χωρο, δωστου καναδυο αναβραζον :p:D
...χαμηλα να αασχοληθεις,ασε τα πανελ για μετα ;)

μαλλον αντιβιωση για μονιμο αποτελεσμα :D
Tiς αντιβιώσεις άστες για γιατρούς ξέρουν καλύτερα.;):D

Reaction score
2.193
Ωραία, νομιμοποιήθηκες!
:party:

Έτρεξες το Antimode ξανά με τα δυο σαμπ;

Μετά απο αυτό, ξαναέτρεξες YPao?

Αν ναι, σκέψου την πιθανότητα να χρειαζεσαι minidsp αντί για Antimode και σωστό λεπτομερειακό καλιμπράρισμα.
Ναι και οι δυο μετρήσεις με antimode και YPOA.
Δυστυχώς το YPOA σε EQ του sub τα κάνει θάλασσα. Θέλει χέριασμα.

Για mini DSP το σκέφτομαι γιατί αγριεύουν τα πράγματα :)

[DOUBLEPOST=1551008788][/DOUBLEPOST]
Ολα τα υφασματα κανουν και μια χαρα περνανε ολες οι συχνοτητες αστα echo fabric ,θα βαλεις πισω 100αρη που ειναι πολυ πυκνο Αυτα τα eco καλο ειναι να χρησιμοποιουνται ή σε πολυ χαμηλες πυκνοτητες π.χ. κατω απο 18κιλα,ή οταν θελουμε να χρησιμοποιησουμε μεμβρανες,ή οταν θελουμε να χρησιμοποιησουμε διαχυτες που δεν θελουμε να ειναι ορατοι,αρα και θελουμε τη μεγιστη δυνατη ροη...
Οποτε βαλε οτι υπαρχει που θα σου αρεσει αισθητικα ;) να ξερεις ειναι λαθος διπλος 100αρις, αχρηστος παει ο δευτερος κολλητα, το δευτερο φυλλο το πισω βαλτο πολυ χαμηλη πυκνοτητα ... και κατω απο 30κιλα οσο μπορεις.
Εαν σε ενοχλει αισθητικα το παχος των 10 εκατοστων, κατεβα στα 5,εδω θα προτιμουσα το αριφλεξ παλι σαντουιτς δυο πυκνοτητων ... αυτα.:)

Δηλαδή λες αυτό;

upload_2019-2-24_13-44-57.png

Last edited:

Reaction score
2.193
Nαι αυτο κορυφαιο,πατεντα ελληνικη να ξερεις ειναι...
Το είχα δει αλλά δεν βρήκα πουθενά specs. To προτιμώ πάντως από τον πετροβάμβακα αν κάνει την ίδια δουλειά στα χαμηλά.
[DOUBLEPOST=1551009458][/DOUBLEPOST]
τι ειναι το YPOA ; :D

πρωτα adimode η ypao ;

Πάντα πρώτα antimode και μετά YPOA. Έτσι γράφει και το manual του antimode.

Reaction score
6.483
Χαμηλα εκει δε θα κανει κατι σοβαρο,δεν ειναι γωνια ...
Αυτα τα ανακυκλωμενα αφρωδες οπως το flex foam ,το copopren μεγαλους βαρους,80κιλων ειναι αντιστοιχα του 100αρη πετροβαμβακα ως μαζα αλλα με λιγο διαφορετικη ροη, κατι που δεν κανει ουσιαστικη διαφορα παρα μονο ισως ως κοστος.

Reaction score
2.193
τι ειναι το YPOA ; :D
Σαν γαύρος δεν μπορώ να γράψω pao σε λέξη και το έκανα poa :D
[DOUBLEPOST=1551011444][/DOUBLEPOST]
δλδ πανω απο τα 100hz τα φερνει καλα το ypao η τα χεριασες μετα ;

Γενικά δεν έκανε τίποτα. Πείραξε μόνο 2 συχνότητες (έχει την δυνατότητα για 4) μια στα 60HZ και μια στα 250HΖ.
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.

Reaction score
15.543
οχι... εννοω στο υπολοιπο φασμα πως τα πηγε ...στα ηχεια
....γιατι γενικα δεν ειναι και eq προκοπης, αλλα μπορει σε εσενα να τα πηγε καλα απο 100hz και πανω

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.018
Θα δοκίμαζα και την εναλλακτική τοποθέτηση του δεύτερου σαμπ. Τώρα η μεταξύ τους απόσταση είναι περίπου 1 μέτρο μόνο, θα ήθελα να δοκιμαστεί και μια τοποθέτηση με μεγαλύτερη απόσταση, πχ το δεύτερο στον πίσω τοίχο.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Μεγεες Όμορφα!:hi: Όπως λέει κ ο σοκο μην ασχοληθείς με το εσο φαμπρικ, εγω πού έψαχνα για υφάσματα είδα Πολλά σχέδια σαν του σοκο Λονδίνο, N.Y και πολλά άλλα υφάσματα σαν πίνακες που είναι ότι πρέπει για να ντυσεις το πάνελ

Reaction score
2.193
Μεγεες Όμορφα!:hi: Όπως λέει κ ο σοκο μην ασχοληθείς με το εσο φαμπρικ, εγω πού έψαχνα για υφάσματα είδα Πολλά σχέδια σαν του σοκο Λονδίνο, N.Y και πολλά άλλα υφάσματα σαν πίνακες που είναι ότι πρέπει για να ντυσεις το πάνελ
Αν είναι εύκολο δώσε κανένα link να δούμε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106